Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1151 / 230 / 7
deoodeoo pisze:
powiec
powiec
:emo: :emo: :emo: :emo:

2v2 działa tak samo dobrze jedzone
1v2 po wypiciu herbatki nie poczułem w ogóle, ale nie wykluczam że działa jedzone, trzeba to sprawdzić
Herbatki z apteki to wiadomo, się parzy.
Mulungu większość stosuje jak herbatkę i działa.
Klip dagga działa jedzona, nie wymieniłem jej bo nie jest typowym ziółkiem na uspokojenie, ale zamula podobnie do MJ (nie, nie daje fazy jak MJ tylko zamułę! przynajmniej mi. i solo, bo w miksach może działać ciekawiej)
Reszta z wymienionych przeze mnie: nie mam pojęcia. Palone zadziała na pewno (no chyba że ziółko samo z siebie jest słabe a nie mamy mocnego ekstraktu, i nie da się wypalić takiej ilości żeby zadziałało).
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 2881 / 302 / 0
Melisa jest dobra nasennie, ogólnie uspokaja, parzona oczywiście ale też musi być używana regularnie.
Poza tym gdzieś czytałem że ma dobry wpływ na naszą koncetrację (umiejętność rozwiązywania zadań matematycznych itp.).
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1203 / 21 / 0
Zaparzona melisa + kozłek lekarski (waleriana) + serdecznik pospolity to dobry miks, polecam na uspokojenie :)
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 51 / 2 / 0
420alldaylong pisze:
Zaparzona melisa + kozłek lekarski (waleriana) + serdecznik pospolity to dobry miks, polecam na uspokojenie :)
do tego mixu ok kieliszek wódki dla lepszego rozpuszczenia alkaloidów w A.etylowym + łyżeczka zmielonej Leonotis nepetifolia obojętnie czy liście łodygi czy kwiaty/płatki polecam przed snem bo w ciągu dnia może mocno zmulić
  • 52 / 1 / 0
paliłem 2v2 jakoś na przełomie grudnia i stycznia i nie wiem co tam jest, ale psychodelia była porównywalna z syntetykami. Nie było "pokarania" jak po syntetykach, ale łapałem straszne stany lękowe i nic przyjemnego nie widzę w tej wersji. Już pominę, że zamawiałem 6 gram wersji 2v2 i 1v2, a wysłano mi tylko po 3 gramy, ale już mniejsza o to, bo nie mam zamiaru już niczego zamawiać z tego sklepu. Może nawet i lepiej, że mniej mi tego wysłano.
Dodam jeszcze, że po kilkudniowym paleniu 2v2 miałem wahania nastroju przez następne dni.
Wersję 1v2 paliło mi się lepiej i to taka jakby okrojona wersja 2v2. Efekty podobne, ale słabsze i przez to znośniejsze.
  • 1130 / 48 / 0
Z tego co pisalo tutaj wiele osob, to szaman jest bardzo "otwarty" na wszelkie reklamacje, wymiany itp. Nie ma z tym problemu, gdybys sie upomnial. Nie raz zdarzaly sie pomylki i wszystko bylo rozwiazywane korzystnie dla klienta.

Probowal ktos palic 2v2 z lolka? Jest jakas roznica? Czy jednak potrzeba wiekszej temp. jak w przypadku palenia z lufy?
  • 527 / 6 / 0
Faktycznie przydałaby się większa temp. z tego co pamiętam z lolka mogłem spalić więcej niż lufa+żarowa zapalniczka. Czyli jest to mało ekonomiczne:)
  • 64 / / 0
2v2 szybko wchodzi i palenie z lolka jest dla mnie chujowe, wole strzelic 2-3 konkretne buchy z bonga albo dużej lufki (np. bowl) i poczuć od razu dobre wejście :)
  • 58 / 3 / 0
pytanie do oralnych wyjadaczy. Nie uważacie, że ten sposób podania jest bardziej szkodliwy dla organizmu? Jak zjem 2v2 wieczorem i wstanę w nocy to zazwyczaj mdleję, tętno jest ledwie wyczuwalne i słyszę pisk w uszach.Zazwyczaj biorę 2x/3x tyle co palę. Brał ktoś w ten sposób jakieś ekstremalne dawki?
  • 527 / 6 / 0
widzę, że masz problemy z cisnieniem-skoncz z ta metodą. U mnie się sprawdza i nie mam takich objawów, ale każdy organizm jest inny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.