ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: hidro »
po ile wzięliście?
  • 91 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neurotoxic »
Tak jak napisałem wyżej, po około 150mg i po godzinie dokładka ok.100mg. Po pierwszej linii faza była mega i zaczęła schodzić, po dorzutce utrwaliła się na dłuższy czas. Empatia spoko, chęć do gadania jak huj, piwko wchodziło dobrze, euforia u mnie ustępowała natomiast ziomek wyjebany jak po pierwszym razie z pente.
"Bakin' soda, I got bakin' soda"
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
kiedy 5mapb bedzie oficjalnie u nas juz zakazana ? jakies konkretne daty terminy juz sa ?? 6apb tez ? :(
  • 143 / 21 / 0
@up, też
Deiff pisze:
hmm 5mapb porownywac do dobrej amf? o kurwa czy my mowimy o tej samej substancji?^^
amfetamina<mefedron<budowanie chat z gówna<<<<<<5-mapb
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 91 / 4 / 0
TECHNOPOWER nie ma konkretnej daty, w telewizji coś pieprzyli, że zajmą się tym na następnym posiedzeniu. Jeśli dobrze im pójdzie zablokują około 100 substancji jeszcze przed świętami. W tym rzecz jasna 5-MAPB oraz wszystko co najlepsze, lista była lub jest cały czas aktualizowana. Osobiście myślę jednak, że wejdzie w styczniu, tak żeby pani premier i jej rząd mieli dobry start w nowy rok. Radzę się pospieszyć z zaopatrzeniem :-)

Astral Walker co masz na myśli pisząc o budowaniu chat z gówna itd.?
  • 1199 / 7 / 0
Chcialbym przestrzec wszystkich przed spozywaniem tej substancji w ilosci wiekszej niz 200mg/ dobę. Dla osoby ktora miala juz kiedys epizody depresji, ten wyowalany 5-MAPB moze byc ostatni.

Urojenia ksobne, malej wartosci, katastrofy. Dramat :(
  • 91 / 4 / 0
Muszę się zgodzić, przerobiłem jednej nocy 1g i nadeszły stany lękowe jak po ostrym maratonie na 4 lub 3mmc. Jednak 200 mg... trochę przesadzasz. Radzę po prostu raz wrzucić i raz dorzucić normalne, sensowne dawki, a nic nikomu nie będzie.
  • 158 / 6 / 0
Przywalenie 100mg w nos jest niebezpieczne dla serca?
  • 466 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: dzonty »
neurotoxic a brales sort od pojedynczego?? 200mg to jest kosmiczna dawka, u mnie nikt z szczurów nie jest wstanie tyle wziąść... moze procz jednej osoby
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
ale mu chodzi ogolnie w ciagu calej nocy te 200mg zsumowane?? czy na jeden rzut 200mg ?? my ogolnie u nas na imprezach gdzies tak srednio kazdy zjadal na imprezie calej 500mg(w sumie 3 aplikacje) i nie bylo takiej tragedii a u was jak Panowie przyznac sie szczerze ile w sumie umiecie zjesc podczas kontaktu z ta substancja ?? w sumie choc nie powiem ze nie bylo normalnie bo tez nastroj byl widocznie pogorszony i szlo to odczuc na zejsciu/na drugi dzien.. choc ja takie wynalazki jak apb to doslownie 5-6 razy w roku.Ale jak juz lece to na ostro :) Martwy napisz moze co wczesniej brales(moze jakies depresanty wlasnie??) jakie przerwy jakie substacje i ogolnie jaka tolerka ze az tak cie porobilo z tymi efektami ubocznymi.. Ja na pewno na 5mapb mam mniejsze zejscie niz na 6apb..
life tastes great pisze:
Przywalenie 100mg w nos jest niebezpieczne dla serca?
wedlug mnie za duzo..z tego co kojarze niektorych nawet tutaj 30mg kopalo w nos %-D wiec substancja pod tym wzgledem bardzo przewrotna.Proponuje ci 50mg a po 20 minutach druga "50" dociagnac ;-) ale wedlug mnie najlepiej i tak do wody/soku i chlapnac to w takiej formie niz do nosa ladowac :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".