Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1196 / 10 / 0
Nie.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 4 / 0
Jak przerobic tabletki Tramal Retard, do pukniecia.????

Bo ja robię tak( prosto.):

rozgniatam na pyl tabsy, daje 10 ml wody do iniekcji, czekam godzone. filtruje i pukam.

co mam poprawic? ;-)

PORADZCIE ;-)
  • 809 / 15 / 0
skoro Tobie pączusiu jest dobrze to po co cokolwiek poprawiać?
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 312 / 12 / 0
Siemano chlopcy i dziewczynki.

Mam tramadol instant release w malutkich kapsulkach po 50mg. Jak to przerobic na IV? Moge to rozpuscic w wodzie, przefiltrowac i strzelic, tak poprostu?
moor1992
  • 723 / 16 / 0
polski poltram w kapsułkach po 50 mg tak robiłam i wszystko było si.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 669 / 10 / 0
Możesz ale nie polecam. Zdarzyło mi się to kilka razy - wszystko ok, ale ogólnie pizganie tablet iv. to jak wiadomo dobra droga do problemów v..
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 394 / 5 / 0
Wczoraj przyjebałem w kabel Trampka z kapsułek przefiltrowanego w wodzie 2 ml,dzisiaj w okolicach ukłucia poza żyłą z jeden strony mnie boli co to może oznaczać ? Czy mam się nie przejmować ? Pierwszy raz IV dawałem więc się pytam.
Czekam na odp
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1 / / 0
picziklaki - nie ma czym sie przejmowac, poboli i przestanie
  • 394 / 5 / 0
Miałeś rację z dnia na dzień było coraz lepiej,a teraz to śladu ukłucia nie widać. Generalnie pierwszy raz dawałem I.V ale kolega mówił,że zrobiłem to jak urodzony ćpun :D. U mnie to nie jest problem w kabel przyjebać bo jestem szczupły i wystają mi ponad rękę,szukać nie muszę mam od zajebania kabli,aż się proszą o to I.V %-D.
Następnym razem IV dam metkat + tramadol w jednej pompce zobaczymy jak będzie ;).
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 583 / 6 / 0
no bedzie napewno zajebiscie jesli kota dobrego zrobisz :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.