27 września 2024nakedwarrior pisze: Zapodalem sobie wczoraj kilka porządnych buszków z vapka, red no 2 jack haze. Dziś mam coś w stylu podrażnienia gardła pomieszane z ciągłym uczuciem jakbym miał zaraz się zrzygać. Czy taki banał mógł spowodować nasilenie się lęków w moim przypadku?
Teraz mam Aurore 22 Ghost Train Haze i jest cacy :)
14 lutego 2017GG Allin pisze:o to-to, dlatego wpierw ograniczyłem palenie, a teraz to zapale raz na x-tygodni :finger:14 lutego 2017Brutalny pisze: depresja , stany lekowe, nerwica, to chyba te głowne skutki palenia marihuany dzień w dzień przez długi okres czasu (3-4 lata ) noi dzień świstaka , nic nie robisz przyszłosciowego i twoje zycie twoi w miejscu. Ja dopiero teraz sobie uświadomiłem że przez ostatnie lata nic sie nie zmieniło , tylko pogorszyło
Dodam, dziwnie-ćpuńskie nawyki (byćmoże po przebytym kiedyś wjebaniu w kanna):
- pale mj, na początku na bogatu, a potem palenie małych ilości zeby na dluzej bylo :nuts:
- gdy palilem i konczylo mi sie ziolo, to dostawalem stanu lekowego/smutku gdy widzialem, ze sie trawka konczy (i juz kombinowalem tak, aby jeszcze ogarnac)
- brak umiejetnosci zasniecia lub zjedzenia czegokolwiek bez trawki
- brak mozliwosci zwleczenia sie z wyra bez bonga motywującego
- w trakcie palenia nic sie nie liczylo, byleby jeszcze bylo palenie
- jak sie konczylo ziolo, a ja nie szedlem spac, i to ziolo sie skonczylo to wiedzialem ze nie zasne
- jak w ciagu dnia chociaz malego bucha zapalilem to juz przez reszte dnia mialem gdzies z tylu glowy mysl, aby przypalic
] jakkolwiek to nie zabrzmi, trawa ponoc nie uzaleznia - ale jednak to chyba zalezy od jednostki
oprocz tego po ograniczeniu:
- apatia
- amotywacja
- brak apetytu
- drazliwosc
- nadpodbudliwosc
- nadmierna potliwosc
- w kazdej pozycji niewygodnie (nie wiem czy to zjawisko ma jakas nazwe)
} z czasem to mija :old:
Ja nie miałem czasu na skutki uboczne praca na półtorej etatu i rodzina.
Zioło dobre, ale od życia nie ucieknę.
Młodzi ćpajcie sport
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.