Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 115 / 4 / 0
dziala po wypluciu jak LSD?
  • 3649 / 994 / 2
wypluciu?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 594 / 34 / 0
Nic nie wypluwasz. Wyśliniony karton połykasz, bo celluloza dla brzuszka jest cacy %-D
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 60 / 0
To nie wino :D
  • 479 / 15 / 0
dokładnie, połykaj jak na grzeczną dziewczynkę przystało. :D
Król Jest Tylko Jeden
  • 978 / 121 / 0
24 maja 2017novaQ pisze:
21 kwietnia 2017Kochanek Heleny pisze:
Polecam baaardzo zacne 4fma plus AL-LAD, wrzucane jednocześnie bomka i na dziąsło. Peak wciąż trwa, przy czym zarzuciłem o 13.08, po 30 minutach się załadowało - razem coś koło 7 godzin :D
Mozesz sie rozpisac cos wiecej? Ile 4FMA, czy dorzucane, w jakich odstepach czasowych etc. Pytam, poniewaz leci do mnie wlasnie 4FMA + ALD-52 ktore ostatnio bardzo polubilem, zastanawiam sie nad miksem jednak nie mam doswiadczenia z AL-LADem to i pewnie pol papiera pojdzie bo narazie nie mam jak porownac tych dwoch substancji, kiedys na zjezdzie po 4FMA polecial caly (ALD) i bylo zaskakujaco dobrze, jednak ja bardzo dobrze znosze zjazd po 4FMA i moje doswiadczenia moga byc niemiarodajne.
4fma jadłem chyba 300mg ale ja mam wbudowaną tolerkę, plus jeden karton AL-LAD. Wrzucane jednocześnie bombka i pod język. Z kolejnością i czasem wrzucania można kombinować- innym razem np wrzuciłem dwa allady i dopiero po jakims czasie 4fma. Działanie jest o wiele bliższe fluoroamfetaminowemu niż lizerowemu, ale wszystko jest bardziej niż po samym 4fma, czuć taki euforyczny nieogar, mysli lecą jak szalone, podkręcona empatia i dłuższy czas działania, dorzucałem 4fma po dobrych kilku godzinach i powróciły praktycznie efekty z początku zabawy. Tylko zwałka nastepnego dnia tragiczna ale z tym sie trzeba liczyc jak sie je lizera z 600mg 4fma :)
Poł papiera nie wrzucaj, zwłaszcza allada, tylko calak :D
  • 213 / 12 / 0
Panowie, mam pewne pytanko.
Testowałem w weekend pewien serotogenik, działający jak mix MDMA z amfą.

Czy za kilka dni mogę skorzystać z AL-LAD'a po ponad miechu przerwy od lizergamidów, czy lepiej odczekać aż serotonina się odnowi?
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 683 / 112 / 0
[mention]Ćbvn[/mention]

Temat od zawsze budzi kontrowersje. Nie brakuje anegdot o dobrych psajko-tripach nawet dzień po piguleniu. Z drugiej jednak strony, potocznie zakłada się że to nie jest najlepsza kolejność.

Przy czym nie chodzi tu o obniżenie poziomu serotoniny. Sporo ludzi cechuje naturalnie (lub sztucznie wywołany np. alkoholizmem) niski poziom ww. neuroprzekaźnika, a i tak mogą w pełni cieszyć się efektami sajkodelicji. Gdyby było inaczej, to psychodeliki nie miałyby zastosowania w leczeniu alkoholizmu.

Warto pamiętać, że lizergamidy nie działają jak releasery (do których zalicza się m.in. MDMA), tj. nie wyzwalają bezpośrednio serotoniny z pęcherzyków presynaptycznych. Tylko podczepiają się pod szereg receptorów serotoninowych (głównie 5-HT2A), "zastępując" właściwy endogenny neuroprzekaźnik. Jeśli już, to MDMA i podobne releasery teoretycznie mogą zmniejszyć wrażliwość tych receptorów, w efekcie sajko będzie miało mniejsze możliwości wiązania się - powstaje ryzyko, że słabiej zadziała.

Ale to teoria. W praktyce nikt tego klinicznie nie badał. Mój kciuk podpowiada mi, że jeśli nie ładujesz często i dużo releaserów sero, to alladyn powinien objawić większość swojego potencjału.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 300 / 59 / 0
Pewnie było ale
Ja i ziomek będziemy pierwszy raz próbować Al-lada (150mcg na głowę) jak i jakiegokolwiek lizergamidu. Rozumiemy że to obiektywnie mała dawka więc postanowiliśmy dorzucić do tego trochę jarania. Mam co do tego kilka pytań:
1.czy to wgl bezpieczne jest?
2.jak bardzo (o ile wgl) zioło wzmocnilo by tripa?
3.no i czy polecacie wgl takie kombo?
  • 978 / 121 / 0
Polecamy, jest to bezpieczne i nic sie nie stanie. Jeśli na codzien nie palicie to ewentualnie moze być troszkę za grubo. Allad to leciutka zabawka jest, bardzo nietypowy lizer. zioło jest zajebistym dodatkiem do praktycznie wszystkiego :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.