Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 348 / 264 / 0
@starysteve możesz jakoś pomóc użytkownikowi wyżej? @surveilled sorry za offtop :) jak pomożecie to post możecie usunąć
null
  • 6254 / 446 / 12
Konta aktywowane.
 ! UPEWNIJ SIĘ ŻE MASZ SKRZYNKĘ E-MAIL KTÓRA AKCEPTUJE OD NAS MAILE
Apple, Microsoft, WP i Onet nas blokują! >Czytaj na jaką zmienić<
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3245 / 624 / 0
Ze starymi poczciwymi gogle GMAILAMI nie ma problemów?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6254 / 446 / 12
@Verbalhologram Nie, choć tak duże korporacje jak Alphabet Inc (właściciel Gmaila) mogą być łatwiejszym celem dla służb niż zagraniczni, mniej wielomiliardowi dostawcy.

• 4 / 3 / 0
siemka chciałbym odzyskać konto : ' no1special ' , z góry dziękuje
Uwaga! Użytkownik mexy123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6254 / 446 / 12
@no1special Konto aktywowane. BTW Zwróć uwagę na moją uwagę z czerwonym wykrzyknikem powyżej.

• 94 / 17 / 0
Sory ale mam problem, jeżeli zaznaczam do obserwowania dany temat, dodaje zakładki itd. gdzie ja to wszystko mogę sprawdzić u siebie na koncie ?
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4477 / 712 / 2198
@NarcosSantos działa to na zasadzie powiadomień. Obserwowane tematy będą Ci wysyłały powiadomienia, w miejscu dzwonka pojawią się kolejne czerwone liczby jak: 3,4,5,6. Jak nie zaznaczysz, to nabijać i pojawiać się nie będą.

Najczęściej wygląda to tak, że będzie tekst: Odpowiedź w temacie: Tutaj będzie nazwa tematu od (tutaj nazwa użytkownika). Wtedy będziesz wiedział, że to z obserwowanego tematu. Pamiętaj tylko, że dziwnym trafem (puste miejsce) to zaznaczenie do obserwowania, a jak masz ptaszek, to wtedy tematu nie obserwujesz. Nie wiem, czy to błąd forum, no ale ja mam tak, więc pewnie większość też.

A jak będziesz miał mention, to wtedy informacja widnieje całkiem inna. Więc będziesz wiedział, że to nie temat obserwowany, tylko ktoś Cię oznaczył w temacie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
HajpowiczTuras
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: HajpowiczTuras »
Siema, po wysłaniu maila na adres konta@hyperreal.info dostałem takiego maila zwrotnego:

Nadawca: Mail Delivery System Mailer-Daemon@lsd25.hyper.wtf przez hyperreal.email

[quote]This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

str88@hyperreal.info
(generated from konta@hyperreal.info)
There is no such ganja farmer in our team ;-)[/quote]

tur3k
HajpowiczTuras
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: HajpowiczTuras »
[mention]surveilled[/mention]

Odpisałem na maila, dodałem parę informacji, które pomogą zweryfikować, że to moje konto.

Pozdro, turas.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.