Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Malo. Wal 200mg.
  • 576 / 6 / 0
100 to troszke za mało nawet jak na nowicjusza... 200-250 na początek po paru godz zobaczysz jak będzie i dorzutke polecam... tramadol jest fajny do dorzucania, więc niema co szaleć z pierwszą dawką jak nie jestes w temacie lepiej sprawdzic jak będzie , i dorzucić... Pozdro grzechotnik
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 117 / / 0
Tramal jest subtelny i ma mniejszy potencjał typowo opioidowy, niż koda. Żeby noddować po Tramalu to trzeba naprawdę dużo zeżreć. Receptory opio masz zapewne wyrobione, a spora część odurzenia tramalowego to działanie seretoninogenne, dlatego ja bym się nie wachał i jadł 250-300. Nie będzie za mocno.

Bon apetit %-D
Uwaga! Użytkownik wikudlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 4 / 0
Ja za pierwszym razem jadłem 400mg, jedz 400 bedzie dobrze :-)
  • 1718 / 9 / 0
Po trampku z benzo mam o wiele intensywniejsze noddy niz jesli bral bym sama kode, nawet w wyzszych dawkach.

Opanowac to to ciezko.
  • 576 / 6 / 0
forest dokładnie ja po trampku niż po kodzie też miałem większe noddy po początkowym pobudzeniu.... to zawsze lubie w tramadolu na początku jak się walnie np z red bullem to zapierdalam ostro a potem dorzutka i odpływka teraz już tak nie miewam ale kiedys owszem... Cpunek kazdy ma inny na organizm to że dla ciebie pierwszy raz 400mg było fajnie, to nie znaczy że dla innych też będzie więc nie namawiaj... Niech wezmie 250 zobaczy i sobie dorzucić zawsze może...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 1959 / 57 / 0
Może 100mg p.o. i 50mg i.v. z metkatem?

PS: Byłby ktoś tak uprzejmy i podać mi na PW bądź tutaj schemat recepty na kapsuły? Śniła mi się recepta, ale nie jestem 100% pewien :heart: .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 576 / 6 / 0
niewidze sensu kombinować w takich malych dawkach po co 50 mg iv> ? szkoda żył.. jak już to 150 i.v + metakt... aaa i tramadol i.v jesli to nie retard bo tak to szkoda pukać... Doustnie też podziała a retardy przerabiać dla takich dawek szkoda zachodu...
  • 1959 / 57 / 0
Ale wezmę 100 czy 150 normalnie zjeść, a 50mg razem z metkatem w jednej pompie.

Dlatego też PS (patrz wyżej) ;-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 576 / 6 / 0
walnij 150 z metaktem w jednej pompie i będzie git jak tolerki dużej nie masz...
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.