Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Jak dla mnie podawanie benzo i.v. nie ma uzasadnienia - poza fetyszem igły.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryka »
I tyle chciałem wiedzieć. Dziękuje panowie i panie :)
Uwaga! Użytkownik Pryka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
leiche pisze:
Jak dla mnie podawanie benzo i.v. nie ma uzasadnienia - poza fetyszem igły.
Jak dla mnie podawanie benzo i.v. solo nie ma uzasadnienia.
Miksy benzo z niektórymi opio, podawane i.v. są przednie, a ich działanie jest wystarczającym uzasadnieniem.
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
szybkie pytanie - można oxazepam i.v. podawać?
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ile na pierwszy raz alpra dozylnie? dodam ze w miksie z metkatem w jednej pompie..

acha, i mam zamiar uzyc zwyklego spirytusu 96% i rozcienczac go woda do iniekcji, czy to dobry pomysl? i jakie stezenie, 0,2? a moze lepiej najpierw zrobic ekstrakcje czystym spirytusem i zaraz przed filtracja go rozcienczyc, dzieki temu duzo mniej syfu z tabletki sie rozpusci?
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2009 przez greenz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 23 / 0
kruszysz tabletki na pył, zalewasz spirytusem (nierozcieńczonym!), zostawiasz na godzinkę, dwie, potem dodajesz wody to iniekcji, filtrujesz (jak masz możesz dać do tego lodowaty kwas octowy do pH~3,6 i będziesz mieć benzo dokładnie takie jak w szkle, przez kwas nic nie będzie hydrolizować), trochę glicerynki i pukasz.
odpowiadam se także na wcześniejsze pytanie - można pukać oxazepam %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ile tego spirytu na tabletke xanaxu 1mg? ile wody? ile tego puknac na pierwszy raz, calosc? ile kosztuje gliceryna? za ile ml?
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
greenz pisze:
ile tego spirytu na tabletke xanaxu 1mg? ile wody? ile tego puknac na pierwszy raz, calosc? ile kosztuje gliceryna? za ile ml?
zadajesz pytania jakbys pierwszy raz w życiu miał coś puknąć. Gliceryna kosztuje tyle co i spirytus salicylowy. Dodajesz jej dosłownie kropelkę. Tego xanaxu masz tylko 1mg wiec na pewno spokojnie by się to rozpuściło nawet w 0,5-1ml spirytusu.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 23 / 0
kropelkę? ja 10 dawałem by nie szczypało. i ten fajny posmak spirytu/gliceryny w pysku. mniam ^_^
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
No w sumie zależy jakie jest stężenie spirytu, ja zawsze jak coś rozpuszczam w spirytusie to go odparowuje najpierw w 90% a potem dodaje wody do iniekcji i 1-2 kropelki gliceryny. Jeśli nie odparowuje się spirytu i jest jego większe stężenie to być może trzeba dać więcej tej gliceryny. Tylko czy tak można bez obaw walić tą glicerynkę dożylnie? Tego to już nie wiem
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...