chęć inwencja trochę wiedzy i można "czarować"magiczne napoje :-D
Napiłbym się takiego piwka prosto z browaru. Byłem raz w Tyskim i powiem że smakuje w pyte lepiej niż ze sklepu... Ale sobie chęci narobiłem.. chyba zaraz pójdę na "jednego"
I czas!!! Bo zanim to będą magiczne napoje to kilka nastawów poleci do kibla, jeszcze innych wykręci ryja i nie da się pic, niektóre nie wystartują, a z niekturych wyjdzie podpiwek. Sama wiedza przydaje się w szkole do robienia piwa trzeba mieć serce.
burek123 pisze: pije właśnie Hermann Muller premium lager bier no i jak na swoją cene (1,80) naprawde dobry browar :-D ale huj VIPY z biedronki za 1,65 rządza no i 7,2 % :-)
taak. Własnie se sije specjala :D Chociaz nie za bardzo stara jestem bo 17 lat.
Ja lubie se umilic czas jak sie nudze nad bratem. Bo chory jest i sie nim opiekuje.
dr.Kubeusz pisze: Pił ktoś jeszcze jabłonowa?? jakie wrażenia? hehe :cheesy:
Carlsberg - meczyk, net, Małysz i te sprawy
Lech - tylko z wybranymi kumplami :)
Heineken - TYLKO na specjalnych okazjach
Wojak - lol...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.