Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Najczęściej wygląda to tak, że będzie tekst: Odpowiedź w temacie: Tutaj będzie nazwa tematu od (tutaj nazwa użytkownika). Wtedy będziesz wiedział, że to z obserwowanego tematu. Pamiętaj tylko, że dziwnym trafem (puste miejsce) to zaznaczenie do obserwowania, a jak masz ptaszek, to wtedy tematu nie obserwujesz. Nie wiem, czy to błąd forum, no ale ja mam tak, więc pewnie większość też.
A jak będziesz miał mention, to wtedy informacja widnieje całkiem inna. Więc będziesz wiedział, że to nie temat obserwowany, tylko ktoś Cię oznaczył w temacie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Nadawca: Mail Delivery System Mailer-Daemon@lsd25.hyper.wtf przez hyperreal.email
[quote]This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
str88@hyperreal.info
(generated from konta@hyperreal.info)
There is no such ganja farmer in our team ;-)[/quote]
tur3k
Odpisałem na maila, dodałem parę informacji, które pomogą zweryfikować, że to moje konto.
Pozdro, turas.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.