Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1784 / 243 / 0
Ale ma prozak on działa dosyć pobudzająco „amfetaminowo” po kilku tabletkach.
  • 4894 / 853 / 0
Ale już bierzę paroksetyne. poza tym to chyba prozak potrzebuje czasu żeby się rozkręcić. Zamienić paro na fluo może?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 243 / 0
Nie brałem nigdy antydepresantów poza buprionen ale widziałem ludzi którzy jedli fluo garściami i działało amfetamina like
  • 4894 / 853 / 0
Bo na większość ludzi ponoć tak działa, ja kiedyś co ciekawe na paroksetynie się czułem amph-like a większość ludzi narzeka że ich kładzie do wyrka. Loteria z antypami.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
duloksetyna przyjmowana rano w dawce 60mg, wieczorem mirtazapina 15mg, doraznie alprazolam 0,5-1mg. Czy mozna od czasu do czasu na takim podkladzie zarzucic 30mg kody jak cos mnie boli? Trampka wiem ze nie moge bo zespol serotoninowy a oprocz niego mam tylko kodeine.
Uwaga! Użytkownik MXNSTXR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1319 / 335 / 12
@MXNSTXR można... ale jak to ma być tylko przeciwbólowo a nierekreacyjnie to spróbuj najpierw paracetamol i inne nieopioidowe leki przeciwbólowe, kode zarzucaj dopiero jak inne proszki nie przyniosą ulgi
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 86 / 3 / 0
Jakbym miał poszeregować najlepsze miksy, które ja używałem:
1. koda+mef - świetny mix, w którym czuć mefową euforię i pobudzenie, jak i wyluzowanie kodeinowe i dzięki kodzie łatwiej się powstrzymać przed waleniem w nos co 20min. 10/10
2. koda+THC - po tym dzała zupełnie inaczej niż sama koda czy mj. Czuć po tym całkiem sporą euforię. 7,5/10
3. tramadol+zolpidem - bardzo spoko mix. Polecałbym zolpi zarzucić dopiero 1,5h po zarzucenia tramadolu jeśli tramal ma przedłużone uwalnianie, jeśli nie to 40min po zarzucenia trama. 7/10
  • 6 / / 0
koda + zolpi + weed to było coś pięknego. kodeinowe wyjebanie spotęgowane wykładniczo przez zolp. tak samo euforia - szczęście, relaks, satysfakcja. nody momentami nie do ogarnięcia czy powstrzymania. łeb na klawiaturze. pózniej dojaranie to już w ogóle. ja chyba najpierw waliłem kodę, a później dopiero zabierałem się za zetke. ale wiadomo jak to jest, jak nie schowasz w sejfie to zamiast zjeśc jedną / dwie tabletki to opierdolisz całe opakowanie i obudzisz się pod remizą. plus podejrzewam, że depresja oddechowa jest potęgowana przez połączenie opio + Z więc ostrożnie.
  • 2 / / 0
Siemanko mam takie pytanie, znajomy przyniósł mi mixa czeskiej amfy z 4 MMC, czego można się po tym spodziewać ?
  • 6 / / 0
Nie wiem czym się charakteryzuje czeska funia, ale ogólnie stim + stim to z pewnością większe obciążenie serca czy ogólnie układu krążenia. Pewnie jakaś tam euforia skoro i czwóra i futer ją powodują. Ale dla mnie słaby pomysł taki mix, bym się nie skusił
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.