powiedz dawkowanie i na jak długo wystarcza ćwiartka heroiny dla początkującego? Bo szukałem i pewnie bym znalazł ale teraz nie mam czasu. może sie orientujesz.
To istotne bo zamiast kupować 4 opakowania antidolu, robić ekstrakcje i pochłaniać 600 mg za 20 zł, może lepiej kupić ćwiartke hery za ok 40 zł i wtedy wychodzi w miare podobnie cenowo. Nie dośc że kop większy to jeszcze mniej pitolenia sie z tematem. A po zalegalizowaniu ceny byłyby bardziej konkurencyjne i kto wie czy ćwiartka nie byłaby jeszcze tańsza niż 40 zeta. Na pewno hera byłaby czystsza a więc jeszcze lepiej by kopała. Więc zamiast sie śmiać zastanów sie czy nie mam racji.
Pisze przecież o alkoholu, DXM, kodzie, RC - legalnych używkach/narkotykach - i w ich przypadku moja teoria sie sprawdza. Fakty potwierdzają teorie.
papierosy potwierdzają teorie że profilaktyka i edukacja działa w bardzo ograniczonym zakresie.
@Zbigniew
nie wnikam w to czy tu są mikro czy makroćpunki ;) Jest tu dośc dużo userów, inni zaglądają tylko i sie nie logują. WIęc jest to jakaś grupa reprezentatywna.
Ale. Pojawia się ale. Po chÓj nam takie słabe społeczeństwo? Taki rozwój wydarzeń spowodowałby tylko szybszy rozwój. Najsłabsze i najbardziej żałosne jednostki stoczyłyby się i (w przypadku prywatyzacji służby zdrowia) najprawdopodobniej by wyzdychały. Zostały by tylko najbardziej sprytne najsilniejsze jednostki. Takie które wiedzą co robią i takie które po dragi nie sięgnęły. Z punktu widzenia ogółu jak najbardziej dobre. Ewolucja, zostają najlepsze geny ;]
Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę :-)
Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę ]
Kasta pianistów?
eikrl pisze:innuendo pisze: Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę ]
Kasta pianistów?
innuendo pisze:eikrl pisze:No ba. Rozumiesz co do Ciebię mówię, daj znać środkową ręką ku górze :-Dinnuendo pisze: Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę ]
Kasta pianistów?
Gwynnbleid pisze: @vester
powiedz dawkowanie i na jak długo wystarcza ćwiartka heroiny dla początkującego? Bo szukałem i pewnie bym znalazł ale teraz nie mam czasu. może sie orientujesz.
Z helem nie ma tak, ze ćwiartka ci starcza... Masz to jarasz od razu, potem albo masz chęć na następną albo zasypiasz/znajdujesz zajęcie i rano lepcisz po następną. Nie masz kasy to muszą ci wystarczyć 2 ćwiary dziennie (albo i mniej). A jak masz hajs to kupisz 16 a i tak spalisz wszytsko jednego dnia.
To istotne bo zamiast kupować 4 opakowania antidolu, robić ekstrakcje i pochłaniać 600 mg za 20 zł, może lepiej kupić ćwiartke hery za ok 40 zł i wtedy wychodzi w miare podobnie cenowo. Nie dośc że kop większy to jeszcze mniej pitolenia sie z tematem. A po zalegalizowaniu ceny byłyby bardziej konkurencyjne i kto wie czy ćwiartka nie byłaby jeszcze tańsza niż 40 zeta. Na pewno hera byłaby czystsza a więc jeszcze lepiej by kopała. Więc zamiast sie śmiać zastanów sie czy nie mam racji.
Srała, nie kopała. Koda nie uzależnia tak jak heroina. A 40zł x 8 = 320. Ty no.. hehe 20 zł a 320 zł. Bez różnicy skarbie. Uświadom sobie w końcu, że heroiny nie jara się raz na jakis czas. Jak polecisz to będziesz wydawał 1500 tygodniowo na H. Ciekawe czy pijąc codziennie kode będziesz zmuszony tyle wydać na nią w ciągu tygodnia.
Pisze przecież o alkoholu, DXM, kodzie, RC - legalnych używkach/narkotykach - i w ich przypadku moja teoria sie sprawdza. Fakty potwierdzają teorie.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
hahahah. Dobre z tym słabym społeczeństwem ;) Niby tak ale w trakcie jak słabe jednostki będą zdychać to ja sie chyba wyniose do innego kraju bo tu może być niebezpiecznie. Rozruchy chołoty żądającej pomocy ;) To tak jak z biedotą. Odbierz im pomoc to krzyk sie wzniesie w niebiosa, polecą butelki i bedzie burda na ulicy ;)
Poza tym w ten sposób nie ratuj ludzi, nie lecz ich z chorób. Daj wyzdychać ludziom przewlekle chorym, słabym, alergikom i komu tam jeszcze chcesz bo ewolucja by ich szybciutko zmiotła.
