Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2302 / 397 / 0
Mati - czas, cierpliwość i absytencja od gabajebaczy
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Siemanko, przeszedłem z xanaxu na xanax sr, schodzę ogólnie, byłem na 6mg zwykłym, zszedłem do 4,5mg i teraz biorę sr, psychiatra przepisał mi sr 3x1mg dziennie plus 3x50 opipramol. Ale jak dla mnie dawka xanaxu sr jest śmieszna na maxa, za dwa tygodnie idę do innego psychiatry. Z tego co wiem to sr jest dwa razy słabszy przez jego długie uwalnianie, więc myślę, że powinienem stosować dawkę np 8mg, czy 4 i cierpliwie czekać ok tydzień na nasycenie organizmu?

zagadnienie nadaje się do wątku ogólnego - detronizator
  • 946 / 297 / 5
@Mikey0205 Dawka xanaxu sr jest podręcznikowo dobra.
Mylisz się co do porównania "mocy" ir do sr. Pamiętaj iż stężenie po podaniu tabletki ir szybciej spada tak więc w przypadku stosowania ciągłego ze spokojem możesz liczyć iż 1mg sr jest jak 1mg ir.
Zwłaszcza że stosując np 4mg ir co dzień po tygodniu osiągasz mniejsze stężenie niż przy stosowaniu tej samej dawki sr.
Dlatego więc 3mg sr jest dobrze dobraną dawką.
Zastanów się czy chcesz schodzić czy dalej ćpać. Jeżeli schodzić to bierz grzecznie te 3mg i po dwóch tygodniach zejdź do 2,75mg po jeszcze dwóch 2,5mg aż do skutku, ew na końcu zamień 0,75mg na 10mg diazepamu i z niego schodź.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 778 / 51 / 1
Pytanie do ludzi, którzy weszli w posiadanie Xalolu w legalny, receptowy sposób.
Czy te tabletki u was też rozpuszczają się pod językiem, wręcz momentalnie?

Szczur wszedł w posiadanie kilku drażetek, tego specyfiku z poza aptecznego sposobu.
I tak się zastanawiam czy to na 100% jest alprazolam.
W smaku rzeczywiście mi go przypomina, jednak to odległy czas kiedy brałem ostatnim razem.

A może, wiecie gdzie można wysłać próbkę anonimowo do labu?
Kojarzę, że było coś takiego, ale gra mi to w odległym kościele ;p
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 2302 / 397 / 0
Dobrze się rozpuszczają i są gorzkie
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 116 / 0
Obrzydliwie gorzkie. Ja np nie dam rady trzymać alpry pod językiem bo mam od razu odruch wymiotny, po prostu nie dam rady. Co innego np bromy które są gorzko slodkie. Ale alpry to ni chuja nie da rady
:tabletki:
  • 29 / 3 / 0
Siema ostatnie 3tygodnie walilem 300-600mg pregabaliny dziennie i dzis pierwszy dzien bez pregaby przyjalem 2mg xanaxu a czuje sie jak po jakisms 1mg. To normalne? Jak tak to ile dni przerwy bez tego i tego wystarzy zeby 1mg robilo tak samo?
  • 88 / 19 / 0
@SpokoMati między 1 a 2mg alpry to jest tak mała różnica że nie wiem jak to rozróżniasz. Ja poniżej 4mg to w ogóle nie czuję jej działania. Bardziej sie martw tą odstawką pregaby, bo zjazd po pregabalinie jest kurewski i najgorszemu wrogowi bym nie życzył. Ratuj się alprą podczas schodzenia z pregaby, tak żeby przynajmniej ci alpry na 3-4 dni schodzenia starczyło bo jak jednego i drugiego zabraknie to będziesz w dupie.
  • 778 / 51 / 1
02 października 2023krzychv pisze:
Obrzydliwie gorzkie. Ja np nie dam rady trzymać alpry pod językiem bo mam od razu odruch wymiotny, po prostu nie dam rady. Co innego np bromy które są gorzko slodkie. Ale alpry to ni chuja nie da rady
Ja wręcz przeciwnie, nie połykam nigdy tablet. Zawsze pod język, uwielbiam ten nietypowy smak. I zawsze potem popijam soczkiem z grejpfruta :3
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 4 / / 0
Rozpuszczał ktoś może 1 UPjohna w spricie? Chyba feja dostałem
Zablokowany
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.