4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 443 / 6 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Leżałem na mega zwale jak po ciągu fetowym, spać nie mogę, jeść nie mogę, w głowie tylko żeby dorzucić a w szafce 2 metry ode mnie 10g.
Ja pierdolę, wyobraziłem to sobie, masakra, pewnie bym napierdalał bez przerwy. Naiwnie myślałem wczoraj przez chwilę, że już nie muszę dorzucać, wytrzymam, kontroluję i jest w pytę. Chuj, myliłem się jednak, wciągałem póki było :/.
Kurwa, mefedronu używa Szatan jako soli do frytek...
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
e tam po prostu trzeba miec umiar. zawsze mozna wyjść z chaty jak kusi
.
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
Geezus pisze:
A tak w ogóle to się okazało że pierdolnąłem za pierwszym razem 350mg w nos pod wcześniejsze 17 kieliszków wódki.
Przed takimi eksperymentami bym przestrzegał, w ogóle wciąganie jakichkolwiek ilości po duzej dawce wódki (17x40ml to prawie krowa, chociaż nie wiem jak liczyłeś te kielony - zapisywałeś sobie ?hehe) Taki eksperyment znajomego skonczył się fatalnie, po duzej ilości wódki (coś ponad 0,7l pewnie) posypano mu pierwszy raz mefa (jakies 100-150) no i po wciągnięciu delikwenta zmiotło - zero kontaktu, oczy na dugą strone, prawie natychmiastowy haft, kompletny bełkot, brak równowagi i zerwany film na jakies 2h. Także nie wyobrażam sobie stanu po dawce 350mg...
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
kielony mogą być po 20 albo 25 ml
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 156 / 3 / 0
Trzęsą Wam się łapy po Mefie?...
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 410 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ziper »
to zależy w jakim momencie, jak chcę 2 krechę dojebać i ją mam zamiar już dzielić to tak :o)
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
jak zajebałem 200mg donosowo to ręce się trzęsły
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: playerman »
Ja osobiście to moge powiedziec ze jestem elektronikiem a jak sobie pomefuje to chce sie robic duzo rzeczy wiec nie raz po mefowanu lutowalem rozne rzeczy i prawde powiedziawszy jes ciezko :) obraz sie rozmazuje troszke i musisz na czuja robic(ja np. lewą reką dotykalem miejsca i jak poczulem cieplo z lutownicy ktora operowalem prawa reką to wiedzialem ze grot jes w takim miejscu jak trzeba :) rece sie troszke trzesą i musisz sie bardzo skupic hehe.pozatym jak zawsze mam cos w szyfladzie to nigdy nie skoncze poki cos mam.tego nie da sie powstrzymac chyba ze gdzies wyjdziesz tak jak ja np do wesolego miasteczka(thorpe park rulez) aby sie skupic na czyms innym:)pozdro 4 all
  • 246 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fouc »
takie pytanie - jak odmierzacie dawki mefa w warunkach domowych?
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nihilion »
Możesz próbować podzielić na pół potem znowu na pół itd.. az bedziesz miał odpowiednią ilość. Ewentualnie jeśli to ma być podanie doustne to można rozpuścić np. w 10 ml wody i sobie odmierzać strzykawką

Po 3 miesiącach ćpania mefa na oko widziałem ile mg mam nasypane %-D

11 dzień abstynencji... Jebać mefedron :-p
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.