Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Liczę na Twojego pierwszego "lajka"
25I jest nielegalne od 1 lipca 2015 roku.
vinsvalkox pisze:Witam odnalazłem u niektórych na stanie 25I i tu pytanie czy ustawa ominęła tego nboma czy zamawia się po prostu na własne ryzyko ? :nuts:
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
vinsvalkox pisze:Witam odnalazłem u niektórych na stanie 25I i tu pytanie czy ustawa ominęła tego nboma czy zamawia się po prostu na własne ryzyko ? :nuts:
Na 99% jakiś wałek i nie należy kupować bo oprócz stracenia pieniędzy nic się nie zwojuje.
Jagang8 pisze:Wpierdalałem ogromne dawki nbomów, typu jakichś 4-5mg 25c i żadnych efektów ubocznych nie doświadczyłem, nigdy w życiu nawet namiastki hppd nie miałem.
Nie będzie bezpiecznie.
Spójrz -> zgony-hospitalizacje-nbome-polsce-t42550-40.html#p1786153
Neuronek pisze:@up
Nie będzie bezpiecznie.
Spójrz -> zgony-hospitalizacje-nbome-polsce-t42550-40.html#p1786153
Może te kartony są po prostu źle nasączone? A 2C-P to jakaś rozcierka? Nie chce mi się wierzyć, że taki miks nie zadziałał. Chyba, że te substancję działają na siebie antagonistycznie... Choć nie wydaję mi się, aby tak było.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.