Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
-będzie ładnie kosić po jednym wiaderku, ale bez leżenia w rzygach.
-bez "halunów"( :moody: ), ale nuta psychedelii wskazana, polepszenie percepcji muzyki, dobra wkrętka na film, grę
-nie usypiające
-raczej euforyzujące
-nie odmóżdzające!
Tak pobieżnie przejrzałem dział, i wrzuciło mi się w oczy BB-22, to będzie dobry wybór? Jak sądzicie, ile można tego dać w proporcji na 10g stuffu? Jakoś nie widzi mi się zalewać tematu acetonem z kanna w słoiku, a później odparowywać, bo mam schizę, że dużo tehacjusza (którego deficyt) się rozpuści, i spierdoli na ścianki słoika. Raczej myślałem o rozpuszczeniu tego w spirycie, i użycia małego, silnie rozpylającego spryskiwacza. Ale to będzie dość problematyczne i tak. Hmmm. Sugestie?
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Fuzja - D5
Byłem dzisiaj na zakupach w Hali Targowej we Wrocku i jest tam bardzo ciekawe stoisko z ziołami. Kupiłem 20g damiany i 10g Liści Maliny. Mam jeszcze trochę mięty i szałwii lekarskiej bardzo wysuszonej prawie na proch i dosyc dobrze się pali . Chcę zrobić maczankę 1g BB-22 na 20g suszu (Nie będzie za mocna dla kolesia bez tolerki ?) i jak byście to pomieszali czy może użyć samej damiany ? Tak wiem że powinienem popróbować ale może ktoś ma jakiś sprawdzony miks. :diabolic:
Btw. Na hali sprzedają również aceton techniczny (jak by ktoś był ciekawy)
Życie to najlepszy narkotyk...
anton600 pisze: Chcę zrobić maczankę 1g BB-22 na 20g suszu (Nie będzie za mocna dla kolesia bez tolerki ?)
Pierwszy raz słyszę o liściach maliny jako podkład (bo chyba,nie kupiłeś tego na herbatkę dla babci
Sprawdzonych mixów na podkład jest tyle samo ile maczanowych ćpunów. Damiana + mięta moim skromnym zdaniem jest w porządku.
Melvin Burgess
Negatywne Wibracje pisze:Siemano Maczanowcy. Jest sprawa, a szukajka chuja znalazła, chociaż przypuszczam, iż temat musiał się już tu pojawić. Kumpel ma sporo stuffu, ale wyszedł bardzo dennej mocy, smakuje i pachnie ok, ale jedna kula (5-7 machów) robi jak 2-3 machy przeciętnej osiedlówki. Toteż zachodzi potrzeba podrasowania tego czegoś, aby otrzymać zacną tofanę. Ja w życiu tych syntetyków nie miałem w ręku, spice golda tylko pamiętam, ziomek tam jarał jakieś późniejsze ze stacjonarek, ale żadnych kryształów nie stosował. Także tutaj liczę na Waszą poradę w otrzymaniu czegoś, co:
-będzie ładnie kosić po jednym wiaderku, ale bez leżenia w rzygach.![]()
-bez "halunów"( :moody: ), ale nuta psychedelii wskazana, polepszenie percepcji muzyki, dobra wkrętka na film, grę
-nie usypiające
-raczej euforyzujące
-nie odmóżdzające!
Tak pobieżnie przejrzałem dział, i wrzuciło mi się w oczy BB-22, to będzie dobry wybór? Jak sądzicie, ile można tego dać w proporcji na 10g stuffu? Jakoś nie widzi mi się zalewać tematu acetonem z kanna w słoiku, a później odparowywać, bo mam schizę, że dużo tehacjusza (którego deficyt) się rozpuści, i spierdoli na ścianki słoika. Raczej myślałem o rozpuszczeniu tego w spirycie, i użycia małego, silnie rozpylającego spryskiwacza. Ale to będzie dość problematyczne i tak. Hmmm. Sugestie?
motyw ze spryskiwaczem wydaje sie ok, tylko musisz zadbac o w miare rownomierne rozprowadzenie tego bo inaczej moze byc tak, ze palac ta sama lufe jedna osoba ledwo sie ujara a druga zasnie w rzygach.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
[cut - to nie dział ogłoszenia]
- 13
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.