4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
Jak na efedryne jak na efedryne nie ma testów, amfetaMina nie wyjdzie na pewno tak mi sie wydaje no bo jak to, raczej nic nie wydzie, a jak masz jutro testy to nie pukaj dzisiaj i masz po problemie ;-)
kodeina
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
To nie zadawaj glupich pytan tylko testuj, zreszta jak jestem trzezwy to jestem nerwowy. A jakiego przepisu uzyles?

Użyj tego:

Kruszysz 12 tabletek Sudafedu, dodajesz do tego 20ml gorącej wody, mieszasz aż zrobi się zawiesina, filtrujesz to tak jak produkt końcowy a następnie dodajesz 2ml octu. Wkładasz do zamrażalnika. Niech się oziębi dobrze, 10minut.
Następnie bierzesz 2 tabletki nadmanganianiu potasu i ropuszczasz je w 5ml gorącej wody i wkładasz go do zamrażalnika. Gdy już obydwa roztwory będą dobrze schłodzone to mieszamy je dokładnie razem i odrazu wkładamy spowrotem do lodówki na 2h i w tym czasie zamieszać z 2 razy. Czekamy aż wytrącą się ostatnie kłaczki MnO2. Oczyszczamy roztwór z MnO2 poprzez filtrowanie, dodajemy do niego troszke kwasu cytrynowego i walimy dożylnie. Oczywiscie mozna tez wypic ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 6 / / 0
Czy można spokojnie brać kota, podczas kuracji antydepresantami z grupy SSRI, konkretnie citalopramum?

Temat: Mixy: MC + SSRI
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
pozwólcie że spytam, brał ktoś kiedyś kota na zjeździe dexowym? np wieczorem wzielo sie dexa a nastepnego dnia rano kota.. albo np kota wypić po godzinie od 150 mg dxm... tego drugiego nie próbowałem, ale nieświadom niczego brałem kota z jednej paki na wyraźnym zjeździe z dexa, nie wiem było to wtedy z 750 mg tego dexa brane...
nosz kurwa, przez 2 godziny po tym to się kurwa modliłem aby zeszło :/ nigdy więcej.. tak po 10 minutach czułem że wchodzi ale po kolejnych 2 zaledwie już wiedziałem że bedzie źle, nastąpił atak rosnącej paniki, serce przyspieszało z każdym uderzeniem. zerwałem sie do łazienki i wyrzygałem co sie dało, wziałem aspiryne i sie położyłem. tachykardia straszna, uczucie rozsadzania czaszki. w ręku ściskałem komórkę gotową do dzwonienia po karetke... jak sie zaczeło to nie nasilało już sie co uznałem za plus, no po 2-3 godzinach zaczęło sie uspokajać aż do normalności. NIE polecam!

Temat: Mixy: MC + DXM
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ludzie, korzystajcie z tego przepisu, jest najlepszy:

Kruszysz 15 tabletek Sudafedu, dodajesz do tego 20ml gorącej wody, mieszasz aż zrobi się zawiesina, filtrujesz to tak jak produkt końcowy a następnie dodajesz 3ml octu. Wkładasz do zamrażalnika. Niech się oziębi dobrze, 10minut.
Następnie bierzesz 3 tabletki nadmanganianiu potasu i ropuszczasz je w 5ml gorącej wody i wkładasz go do zamrażalnika. Gdy już obydwa roztwory będą dobrze schłodzone to mieszamy je dokładnie razem i odrazu wkładamy spowrotem do lodówki na 2h i w tym czasie zamieszać z 2 razy. Czekamy aż wytrącą się ostatnie kłaczki MnO2. Oczyszczamy roztwór z MnO2 poprzez filtrowanie, dodajemy do niego troszke kwasu cytrynowego i walimy dożylnie.

Oczywiscie proporcje sie zmieniaja lekko jesli uzywamy 12 tabletek. Ten przepis jest najlepszy imho, taki metkat przyjety i.v. robi duzo lepiej niz sposobem podawanym przez innych. I nie trzeba czekac 2 godzin, ale godzine minimum. Kwasku tez nigdy nie dodawalem, nie wiem czemu to ma sluzyc.

Temat: Przepisy
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Bralem kilkadziesiat razy metkata (3/4 razy i.v.) i musze stwierdzic, ze po podaniu i.v. zjazd jest rzeczywiscie mniejszy lub go nie ma jak sie rzadko wali. Pisalo to kilka osob, ale nie wierzylem poki sam sie nie przekonalem. Moze to byc zwiazane z tematem zawartym w tym poscie, punkt 1:

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 74#p452774

Cytuje:

Wszystkich chemików którzy napierdalają Kota bez filtracji lub z słaba filtracją informuje że
Tlenek manganu IV jest zajebiście trujący..ale pewnie ameryki nie odkryłem
ale za to odkryłem Chlorek manganu II który powstaje po styczności T.Manganu z kwasem solnym w żołądku
MnO2 + 4 HCl → MnCl2 + 2 H2O + Cl2
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlorek_manganu(II)
No a skutki działania tego chlorku nie uśmiechają mi się....

