Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
po zakończeniu działalności tego Pana? ;p BDF, ja nie wiem jak wy to możecie jeść, to jest przecież kolorowa śmierć na kółkach hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 269 / 5 / 0
moim skromnym zdaniem jest wiele innych ciekawych substancji. :cool:
  • 204 / 1 / 0
Moim też. Raz to testowałem i poza stymulacją połączoną z wazokonstrykcją efekty były mierne.
  • 1876 / 23 / 0
DzonLon pisze:
wpadce?
No było o tym głośno , partia 2c-b-fly okazała sie bromo-dragonFLY , 1 lub 2 osoby wtedy zmarły . Od tamtej pory zaprzestano syntez :)
  • 299 / 3 / 0
Wiki pisze, że 2C-B-FLY dawka rekreacyjna to 10 mg, a bromo-dranona to 1 mg :) Nie dziwie się, że się komuś zmarło z tego powodu.
  • 2362 / 31 / 0
ostatnia wpadka miała miejsce w usa, w zeszłym roku lub na początku tego - nie pamiętam już dokładnie. Gość nieświadomie sprzedawał brdf myśląc, że to 2c-e i kilka osób chyba zmarło

scalono - s.

gość pewnie dostał źle oznaczoną partię, nie miał kasy lub chęci na kosztowną analizę i być może nie był ćpunem w przeciwieństwie do właściciela [nazwy zbędne - surv] który umarł od własnej ważki myśląc, że to 2c-b-fly :cheesy:
BS
  • 295 / 1 / 0
miałem dragonfly z trzech partii i każda zupełnie inna choć widać było że to fenyloetylominy.

Pierwsza była zajebista, najbardziej wizualna i największy mindfuck. Bodyload był ale nie jakiś tam nie do wytrzymania. Ciekawą sprawą było to że dało się spokojnie zbić 90% nieprzyjemnych efektów małą relatywnie dawną kodeiny dostając bardzo ciekawą fazę np. 150-300mg kodeiny i faza na następne kilkanaście godzin się zupełnie zmieniała.

Druga partia miała zupełnie inny profil i była znacznie gorsza wizualnie. Euforycznie dawała radę i z kwasem dobre się łączyła. kodeina nie robiła zupełnie nic jej przypadku...

Trzecia partia to kolejna inna substancja. Bardziej wizualna, mindfuck mały aczkolwiek bodyload bardzo nieprzyjemny szczególnie na zjazd. kodeina w tym przypadku wpływała na fazę dając ciekawy efekt aczkolwiek działanie tyle co normalnie kodeina i bodyload aż tak się nie zmniejszał.

Tak więc o którym BDF jest ten wątek %-D :-O
darmowy kwas:
  • 2362 / 31 / 0
brdf ma dwa izomery różniące się działaniem i dawkowaniem, poza tym tripy potrafią być bardzo różne od siebie
BS
  • 1876 / 23 / 0
Nie mówiąc o tym iż podejrzewam iż rzekomy lewoskrętny izomer BDF ten wizualny to nie było nic innego jak DOB :D
  • 9 / / 0
Przepraszam, że przerwię. Możecie mi powiedzieć, czy warto brać ważkę, jutro,biorąc pod uwagę, iż brałem w poniedziałek? W poniedziałek brałem piierwszy raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.