"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
I thought I was someone else, someone good
Jednak alprazolam szybciej się wchłania niż klonazepam.
Na nagłe objawy paniki etc. Szybciej działa.
Zgadzam się jednak z tym, że na objawy fizyczne klon jest lepszy.
Był taki wykres benzo (mam go na pulpicie) takie zestawienie benzodiazepin, i tam było 5 profili działania. Klon ma najmocniejsze działanie przeciwdrgawkowe, a więc działa bardziej na ciało niż psychikę.
Swoją drogą wolę 2mg klona niż 1mg xana.
I thought I was someone else, someone good
Mam Tramal 200mg i ciekawi mnie zapodanie tego razem z połówką Clonazepamu. Chyba nie grozi to jakimiś miekimi nogami w pracy lub innym przypałem
Łączenie tramadolu 200mg z 1mg clona grozi paroma rzeczami i nie robiłbym tego w robocie. Weź sobie na spokojnie w chacie w ten sposób unikniesz dziwnych sytuacji (może niebezpiecznych, nie wiem gdzie pracujesz) i/lub przypałowych. Jeżeli uważasz że kontrolujesz to (choć wpierdolenie 300mg w przeciągu 18 miesięcy nie brzmi zbyt dobrze, to wypada 1mg co drugo dzień), jeżeli uważasz że kontrolujesz to ładnie skontroluj i weź już po pracy, po bożemu jak na odpowiedzialnego obywatela przystało.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Co zwróciło moją uwagę w ulotce to inna dawka wersji do iniekcji, polski klon ma 1mg/ml w ampułce, tu są ampy 2,5mg/ml. Ilość ampułek taka sama czyli 10 w opakowaniu. Natomiast tabletki w słoiczkach są po 30 i 100 tabletek w wersji 2mg i bodajże 50 i 100 tabletek w wersji 0,5mg, zaraz wkleję ulotkę to będzie jasne, czytałem ją jakąś godzinę temu, ale ręki sobie nie dam uciąć, tak że jak wkleję będzie pewne.
Edit: już czaję, tabsy robione są w Hiszpanii, ampułki we Włoszech. Aha, była watka w środku słoiczka, na zdjęciach jej nie ma.
Tabletki są ładniejsze, nieco większe.
I słoiczek jest lepszy od blistra.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.