Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: XymoX »
a ja wolę spytać bo nigdzie nie mogę sie doszukać, jak sie ma bezpośrednio alprazolam do polskich piguł?
u mnie tylko tram,koda i mj... pixy b.rzadko , od schrinka łykam amitryptyline i xanax evr'day, no i właśnie wczoraj wziałem 1,5g xanaxu,1drinka i kończyłem mastering - i nagle skroiło się 'mdma-party' , na początku wogóle nie czułem że pixy wchodzą(serduszka), przy 3,4,5 czułem już 'normalną' pl jazdę pixową.. i tak sie obudziłem i nie mogę rozkminić czy się ma ten xanax do tego jakoś, z góry dzięki za pomoc ;-)
"Jednako chłodnym okiem spójrz na Życie, na Śmierć. Nie wstrzymuj konia. Jedź!"
W.B. Yeats
  • 89 / 1 / 0
a ja mam takie pytanie...

Kiedyś był temat że ludzie brali jakieś benzo jak szli na zarobek by się nie stresować... mnie takie benzo na brak stresu przydało by się na kolosy by łatwiej się sciagi wyjmowało... (bo i tak jestem zielony na niektórych z nich) i by się nie wyglądało podejrzanie że się łapy trzęsą...

EDIT: a mam drugie pytanie... biorę obecnie środki na odchudzanie (termogeniki +L karnityna, tyrozyna itp) i sporo ćwiczę -głownie bieganie +basen... czy bezno można z tym od czasu do czasu łączyć?
Ostatnio zmieniony 05 marca 2008 przez PocoLoco, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnia dawka niejedno ma imię
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
Wlasnie mam zamiar udac sie do pracy, a mam fobie i wyjebane na wszystko :-O

Jaki benzo polecacie do pracy ? Tzn zebym wytrzymal w pracy, bo ogolnie chuj mnie strzela jak ide do roboty...

Nie moge tam wytrzymac 8-( Musze w czasie pracy cos zarzucic w takim razie.

Kurwa ale mam kaca, a do zusu musze jeszcze jechac %-D
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Mdma - Tobie alprazolam bym polecił. Coprawda specjalista nie jestem i moze poczekaj na wypowiedz bardziej doswiadczonych z benzo ale dla mnie alprazolam daje cos takieo jak alkohol, ze lezniej sie gada z ludzmi, mniej stresu wiecej spokoju itp. jakies 0,5 mg;0,75 mg i ok.
  • 333 / 11 / 0
Tez doradzilbym alprazolam, oprocz dzialania uspokajajaco-przeciwlekowego poprawia troche nastroj.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 85 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mdma »
ok, tak tez myslalem ze alprazolam. Bralem przez 2 miesiace w dawce 0.5/1mg 0 1 0 %-D nawet ok, jak lyklem 1.5 to mnie tak zamulilo ze usnelem w pracy :moody:
Uwaga! Użytkownik MDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / 1 / 0
a co sądzicie o połączeniu Lorafenu z efedryną? ja planuje właśnie niebawem jechać na wiejską impreze i przydałoby się mix uspakajajaco- pobudzający :)
Ostatnia dawka niejedno ma imię
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ja poleciłbym Bromazepam
http://tomi001.prv.pl
  • 522 / 4 / 0
A co sądzicie o zolpidemi zawartym w Polsenie dostałem to na sen warto wrzucić. Ostatnio wrzuciłem 10mg Oxozepamu i nie mogłem się powstrzymać żeby nie pójść spać ogólnie to nic mi się nie chciało totalne rozlużnienie spokój. A co myślicie o 10mg oxozepam i 10mg zolpidemi .
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 333 / 11 / 0
@PocoLoco
Lubie laczyc Lorafen z efedryna, ale moze to tylko na mnie tak dobrze dziala.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.