Moze po podaniu i.v. ten tlenek nie tworzy sie w zoladku lub jest go znacznie mniej? Zastanawialiscie sie nad tym? Oxan, jesli czytasz tego posta napisz cos jesli cokolwiek wiesz na ten temat.

Edit: pomylilem zoladek z watroba i rzeczywiscie podajac cos i.v. oszczedzamy (omijamy) zoladek! Watroby niestety nie, ale chyba w mniejszym stopniu ja niszczymy. To moze byc odpowiedz dlaczego zjazd po podaniu kota i.v. jest mniejszy lub wcale go nie ma.
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2013 / 84 / 0
Wogole podczas walenia kota radze stosowac aspiryne(kwas acetylosalicylowy), po kotq. Rozszerza naczynia krwionosne i rozrzedza krew a co za tym idzie - serducho mniej w pizde dostaje. Na kocie mam cisnienie tak ok. 150/120 i puls 120-130. Po aspirynce wraca prawie do normy ale puls zostaje ten sam, no ale i da sie odczuc ze pikawa slabiej bije.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
p4g4y0zzz(X) pisze:
z mozgiem troche gorzej ale chuj.
po czym wnosisz? jakieś objawy?

a propos serca, zawsze kot idzie z aspiryną, mimo to jakiś większy wysiłek fizyczny powoduje tachykardię jak chuj, np po szybkim wbiegnięciu pod górę na schody wychodząc z metra...
albo jak długo siedzę np. przed kompem i nagle wstanę mocno czuję serce i problemy jakie ma aby wyrównać ciśnienie.. trwa to kilkanaście sekund ale wyraźnie.
a ciśnienie po jednej paczce doustnie (znaczy się po kocie z 1 paki of corz:) miałem 125/79 :D a puls 120. teraz zaraz sobie zmierzę bo jestem po 1,5 paki :D

Edit: fakt, na późnym zejściu tak z 8-10 godzin po wzięciu, jak się położę spać to zaraz po położeniu serce raz przyspiesza raz zwalnia tak dziwnie, do czasu aż się uspokoi jak poleże troche tak z 15-20 minut..
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
A jak myślicie, duże ryzyko jakiegoś zawału/wylewu czy chui wi czego? I czy jak znów będę miała okropne zejście ( naprzemienne napierdalanie i "zatrzymywanie" się serca, drętwienie nóg i rąk, duszności ) to pomoże nitrogliceryna pod język? Lub wcześniej brana aspiryna? Mam jeszcze w razie czego lorazepam.

p4g4 jak Twoja pikawa? No i właśnie, jak z banią? Ja zauważyłam, że jak biorę to mam jakieś paranoje, podejrzenia o zdrady ( tzn ze mnie chłopak okłamuje czy coś) albo że kumpele też jakoś dziwnie się w stosunku do mnie zachowują. Nie czerpie przyjemności z codziennych zajęć, mam jakby pustkę w głowie i kompletny brak planów, chęci, ambicji. W szkole nie mogę wysiedzieć, bo mi się nudzi. Ostatni raz brałam w sobote i dopiero dzisiaj czuję poprawę. Takie uspokojenie, wyluzowanie, dobry humor. A jutro już piątek, ale wcale nie mam ochoty na kota, tylko pewnie chłopak będzie mnie namawiał :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 2013 / 84 / 0
Pikawa ma sie w miare dobrze,nie boli, nie kluje, bije w miare rownomiernie takze chyba git. Z psychiką mam dokładnie tak samo jak Ty, na dodatek jak jestem w pracy to strasznie mi sie czas dluzy, normalnie tragedia. Ja też po ciągach nie mam ochoty jakoś znowu walić, nawet takie obrzydzenie czuje do tego metkata, dopiero po paru dniach wlacza mi sie takie cisnienie ze az srac mi sie chce i musze przyjebac bo sie udusze. Czasami jakos ratuje sie kodą ale ogolnie to jest za droga zeby codziennie napierdalac. Uwazajta z tym metkatem bo uzaleznia jak skurwysyn, na poczatku tez myslalem ze nichuj nie da sie w to wjebac, a cisnienie jest naprawde silne.

Temat: MC - Uzależnienie
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).