Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 568 / 30 / 0
Właśnie to jest naszym przekleństwem. Dzieje się coś chujowego w życiu, brak osoby z którą można nawet porozmawiać wrzucasz tabletkę i pomaga. Więc chcesz jak najdłużej czuć się chociaż trochę lepiej...
Życie jest zjebane...
Trzymajcie się tam!
rchiro the best
  • 465 / 47 / 0
Dokładnie jak już czuję że tracę kontrolę, nie dam więcej rady, wszystko mnie przerasta, nastrój beznadziejny , ciągłe napięcie , lęki i stres. Wtedy wrzucasz benzo i nagle w pół godziny wszystko zwalnia fajnie, robi się miękko , trochę nawet ciepło w środku, już jesteś bezpieczny i nic się złego nie dzieje. Jak się można od czegoś takiego nie uzależnić XD
  • 22 / 1 / 0
Czy Wy też macie/mieliście wrażenie, albo tak jest, że xanax w tabletkach mniejszych niż 2mg (czyli 1mg, 0,5 lub 0,25) ma słabsze działanie, biorę upjohna. Jak by miały mniejsze stężenie alpry.
Ostatnio zmieniony 21 października 2023 przez Mikey0205, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 509 / 195 / 1
Jadłem tabsa 2 albo 8 0.25 i działanie identyczne oralnie.
Podjęzykowo xan lepsze bo szybciej się rozpuszcza.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2302 / 397 / 0
Zbyt poważna marka by było inaczej.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
No widocznie sobie wkręciłem, bo wziąłem mniejszą dawkę i za późno następną i zgoniłem na stężenie, a schodzę i za dużo odjąłem wczoraj.
  • 2302 / 397 / 0
Mózg Ci płata figle. Benzo dobre ale nie codziennie i nie na dzień i na noc, przerwy, przerwy, nie bycie ciągle pod wpływem.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Tez tak mieliście ze alpra zaczela coraz dluzej sie wam rozkręcać? Ostatnio czekałem parę ładnych godzin xD działała za to cały dzień+następny oryginalny xanax prosto z apteki takze wątpię żeby taka duża firma jak pfizer/upjohn wałowała na składzie
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 397 / 0
@Rs3mati za duże miksy robisz, nadużywasz substancji psychoaktywnych
  • 121 / 7 / 0
Zjadlem 10 tabletek xanaxu 2mg i jednego klona 2mg w 3 dni, mija 3 dzień bez benzodiazepin ale dalej jestem załamany psychicznie i fizycznie bardzo osłabiony. Nie miałem kontaktu z benzodiazepinami przez 8 miesięcy wcześniej miałem ciag 1,5 miesiąca głównie na xanaxie ale raczej nie przekraczałem 4mg dziennie. Długo może potrwać aż wrócę do stanu z przed tego głupiego incydentu ? Od 7 miesięcy leczę się bupropionem i metylofenidatem, od tygodnia brałem też citalopram, który przez kilka dni poprawiał mój stan ale wczoraj zdecydowanie pogorszył więc dzisiaj go nie brałem i jest zdecydowanie lepiej. Ale nie czulem się tak kiepsko odkąd zacząłem się leczyć.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.