Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czytałem wątek o działaniu antydepresyjnym DXM'u - mam depresję od około 2 miesięcy, a sertralinę (100mg dziennie) biorę od miesiąca. Czy jeśli dołożę do tego 15-90mg DXM dziennie, to teoretycznie mi się powinno polepszyć, czy pogorszyć? Dzięki, Pozdrawiam.
Jak tak to bym celował w te 50-60mg DXM'ów i nie przekraczał 90mg dla pewności. (choć imo zależy od wagi). Jeśli zauważysz którekolwiek objawy ZS, to odpuść.
A odpowiadając: teoretycznie powinno pomóc. Teoretycznie. ;)
Edit: Przepraszam, zamiast CosmoDo, powinno być "hipollek" ^^
Już widzę, kto Ci tam we łbie siedzi, hehe
zaczynaj od 1tbl i idz w gore, napotkasz SS i juz zdobedziesz doswiadzczenie. od lekkie SS nikt nie zszedl.
ogolnie, jak naprawde masz potrzebe: probuj
Biorę Sertraline już z 2 miesiące, ostatnio wrzucałem aco kilka razy po 15 tabletek, co kilka dni - wszystko niby cały czas było spoko, ale tak za 6-7 razem odczułem na sobie taki jakby smutek (nie na fazie, tylko tak później), pewnie coś mi serotonina opadła. Myślę, że jak wrzucasz sobie 15 tabsów raz na miesiąc, jak jesteś na lekach - to nawet lepiej, niż wcale (zauważyłem wzrost serotoninowy), ale jak choć trochę przedobrzysz, to może być gorzej (spadek).
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.