Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 627 / 116 / 0
Mam pytanko. Biorę do spania 100mg kwety i 0.5mg alpry, zasypiam bardzo fajnie i śpię dobrze ale tylko przez 3-5 godzin. Potem już wybudzam się i dość ciężko jest. Moze rozwiązaniem byłby xanax sr o przedłużonym uwalnianiu? Łopatologicznie wydaje się że mógłby pomóc, ale jak ktoś może miał podobne doświadczenie niech się odezwie
:tabletki:
  • 2302 / 397 / 0
Benzo na noc to bardzo słaby pomysł, krótkotrwałe rozwiązanie a potem jeszcze większe problemy
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
@mietowy3 z jednej strony masz racje, z drugiej na początku (bo ja już to klona jem byle jeść bądź alpre) to po benzo spi się niesamowicie człowiek nawet nie wie kiedy odleciał i czuje się cudownie wyspany ale tak jak mówisz, biorąc na sen się bodajże szybciej wpierdzielisz w to niż biorąc a diagu dnia na lęki np załóżmy z wytycznymi lekarza nie będę porównywał zastosowania rekreacyjnego, i dla mnie sporym gownem jeśli chodzi o leki na sen są Z-Drugs które słyną z tabletek wyłącznie nasennych, ja od 2017r biorę kwetiapinę (ketrel) na sen wiadomo połączony z nocnym strzałem Majki,oxy bądź fenta i zjedzonym klonem lub alpra, lorazepamem, ale odjąć narkotyki zażywane to ketrel jest kotem jeśli chodzi tu o lek nasenny uzaleznia psychicznie i nie wyobrażam sobie spania bez niego na żadnych detoxach czy kij wie gdzie, alpra jest świetną benzodiazepiną jeśli naprawdę ktoś bierze to z głową i uwierzcie mi znajda się tacy ludzie ale raczej nie na tym forum, są odpowiedzialni użytkownicy tej benzodiazepiny choć to bardzo mały procent ludzi którzy biorą z 0,25-0,5mg doraźnie na lęki nigdy w ciągach bądź nie dłużej niż 6tyg z zaleceniami lekarza, swoją drogą podziwiam, ja jak zaczynałem od benzo był to xanax 0,25 były wzięte 2tab 0,5mg i dostałem euforii jak po koksie, bylo cudownie niesamowicie jadłem to jak tic taci nieświadomy delirki która mnie spotka, później wuja wpierdalal klony, podjebalem mu kilka razy i profil działania klonazepamu przypasował mi bardziej i się przerzuciłem i jestem na nim od lat i ciężej mi wyjść z klonazepamu niż z dużych dawek alprazolamu pamietam jak wychodziłem z xanaxu 8-10mg to lekarz zamienił mi xanax na xanax SR i schodziłem o 0,5mg co tydzień ale mówił ze mogę co kilka dni jeśli się czuje na siłach + włączony trazodon XR nie CR który swoją droga porównując do CR jest świetny ale tez dwukrotnie droższy i ten zestaw pozwolił mi zejsc z alpry w warunkach domowych, a z klona ni chuja tkwię na tych 4-6mg był moment ze potrafiłem być na 20-25mg to bylo chore, czasami balansowałem tymi dawkami spadłem na 1mg ale później znowu w górę i tak koło się zatacza ale jestem uzależniony tez od opiatów i nie wyobrażam sobie nie podbić strzału klonem czy alprą
  • 3 / / 0
Na mnie już niestety nie działa 1 czy 2 mg alpry. Były momenty kiedy było lepiej, zaraz po terapii na oddziale dziennym AA, ale uzależnienie jest tak silne że szybko zaliczyłem wtopę. Po trzech miesiącach nie brania kupiłem alprox, baklofen, pomieszałem z aklo i poszedłem do klubu. Normalnie dawka którą wziąłem nic by mi nie zrobiła, ale brak tolerancji zrobił swoje i trafiłem na oiom, na 2 tyg w śpiączce. Sny miałem mega realistyczne, z niesamowitą fabułą. Nie polecam.
  • 590 / 82 / 0
Ogolnie przepraszam wasz ze zmieniam temat ale chce sie glownie dowiedziec czy sa jeszcze jakies sposoby wzmocnionego(?) lub efektywniejszego reakcji organizmu na alprazolam rekreacyjnie, oczywiscie wrzucilem wlasnie z 20min temu 8mg… wiem kurwa… oczywiscie Linda Rondstad Long Long Time i Hank Williams i czuje sie rzeczywiscie luzny fajny taki lekko zaczubiony na bani ale jestem ciekaw czy mozna osiagnac cos wiecej. Wiem ze to bylo pewnie gdzies pisane ale jak mam szukac tego z poziomu telefonu chlopaki to jestem chory. Dajcie jakies ciekawostki :) Dzieki i pozdro
Jestem dość trudny.
  • 768 / 105 / 0
Potwierdzem. Benzo na sen są do dupy. Mówi to specjalista. Teraz nawet klon czy relka- nie śpię albo krótko z koszmarami. Na sen są inne leki kwetapina, oby nie z-drus. A jak chcesz mnie ataki paniki l, odrealnienie, derealizacjie, wahania nastroju to polecam bezno. Zaśniesz jak pizda wyruchana w dupę i nawet cię nie zaboli. Do czasu...
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 397 / 0
@furyofpatientman 8mg to już niszczenie receptorów, a nie zażywanie rekreacyjne. Droga do kłopotów ze zdrowiem / funkcjonowaniem na do dzień.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Mam pytanie, czy fenibut zwiększa tolerkę na benzo, w tym wypadku na Alrpox? Już tłumaczę o co chodzi.

