"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
I thought I was someone else, someone good
Jednak alprazolam szybciej się wchłania niż klonazepam.
Na nagłe objawy paniki etc. Szybciej działa.
Zgadzam się jednak z tym, że na objawy fizyczne klon jest lepszy.
Był taki wykres benzo (mam go na pulpicie) takie zestawienie benzodiazepin, i tam było 5 profili działania. Klon ma najmocniejsze działanie przeciwdrgawkowe, a więc działa bardziej na ciało niż psychikę.
Swoją drogą wolę 2mg klona niż 1mg xana.
I thought I was someone else, someone good
Mam Tramal 200mg i ciekawi mnie zapodanie tego razem z połówką Clonazepamu. Chyba nie grozi to jakimiś miekimi nogami w pracy lub innym przypałem
Łączenie tramadolu 200mg z 1mg clona grozi paroma rzeczami i nie robiłbym tego w robocie. Weź sobie na spokojnie w chacie w ten sposób unikniesz dziwnych sytuacji (może niebezpiecznych, nie wiem gdzie pracujesz) i/lub przypałowych. Jeżeli uważasz że kontrolujesz to (choć wpierdolenie 300mg w przeciągu 18 miesięcy nie brzmi zbyt dobrze, to wypada 1mg co drugo dzień), jeżeli uważasz że kontrolujesz to ładnie skontroluj i weź już po pracy, po bożemu jak na odpowiedzialnego obywatela przystało.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Co zwróciło moją uwagę w ulotce to inna dawka wersji do iniekcji, polski klon ma 1mg/ml w ampułce, tu są ampy 2,5mg/ml. Ilość ampułek taka sama czyli 10 w opakowaniu. Natomiast tabletki w słoiczkach są po 30 i 100 tabletek w wersji 2mg i bodajże 50 i 100 tabletek w wersji 0,5mg, zaraz wkleję ulotkę to będzie jasne, czytałem ją jakąś godzinę temu, ale ręki sobie nie dam uciąć, tak że jak wkleję będzie pewne.
Edit: już czaję, tabsy robione są w Hiszpanii, ampułki we Włoszech. Aha, była watka w środku słoiczka, na zdjęciach jej nie ma.
Tabletki są ładniejsze, nieco większe.
I słoiczek jest lepszy od blistra.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.