Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
No i wszystko w temacie. Możesz ucałować mój sygnet
Ale tak jeszcze - te twoje nerwy - to jest bardzo słabe; jakoś Cię ten giebl nie nobilituje w kwestiach samokontroli i kultury osobistej*^^. Wydaje mi się, że każdego, komu się coś w GBL'u nie podoba szufladkujesz razem z ignorantami od stwierdzeń "narkotyki to zło, bo tak!". Ochłoń i nie płodź takich bzdet, bo kompetentnemu nie wypada.
* - żarty tylko takie; nie przejmuj się pysiu
no no zmiana tematu na wodolejstwo , jakie to bylo do przewidzenia...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
"rozdaja takie za niskie IQ zeby reszta spoleczenstwa was rozpoznawala ? :D" - Tak Watsonie ;P.
Dobzie, dobzie, koniec tego - jeszcze tak, byś miał lepszy dzień: "GBL to zło - powoduje raka i śmierć" - może jakoś uda ci się po tych słowach żyć normalnie :).
Pozdrawiam, niestety muszę iść.
mówię poważnie, o ile oczywiście będzie Ci się chciało, nie ukrywam że pisanie tutaj nad wyraz często jest rzucaniem grochem o ścianę...
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
pisałeś też coś o kancerogennych zanieczyszczeniach syntezy, dobrze kojarzę?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Dotychczas sporo biegałem, teraz nie mogę momentami chodzić.
W nocy spalem 3-4h i dolekwa na dalszy sen. Dziś zrezygnowałem z tego.
Już jestem zmęczony tą jazdą koszmary senne, ból w nogach.
Od 3 jestem bez polewania. Nie ma jeszcze objawów odstawienia. Ale to zaledwie 7 godzin.
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.