Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 504 / 2 / 0
w sumie racje masz trydzyk. nie zauważyłem tej fety. to sprawa jasna. ;)
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 17 / / 0
nie wyslawiam sie jak 15 latek -.- poprostu troche za duzo panikuje ;/ to napewno nie od fety, nigdy po fecie nie mialem zadnych takich schiz i nie wpierdalalem na potege ;/ to od tych jebanych dropsow jakies psychodeliki czy huj wie co :((
Uwaga! Użytkownik Bander1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1317 / 234 / 0
Nieprzeczytany post autor: trydzyk »
[quote="Bander1989"]
nie wyslawiam sie jak 15 latek -.- poprostu troche za duzo panikuje ;/ to napewno nie od fety, nigdy po fecie nie mialem zadnych takich schiz i nie wpierdalalem na potege ;/ to od tych jebanych dropsow jakies psychodeliki czy huj wie co ]

Czy ja pisałem coś o 15-latku?
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dodka »
musiales miec cos nasaczonego..ja jakies 7 miechow temu wpierdolilam zbyt wielka porcje papieru i do dzisiaj nie moge sie odwiesic :/ mam chwile dziwnego leku, paniki i kompletnie nie czuje sie soba :( do tego mam problemy z logicznym mysleniem..czekam tylko jak sie "kiedys" w koncu odwiesze bo porownujac kilka miesiecy do stanu obecnego jest w ciul lepiej..bez porownania..a obecnie czekam na badania ktore i tak pewnie gowno powiedza.. dla nie doswiadczonych faza genialana, coz duzo mowic :d ale czy warto poryc sobie beret ? jak juz to polecam mala porcyjke grzybkow xd pozdr
  • 17 / / 0
sory zle przeczytalem xd kuwa moze i ja tez sie zawiesilem japierdole tez mam dziwne chwile leku itp... kurwa huj wie co mi jest wyniki mam dobre w organizmie sie nic nie dzieje :( porylem sobie chyba troche beret ;/ musze sie wkoncu wybrac do jakiegos psychologa i niech da mi jakies leki do huja bo jeszcze sobie cos zrobie pfff.... ;/ oczywiscie jeszcze takiego stanu nie mam ale huj wie co mzoe byc w przyszlosci
Uwaga! Użytkownik Bander1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
no to widze ze mamy taki sam problem :/ nie wiem wybierz sie do lekarza jak najszybciej, chociaz sprobuj i nie poddawaj sie..wiem co wtedy czujesz w takich przejebanych momentach, zeby jak najszybciej sie gdzies schowac i do tego masz przejebane mysli..a mam pytanie kiedy wziales i czy twoj stan sie nie polepszył??
  • 2497 / 50 / 0
Chcialbym kiedys zobaczyc na zywo ludzi, co sie na kwasie zawiesili :D
Do ZOO, mutanty, albo do cyrku!
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
pfff..ojj biedny ten zart cosik..no ale w sumie mozesz sie wybrac moze i siebie w tym cyrku zobaczysz :P
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
mnie tam rozśmieszył, bo po kwasie NIE MOŻNA się zawiesić (potwierdzone empirycznie)
jak ja słyszę że ktoś się zawiesił to nie wiem czy śmiać się czy płakać...
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Zdeblo pisze:
mnie tam rozśmieszył, bo po kwasie NIE MOŻNA się zawiesić (potwierdzone empirycznie)
Ja nie przeczę, że jest tak jak mówisz, ale można wiedzieć w jaki sposób to potwierdziłeś empirycznie? Próbowałeś na siłę się zawiesić?
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.