Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
" NO TO MNIE PRZEKONALES %-D "

No i wszystko w temacie. Możesz ucałować mój sygnet %-D*

Ale tak jeszcze - te twoje nerwy - to jest bardzo słabe; jakoś Cię ten giebl nie nobilituje w kwestiach samokontroli i kultury osobistej*^^. Wydaje mi się, że każdego, komu się coś w GBL'u nie podoba szufladkujesz razem z ignorantami od stwierdzeń "narkotyki to zło, bo tak!". Ochłoń i nie płodź takich bzdet, bo kompetentnemu nie wypada.

* - żarty tylko takie; nie przejmuj się pysiu
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1934 / 108 / 0
No i wszystko w temacie. Możesz ucałować mój sygnet %-D* - rozdaja takie za niskie IQ zeby reszta spoleczenstwa was rozpoznawala ? :D

no no zmiana tematu na wodolejstwo , jakie to bylo do przewidzenia...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 3900 / 245 / 13
http://hyperreal.info/talk/kilka-podsta ... l#p1554953 - tutaj już zmieniono na wodolejstwo.

"rozdaja takie za niskie IQ zeby reszta spoleczenstwa was rozpoznawala ? :D" - Tak Watsonie ;P.

Dobzie, dobzie, koniec tego - jeszcze tak, byś miał lepszy dzień: "GBL to zło - powoduje raka i śmierć" - może jakoś uda ci się po tych słowach żyć normalnie :).

Pozdrawiam, niestety muszę iść.
  • 4807 / 272 / 0
parat, jak wrócisz napisz coś o możliwości powstania nowotworu przez GBL, to akurat jest ciekawe i nie tylko ja jestem zainteresowany tym tematem

mówię poważnie, o ile oczywiście będzie Ci się chciało, nie ukrywam że pisanie tutaj nad wyraz często jest rzucaniem grochem o ścianę...
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3900 / 245 / 13
irony... ;)
  • 4807 / 272 / 0
rly? czytałem o możliwości raka żołądka na anglojęzycznych forach, ale tłumaczenie medycznych zwrotów to już za dużo zachodu, mogłem coś pomieszać

pisałeś też coś o kancerogennych zanieczyszczeniach syntezy, dobrze kojarzę?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 19 / / 0
Ten nowy sport po przerobieniu metodą sody oczyszczonej też powoduje ogromny ból w nogach.
Dotychczas sporo biegałem, teraz nie mogę momentami chodzić.

W nocy spalem 3-4h i dolekwa na dalszy sen. Dziś zrezygnowałem z tego.
Już jestem zmęczony tą jazdą koszmary senne, ból w nogach.

Od 3 jestem bez polewania. Nie ma jeszcze objawów odstawienia. Ale to zaledwie 7 godzin.
Mówią że dotrzeć do Krainy Grzybów jest łatwo. No, tylko z powrotem jest już, powiedzmy, troszeczkę gorzej...
  • 858 / 19 / 0
thx za wypowiedzi narazie nawet nie zrobilem roeznania w internetowych warsztatach a nie chcialbym kupic i dostac w paczce wody z kranu czy czegos
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 194 / 6 / 0
Objawy odstawienia pojawiają się punktualnie po 90 minutach od ostatniego łyka. Jak po 7 godzinach nie robisz tego: wonsz z youtuba to już nie będziesz

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 34 / / 0
Jakie ilości trzeba pić, żeby po 90 minutach od polania nakurwiać węgorza ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.