@vester
przecież ja wiem jak uzależniająca jest hera ;) Nie musisz mi tego mówić :-P Wiadomo ze kodeina służy jako "bezpieczny" zastępczy środek. Z tego co piszesz i co ja też już wiem (ale jakoś twardogłowi nadal tego pojąc nie mogą) to spróbowanie hery = uzależnienie i szybciutkie stoczenie sie/dno. A więc legalizacja tego syfu spowoduje że więcej ludzi spróbuje co prawie równa sie uzależnieniu tychże. A więc kolejny argument na utrzymanie tego środka w ryzach.
i przypominam że kariera heroiny jako legalnego środka była króciutka. Tylko weszła na rynek, zaczęło sie ćpanie i od razu zdelegalizowano kiedy uświadomiono sobie że uzależnia silniej niż morfina.
To masz w nagrode![]()
Darujcie sobie...
On nie ma żadnego poważniejszego pojęcia o dragach, żeby wdawać się w klawiszowanie. Nie ma praktyki, ani nawet teoretycznego przygotowania do tematu. Miesza się w swoich założeniach.
Gwynnbleid pisze:Czemu spożycie morfiny/heroiny w porównaniu do spożycia kodeiny w celach narkotycznych jest mniejsze? Czemu wszyscy tu nie zaopatruja sie w morfine/heroinę tylko pierdolą sie z ekstrakcją? Czy to naprawde nie ma prostego sensu? Zalegalizuj heroine i przejdą szybciutko na nią (nie wszyscy ale część z nich, inni spróbują sobie z ciekawości, inni znowu sie uzależnią. Teraz heroina to odległa mrzonka). Bo i pewnie cena nie bedzie o wiele wieksza a jazda silniejsza i bez pitolenia sie z ekstrakcjami. Ale za to bedzie czysty towar! Hoł!
przecież ja wiem jak uzależniająca jest hera ;) Nie musisz mi tego mówić ]
aaa...
Wygrałeś, wiesz wszystko. Masz rację. My kiedyś też skończymy gimnazjum. Teraz spadaj badać swoje super kwasy od super dila. Zagramaniczne są lepsze, ale nie wiem co to za geopolityczna sytuacja na to wpływa.
jeśli forum nie służy do wymiany myśli to do czego? Widze że jesteście wrażliwi na ta legalizcje hehehe.
Spoko przyszłosc pokaże kto miał racje. Oby Twoje praktyczne przygody z narko pozwoliły Ci ją ujrzeć trzeźwo :-P
A swoje "super kwasy" owszem zbadam :)
to do czego sie przed chwila przyczepiłeś:
"bezpieczny" tzn że wcale nie uważam że taki jest. Napisałem również że "część z nich na nią przejdzie" i oni od razu byliby przegrani. Nadal nie ma w tym braku konsekwencji. Ale ty tylko patrzysz żeby wyhaczyć fragmencik z jednej z drugiej wypowiedzi, wykazać pozorną sprzecznośc i już ! Koleś sie mota!
Nadal nie odniosles sie do stwierdzenia że legalizacja zwiększy ilość ćpających w mniejszym lub większym stopniu. Jak na razie milczysz na ten temat jak zaklęty. Widocznie niewygodne. Smęcisz coś że DOB sie trudniej syntetyzuje niż DOI, DOC, czy dragonflya. DXM to tylko lek na kaszel i tylko emokinderćpuny to biorą. Koda? Koda nie uzaleznia w ogóle. To pewnie nawet nie opiat.
Niech benzo też beda bez recepty. na pewno na błahe problemy ze snem bedziesz brał apap noc.
Naprawde nie wiem że to nie trafia :nuts: I mnie betonem nazywasz :-/
Wiesz jak uzaleznia hera? To opowiedz nam jak okradałeś mamusię, panie ze sklepu i błagałeś dila na kolankach o towar w kredo, a może mami wyrzuciła z domusia? Słodziusio, urzekło mnie to bardzo. gówno wiesz pajacu. spróbowanie równa się uzależnienie i lot na dno? hihihi dałnie ty jebany :nuts:
Oświecaj dalej, powodzenia
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.