No, ale ja nie z tym. Jestem ciekawy czy ktoś tu próbował alprazolamu o przedłużonym uwalnianiu. Słabiej, ale dłużej - ciekawe to może być. Chociaż na [h] jest raczej trend odretardowania tabletek ;) A może ktoś wie jakie są wskazania na przepisanie czegoś takiego? I tak pewnie w Polszy tego nie ma, jestem tylko ciekawy czy w jakichś szczególnych przypadkach to przepisują, czy jak to bywa u nas, że lekarz ma ulubione benzo i to przepisuje na wszystko co się da.
Powód: Z Bożej łaski wyedytowany i zapisany
Są w Polsce xanaxy 2 mg SR ale nigdy w ręce nie miałem to pewny nie jestem, byli tutaj tacy co je wpieprzali.
a propos, właśnie mam na biurku świeżo kupione 3 paczki zomirenu po 1mg, trudno wyprosić recke nie było, ale to był wyjątek specjalnie dla mnie
ktoś wie w jakiej temperaturze wody mam rozpuścić zomiren żeby móc strzelić i.v. ?
na wiki podają że rozpuszczalność wynosi 40mg/l, ale wstrzykiwać sobie 50ml płynu nie mam ochoty
water solubility 40 mg/L at pH 7; 12 mg/mL at pH 1.2
soluble in methanol or ethanol; sparingly soluble in acetone; freely soluble in chloroform; slightly soluble in ethyl acetate; freely soluble in dichloromethane but which has no appreciable solubility in water at physiological pH
matthew90 pisze:jak czytam posty o asekuracyjnym wpierdalaniu alpry to mnie trzęsie. Kurwa, tego się nie da jeść na sportowo. Nie musisz wpierdalać odrazu 10mg naraz, żeby się wjebać. 48h przerwy nie wystarczy. Jedzenie tego w odstępach nie zdaje egzaminu. Będziesz tak jadł sobie 3 miesiące, odstawisz na tydzień i masz rzeźnie. Jak ktoś to je rok i uważa , że się nie wjebał, to może niech zrobi dłuższą przerwę niż 2 dni, nie musisz odrazu dostać padaki, alpra lubi objawiać się kurewską depresją dopiero 2-4 tyg po odstawieniu. Na początku wydaje Ci się, ze masz za sobą hujoze ale hujowo zaczyna się robić dopiero po czasie, jak trzeba bez niej żyć. Dlatego jak możecie to nie wpierdalajcie się w jeszcze większe gówno. Dlaczego tego kurwa nikt nie rozumie, jak inni, doświadczeni próbują komuś dupe uratować i ostrzegać, zeby ktoś nie musiał wyciągać wniosków ze swoich błędów?
To się zgadza, matthew ma rację. Odstawiłem po 3 mies jedzenia ok 3 razy w tygodniu i po jakimś czasie odstawiłem na miesiąc. Wczoraj zarzyciłem po raz pierwszy alpre, 2mg a dzisiaj 1,75mg. To bezpieczna dawka i długość brania, czy znowu muszę się użerać z kilkoma tygodniami męczarni? Dodam, że opisywane przez niego przypadki (powrót objawów po 2-4 tyg ) mi sie nie zdarzyły
Pytanie do wyjadaczy: nie doświadczyłem tego jeszcze, nie doświadczę tego w ogóle czy dopiero mnie to czeka?
Kurde, cholernie uzależniające to gówno :-/ Tyle czasu minęło a wystarczyło przeczytać kilka postów z tego działu, by sobie przypomnieć tą cudowną alprową pewność siebie i relaks.
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Depakina, wedlug mnie bez sensu "pukac" benzo z tabsow, bo rozpuszczalne w wodzie sa jedynie dormicum i klorazepat, reszte trzeba rozpuszczac w alkoholu lub innych rozpuszczalnikach. Branie iv benzo z tabsow rozpuszczone w spirycie jest bezsensowne wedlug mnie i niemadre, doustnie dzialaja praktycznie tak samo, nawet lepiej, bo nie majac benzo w ampach nigdy nie wiesz ile ci sie rozpuscilo i ile wprowadzasz rozpuszczonych benzo w alkoholu. Benzo iv jedynie w ampach zdecydowanie. Podajac dozylnie benzo solo praktycznie nie czuc "wjazdu", inaczej ma sie sprawa w miksach. W Polsce dostepne w szkle sa rolki i klony chyba tylko. No i dormicum bodajze, ale chyba w leczeniu zamknietym jedynie. Pukanie benzo przerobionych z tabsow wg mnie glupota, chociaz probowalem nieraz ;-) . Lepiej zjesc jak ma sie tabsy, iv/im tylko ampy.
Wiem że to jakaś projekcja z mózgu, ale nie zmienia to faktu że to najlepszy sen jaki miałem w życiu. Ruchanie emmy watson się chowa
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.