ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: zerowinka »
Mam zamiar zmieszać 5 mapb z bk 2cb (małą dawką 80 mg). Na 5 mapb mam dość wysoką tolerancję nawet 170 mg co dwa lub trzy tygodnie średnio mnie robi i ta tolerancja zbytnio się nie zmniejsza.

Odczekałam miesiąc na pełnej czystości i zamierzam swój pierwszy raz z bk 2CB poprawić małą ilością 5 mapb czyli jakieś 90 mg. Oczywiście 5 mapb zarzucę dopiero po paru godzinach działania bk 2cb a nie tak od razu. Trochę się tego obawiam bo BK 2cb to w jakimś stopniu empatogen a ja nie chcę wylądować na pogotowiu z zespołem serotoninowym :)

Mimo to miks ten mnie strasznie kusi , kiedyś zmieszałam 25E nbome z 110 mg 5 mapb i było bardzo fajnie i samopoczucie oraz zjazd bez zastrzeżeń :) Proszę doradźcie czy to dobry pomysł wymieszanie tych dwóch substancji .
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
tak teraz mysle to w sumie wychodzi na to ze 6apb robi mniejszy zamet w organizmie niz 5mapb... tylko widze wszyscy wlasnie sie przerzucili na piatke bo szostka sie kazdemu przezarla :P
  • 143 / 21 / 0
TECHNOPOWER pisze:
tak teraz mysle to w sumie wychodzi na to ze 6apb robi mniejszy zamet w organizmie niz 5mapb...
Po czym wnioskujesz?
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 233 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jobsons20 »
@zerowinka Ja Ci jednak odradzam ten teoretycznie niebezpieczny miks, a na pewno polecam najpierw przetestować czyste BK-2CB, bo tak na prawdę bardzo mało jeszcze wiadomo o tej substancji i o ewentualnych skutkach ubocznych.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 195 / 0
Nieprzeczytany post autor: artur019 »
Astral Walker pisze:
TECHNOPOWER pisze:
tak teraz mysle to w sumie wychodzi na to ze 6apb robi mniejszy zamet w organizmie niz 5mapb...
Po czym wnioskujesz?
Ja się zgadzam, że 6-apb robi mniejszy zamęt. A wnioskuje po zwale i po ogólnym wymęczeniu kilka dni po. Jedna sążna wrzuta z 5-mapb to dla mnie conajmniej 3 dni dochodzenia w 100% do siebie psychicznie i fizycznie. 6-apb co prawda już dawno nie jadłem, ale z tego co pamiętam to mimo tego, że trzymało dłużej, to zjeby praktycznie u mnie nie było lub objawiała się tylko bezsennością.
  • 3206 / 175 / 0
Po mocnym tripie na 5-MAPB potrzeba nawet miesiąca, żeby dojść tak w 95% do siebie.

Możliwe, iż ćpacie różne rzeczy tak często, że nawet tego nie dostrzegacie :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 195 / 0
Nieprzeczytany post autor: artur019 »
To dla uściślenia:

Poprzez "dojście do siebie" miałem na myśli stan w którym mogę się pokazać ludziom. A tak to wahania nastroju potrafią trwać sobie i dobre 2 tygodnie, tak samo ogólna motywacja do czegokolwiek jest na poziomie gówna przez ponad tydzień od zaćpania.

Mocniejszy od 5-MAPB to jest chyba tylko 4,4'-DMAR, no ale cóż, faza nie z tej ziemi to i efekty uboczne też.
  • 1893 / 179 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dersu Uzala »
Po dimarze jednak łatwiej się ogarnąć kiedy faza puści, nie ma takiego wyprania, fakt że serotoninowy dołek gnębi, ale na drugi dzień można w miarę normalnie funkcjonować. A na zejściu 5-MAPB i jeszcze sporo później odczuwa się pustkę, rozpacz, dół totalny (po przerobieniu gieta w dwa dni, więcej tego nie powtórzę). I zdaje się też że to kolejny obok 4,4 euforyczny ercek którego waporyzacja daje wymierne efekty.
Ogólnie rzecz biorąc jak dla mnie uboki benzofuranów jak przy żadnym innym euforyku uzależnione są od właściwego s&s i uwarunkowań psychicznych jednostki, raz ekstatyczny, pozytywny wyjeb, innym razem dysforyczne, negatywne, zapętlone rozkminy... 4,4 przy benzofuranach jest jak jebnięcie prostego ketonowego stima: sniff, JEB, FAZA, zejście - czysto, pięknie, ładnie - żegnamy się i do widzenia, furany zostawiają w najgorszym przypadku zszarganą emocjonalnie kukłę targaną węwnętrznymi algorytmami kar %-D
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
taaaa dokladnie.. zrobcie sobie impreze i np wezcie ogolnie 3 dawki( pierwsza plus 2 dorzutki potem) 5mapb i takich samych ilosci dorzutek 6apb.. i porownajcie zjazd na tym a na tym.. Ja ogolnie tak mocne substancje jak 6apb czy 5mapb biore kilka razy do roku ale nawet po takiej sobotniej nocce z 6apb gdzie np w czasie lotu przyjme nawet 4 dawki to wiadomo niedziela bez szalu zjeba zmeczenie itd ale przychodzi poniedzialek i smigam klasycznie na trening na silownie..na bieznie..duzo witamin.. aminokwasow antykatabolicznie ( w temacie o 6pab bodajze tlumczylem i dawalem rady tym co lubia czasami poleciec na 6 i do tego cwicza na silowni jak zmniejszyc efekty odwodnienia spadkow masy itd..pare osob posluchalo i przyznalo mi racje po tym na pw nie chwalac sie :) ) 5 zdrowych posilkow dziennie i wszystko wraca do normy Panowie !! grunt by sie nie zamulic i nie siedziec na dupie w domu samemu i miauczecccc jaki to ja zmeczony i biedny tylko wziasc dupe troche sportu zdrowej szamki i odrazu czlowiek ma wiecej sily witalnych.. :) takie moje zdanie.Jak cpac to z glowa.Wszystko jest dla ludzi.. a jesli ktos tej glowy nie ma..no coz..leci..w dol.. takie zycie-najslabsi zgina..jak w swiecie zwierzat.
  • 45 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Stryer »
Jak dla mnie na równi z MDMA. Zeżarłem w przeciągu 24h 500mg tego gówna - wszechobecna empatia i ciepło a brak tak przewalonego zjazdu jak się spodziewałem. (może koło 2 godzin pseudo depresji "leżeć w łóżku pod kołdrą i nie wychodzić" i dużo dłużej ogólne zmęczenie) Dojście w pełni do sił witalnych zajęło mi ok. 48h. Polecam jako tanią i dobrą alternatywę (dopóki nie pójdzie na delegal).

Denerwuje tylko krótki czas pracy - po 4h impreza dalej trwa w najlepsze a Ty trzeźwiejesz. Parcie na bezsensowną (nawet chyba nie 1/2 pierwotnej fazy) dorzutkę jest duże. Do zastosowania raczej gdy znajomi piorą to samo albo w długodystansowych mixach z LSD/2C-B.
Noopept jest w tym wszystkim najśmieszniejszy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".