Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
jeśli chodzi o robienie piwka to wcale nie taki straszny diabeł jak się wydaje ;-)
chęć inwencja trochę wiedzy i można "czarować"magiczne napoje :-D
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Napiłbym się takiego piwka prosto z browaru. Byłem raz w Tyskim i powiem że smakuje w pyte lepiej niż ze sklepu... Ale sobie chęci narobiłem.. chyba zaraz pójdę na "jednego"
Takie prosto z browaru rzeczywiście jest lepsze od sklepowego. A to dlatego, że jest jeszcze przed pasteryzacją. Jest bardziej naturalne wtedy. Z tego co wiem to gdzieniegdzie są takie w sklepach. Mam znajomego w Mławie, gdzie kupował takie piwko „Kasztelan” bodajże. Bardzo dobre w normalnej cenie. Jedynymi minusem takiego pyfka jest jednotygodniowy termin ważności.
I'm broken.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hounsi »
„chęć inwencja trochę wiedzy i można "czarować"magiczne napoje”

I czas!!! Bo zanim to będą magiczne napoje to kilka nastawów poleci do kibla, jeszcze innych wykręci ryja i nie da się pic, niektóre nie wystartują, a z niekturych wyjdzie podpiwek. Sama wiedza przydaje się w szkole do robienia piwa trzeba mieć serce. :cool:
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
zatem ty masz dwa %-D
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Mój ranking piw wygląda następująco: Heineken, Lech, Żywiec, Zwierzyniec. Wolę z butelki niż z puszki.
Uwaga! Użytkownik SprzedawcaMarzeń nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
burek123 pisze:
pije właśnie Hermann Muller premium lager bier no i jak na swoją cene (1,80) naprawde dobry browar :-D ale huj VIPY z biedronki za 1,65 rządza no i 7,2 % :-)
też kiedyś gustowałem w tych VIP'ach ale już mi nie smakują. Spróbuj sobie piwa Jabłonowe mocne z netto. Ten sam voltaż i ta sama cena co VIP'y (przynajmniej w Szczecinie). o ile jest u ciebie netto w mieście... Pił ktoś jeszcze jabłonowa?? jakie wrażenia? hehe :cheesy:
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Miya »
Lechuu kochanyy :* alebo specjale

taak. Własnie se sije specjala :D Chociaz nie za bardzo stara jestem bo 17 lat.
Ja lubie se umilic czas jak sie nudze nad bratem. Bo chory jest i sie nim opiekuje.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Wcześniej piłem Lecha litrami. Teraz przerzuciłem się na Żywca- mniam. :-) Nie pogardzę Warką, Tyskim, Dębowym, Tatrą...długo bym tak wymieniał. Karpackie mi nie podchodzi, a co do piw typu Karmi, Reed's to nie cierpię.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: woopy »
dr.Kubeusz pisze:
Pił ktoś jeszcze jabłonowa?? jakie wrażenia? hehe :cheesy:
Browar Jabłonowo? Piłem MOCNE, w czarnej puszce z tego browaru. 7% chyba miało.
podglądanie wąsatych staruszek przez lunetę lub zbieranie zużytych przez administratorów patyczków do uszu
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pnk »
Okocim - zwykle z kumplami
Carlsberg - meczyk, net, Małysz i te sprawy
Lech - tylko z wybranymi kumplami :)
Heineken - TYLKO na specjalnych okazjach
Wojak - lol...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.