Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Autorze, czy miewałeś koszmary w czasie tych "problemów psychicznych", bardzo nietypowe i odbiegające od typowego śnienia?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 3 / 0
Mądry człowiek powiedział mi kiedyś ze wszystkie jazdy na mózgu przechodzą. Z perspektywy czasu, który minął wiem już tez ze to prawda. Czasami potrzeba po prostu sporo czasu.
.
cesky_kozel
  • / / 0
najgorsze jest to kolejne ćpanie jakie ćpanie powoduje
  • 4 / / 0
Witam mam pewien problem , udałem się do lekarza z bólem mięśni stawów , lekką gorączka i bólem w okolicy układu rozrodczego.
W szpitalu zrobiono mi usg i przypadkiem wykruto stłuszczenie wątroby i kamień 1,5 cm w woreczku żółciowym.
Tu pojawia się moje pytanie czy zażywanie takich substancji jak 2 miesiące temu byłem na ciągu AM-2201 trwającym nawet do 3 miesięcy , czasem UR-144 , 2 razy 2C-P kilka razy 25D-NBOMe po 2,5mg/blotter a blotterów zawsze brałem po 2 , dwa razy 25C-NBOMe 1mg/blotter i też zawsze 2 , Dosc czesto MXE. Czy te substancje są przyczyną zatłuszenia wątroby i kamienia w woreczku ?

Ps lekarz twierdził że to przez niezdrowe odżywianie , a ja lubie dużo jesc.
Prosze o pomoc
  • 222 / / 0
Tak gadaliście o tym "śniegu optycznym" że aż stwierdziłam, że sprawdzę co to. Sprawdziłam i w zasadzie.. w zasadzie mam to od zawsze. Kiedyś tłumaczyłam sobie to tak, że "widzę powietrze" i nigdy mi to nie przeszkadzało..
Ja zawsze myślałam, że wszyscy coś takiego widzą. Ale dla mnie to nie jest jakaś dysfunkcja, tym bardziej ze i tak mam wade wzroku (moze to jest jakos powiązane?.. ale to mało istotne).
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Jeśli masz wrażenie "obserwacji powietrza" sprawdź jeszcze to:

http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%99ty_ ... szklistego

Śnieg optyczny to inna bajka, widać go w ciemności.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 953 / 4 / 0
nasilone atopowe zapalenie skóry.
nigdy tak mocnego nie miałam, a od czasu, gdy zaczęłam brać metkat zrobiło się tragiczne -.-
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 222 / / 0
The Light - nie, nie o to chodzi. Chodzi o to co "widać w ciemności"
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Trochę dziwne, śnieg optyczny jest objawem neurologicznym, może masz migreny? Anyway, zdrówka :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 162 / 4 / 0
Dziewczyna ostatnio mi powiedziała że jak się wkurwiam to wyginam ryjem tak jakbym był po pigóle i ogólnie cały się napinam jakby mi miały mięśnie wystrzelić czasem mówi że powiększają mi się źrenice chociaż ja nigdy tego nie sprawdziłem
Czy ma takie coś ktoś? Spotkał się z czyś takim może? Ogólnie to wkurwienie sięga sufitu nawet przy błachostkach.
Ostatnio typ w autobusie mnie nie przeprosił i ''pyrgnoł'' mnie z łokcia w bark , automatycznie cały byłem napięty jakbym miał explodować zaczełem dyszeć i miałem ochote mu wy****ć z głowy.
Ludzie ogolnie sie na mnie dziwnie patrzyli(wystraszeni) a dziewczyna po tym wszystkim powiedziała że znowu robiłem dziwne miny (gadanie przez zamknięte zemby i wyginanie w szyi)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.