Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 678 / 1 / 0
Hej! kochani, jestem zielony w temacie. Mam możliwość kupna GHB w pudrze. Jak to się przekłada na dawkowanie? ile trzeba rozpuścić/w czym/jak żeby otrzymać roztwór łatwy w obsłudze, tj. polewki po 1ml i wiooo?
delikatny jestem na zwale.
  • 1934 / 108 / 0
up 1 i 2 wszystko bylo , a 2 to juz szczyt bezczelnosci o taka podstawe sie pytac :O

ad.1
"Jakie ilości trzeba pić, żeby po 90 minutach od polania nakurwiać węgorza ?"

a co chcesz na kurwiac wegorza ?

GHB bezpiecznie bez problemu do 9g na dzien , 14g to juz czerwona linia
GBL od 4ml do 6ml , 8ml to juz czerwona linia

oczywiscie na korzysc GHB (dluzej dziala, wolniej uzaleznia)

to jest plus minus oczywiscie , dawki sa dla nowicjuszy i ludzi bez tolerancji

maksymalnie 12godzin brania nastepne 12godzin calkowity off
brac minimum 4 godz przed snem (zeby moc normalnie zasnac)

sa to wskazowki oczywiscie JAK NIE DOPROWADZIC DO UZALEZNIENIA a nie jak nakurwiac wegorza...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 118 / / 0
Końcowe 10-15ml butli 1 litrowej może mieć słabsze działanie? Bo mnie już prawie nie rusza 2.8, gdzie na początku o takiej dawce bym nawet nie śnił (po 2,5 :kotz: ).
  • 27 / / 0
A słyszałeś kiedyś taki wyraz "tolerancja"?
  • 1934 / 108 / 0
moze ja jako ktos kompetentny ci odpowiem bo widze ze sie nie doczekasz The Light, butyrolakton NIE JEST TOKSYCZNY !!! bylo to walkowane na prawde wiele razy i nawet podawalem badania medyczne gdzie wyszlo ze nie tylko nie jest rakotworczy ale z tego co pamietam nawet przedluzyl zycie myszy ! poszukaj , na pewno o tym tu na forum jest wraz z linkami do badan, szukaj w moich postach...

• 3900 / 245 / 13
angrybrads1 pisze:
butyrolakton NIE JEST TOKSYCZNY !!!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Toksyczno%C5%9B%C4%87

Dosis facit venenum
angrybrads1 pisze:
ja jako ktos kompetentny
auto irony %-D
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1934 / 108 / 0
no i co w zwiazku z tym co podales ? powinienes dostac warna za wprowadzanie w blad i dezinformacje...

• 3900 / 245 / 13
Jak mnie znudzisz to ty warna dostaniesz buraku.

Jak można napisać taką bzdurę, że substancja chemiczna jest nietoksyczna, weź się nie kompromituj.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1934 / 108 / 0
przeczytaj jeszcze raz o co pytal light buraku cukrowy, a nie dupe schowales i cicho siedziales jak zadal pytanie... buraku cukrowy... i sie tak nie pultaj bo sie spocisz... buraku cukrowy %-D

• 118 / / 0
Przy przerobieniu 20-30ml? :(
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.