Dział zawierający fachową wymianę zdań na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
ODPOWIEDZ
  • 160 / 3 / 0
Wlasnie browar, jak noopept sie sprawuje?
  • 0 / / 0
br0w4r pisze:
Tylko jak masz duże niedobory, a w aptece dadzą ci mleczan i powiedzą bierz 2 dziennie zamiast jak normalnie 1, to hmm...
korzystam jako suplement z MGB6 który ma w 1 tabletce 60 mg magnezu i 1,4 mg B6 (100% zdz przy tym podają).
całkiem sporo tego B6, jakby 5 dziennie to B6 jest 500%, czy taka nadwyżka B6 czymś skutkuje?
Uwaga! Użytkownik jeanse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / 2 / 0
Siema.Stosowal ktos bilobil ? Zakupilem intense I przymierzam stosowac dwa razy dziennie na dzwony w uszach I jak by to powiedziec omulenie..Przez ostatni czas dobrze balowalem oczywiscie duzo fajkow tez poszlo ale rzucam dla zwiekszenia efektywno sci ktos stosowal na pisk przedewszystkim
  • 144 / 1 / 0
jeanse pisze:
całkiem sporo tego B6, jakby 5 dziennie to B6 jest 500%, czy taka nadwyżka B6 czymś skutkuje?
W ogóle się tym nie przejmuj - wydalisz nadmiar B6 z moczem, bo witamina doskonale rozpuszcza się w wodzie.
Przyjmuje się, ze spożywanie do 100 mg dziennie jest bezpieczne - musiałbyś jeść suple garściami...

Mimo to polecałbym stosować suplement z większą dawką magnezu w stosunku do zawartości B6 - albo osobno b6 i osobno magnez brać.
Mam wrażenie, że B6 to witamina mało kosztowna w produkcji, bo wszędzie pakują ją w dużych ilościach, a dawki magnezu są słabe.
  • 1141 / 9 / 0
Wszyscy tu gadają o różnych magnezach i zupełnie bez potrzeby tak właściwie, zakupcie chela mag lub cytrynian i bierzcie po 100 kilka % dziennego zapotrzebowania, lub mnie w zależności od waszych potrzeb.
  • 1141 / 9 / 0
TheAcolyte pisze:
Wlasnie browar, jak noopept sie sprawuje?
Wczoraj zamówiony %-D
  • 196 / 7 / 0
NavyBlue - Dzięki, poszukam ;)
Melancthe pisze:
A nie wystarczy w celu uzupełnienia potasu jedzenie dużych ilości bananów, awokado, pomidorów?
Jem i banany i pomidory w dość sporej ilości do tego jem sporo asparginu (nawet po 10 dzeinnie) ale zapotrzebowanie na potas jest bardzo duże dla człowieka (według tego co znalazlem w necie dla osoby w moim wieku 4,7 grama na dobe).Zobacz ile bys musial tych owoców dziennie jeść aby zaspokoić zapotrzebowanie na potas.A ja do tego 4-5dni w tygodniu chodze na siłownie + cardio, a i stimsa i alkohol lubie zapodać, więc zapotrzebowanie na potas zdecydowanie wzrasta.
jeanse pisze:
ale sprawdziłbym jak mxe pasowałoby do moich naturalnych miksów, tylko skąd to wziąć, receptę mogę mieć na to co jest w obiegu, czy jest mxe? prędzej ketamina. Na portalach aukcyjnych mxe, metoksetamina, methoxetamine jakoś nie mogę znaleźć. Gdzie to można kupić i za ile?
Przeciez MXE to Research Chemicals.Sklepów RC jest pełno, nawet na hajpie są reklamy ,nawet teraz masz gdzies czytając ten post :-D
Pingwin pisze:
@Askero
Nie zapominamy, że magnezu dość sporo w jedzeniu przyswajamy ;).
Zależy też jak kto sie odżywia ;) Pozatym to forum dla ćpunów.Stimsy i alko go migiem wypłukują :P Inne urzywki zapewnie też,chociaż w mniejszym stopniu.
Bonhart2000 pisze:
jeanse pisze:
Mam wrażenie, że B6 to witamina mało kosztowna w produkcji, bo wszędzie pakują ją w dużych ilościach, a dawki magnezu są słabe.
Dokładnie B6 tania jak barszcz jest.Kiedys sporo jej jadłem na cyklu sterydowym , w aptece grosze płaciłem :-D

Co do mojego pytania o potliwości, serio nikt z tym nie ma problemu ani rady ?
Never give up !
  • 144 / 1 / 0
Mateo017 pisze:
Siema.Stosowal ktos bilobil ? Zakupilem intense I przymierzam stosowac dwa razy dziennie na dzwony w uszach I jak by to powiedziec omulenie..Przez ostatni czas dobrze balowalem oczywiscie duzo fajkow tez poszlo ale rzucam dla zwiekszenia efektywno sci ktos stosowal na pisk przedewszystkim
Bilobil to bardziej dla starych dziadków ze słabym krążeniem, ale jak Ci szumi w uszach to może pomoże ;)
  • 196 / 7 / 0
Ja też testowałem bilobil.Różnica byla ale czy to od niego cięzko powiedzieć bo testowalem mase supli w tym samym okresie :-D
Ale jak wyżej , to raczej dla starszych ludzi na pamięć ;)
Co do szumów usznych to Johny polecal cynamon jak dobrze kojaże, IMO to będzie skuteczniejsze.
Never give up !
  • 144 / 1 / 0
Bover0 pisze:
Co do mojego pytania o potliwości, serio nikt z tym nie ma problemu ani rady ?
Szczerze, to ja się lubię pocić - mam wtedy paradoksalnie wrażenie, że organizm się schładza, a nie przegrzewa ;)

Do dłoni to możesz użyć talku, a resztę olej i noś lekkie ubrania. Nie wiem co mogę poradzić - bo ja z dłońmi nie mam problemu a przy ćwiczeniach lejący się pot sprawia mi przyjemność ;p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.