Zażywam około 2-3 g fenibutu raz na tydzień, najczęściej w sobotę, do tego parę piwek czy też drinków sam lub ze znajomymi. I wtedy dzieje się magia, samopoczucie wystrzela w kosmos, mogę rozmawiać z każdym i o wszystkim, na dodatek nigdy po takiej mieszance nie miałem jakiejś zwały czy też kaca na drugi dzień. Dodam tylko, że nigdy nie wpadłem przez to w żaden ciąg i od prawie pół roku stosuje taki mix tylko raz na tydzień.

W tym tygodniu dorwałem słoiczek 30 tabletek 0.5 mg aplroxu, legitne źródło, wszystko cacy. Zachęcony komentarzami przeczytanymi na forum, wrzuciłem jedną tabletkę 0,5 mg koło 14 na pusty żołądek, popijając kawą, tak jak mam to w zwyczaju z fenibutem. Po 10 minutach poczułem lekkie mrowienie w nogach, pomyślałem "oho, coś szybko zaczyna działać". Następne kilka minut to było uczucie takiego odrętwienia, całe ciało miałem ociężałe. Lekko spanikowałem, stwierdziłem że się przejdę po robocie, nogi miałem ciężkie i jednocześnie czułem, jakby były z waty. Na szczęście po chwili te objawy przeszły, został tylko ten ciężki chód i wrażenie takiego wycofania, jakby całe moje ciało pracowało na zwolnionych obrotach. Po pracy poszedłem do sklepu, potem wyszedłem z psem i koło 17 nie czułem już praktycznie żadnych efektów.

Nie wyobrażam sobie zażywanie tego specyfiku przy np. wyjściu ze znajomymi czy też w przypadku redukcji stresu związanego z ważną rozmową o pracę. Chyba że mam zwiększyć dawkę lub dodać do tego jakiś soczek, ale patrząc na to, jak się czułem przy dawce sugerowanej z ulotki, to nie wiem czy jest sens
  • 946 / 297 / 5
@Wisniowaty owszem fenibut w dużych dawkach (twoje się zaliczają do takowych) może powodować downregulację receptorów gaba-a czyli tolerancję krzyżową z alprazolamem, dodatkowo piwo tylko zwiększa ten efekt (tolerancji).
Tak jak przy każdej używce ważny jest set&setting, zanim spróbujesz większych dawek spróbowałbym jeszcze raz z dawką 0,5mg w innych okolicznościach.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 425 / 50 / 0
@krzychv spróbuj ashwe, tez mialem problemy ze snem i nic oprocz benzo nie pomagalo a teraz nawet bez ashwy ide spac i wstaje o wyznaczonej porze.
@furyofpatientman z łatwiej dostępnych to pregaba, fluoksetyna, citrosept, wóda, dxm czy koda tylko w przypadku depresantow mixujac trzeba uwazac szczegolnie
@mietowy3 a da sie to jakos cofnac/wyleczyc? Walilem jakies 9 miesiecy temu jeszcze ponad 20mg czesto w mixach, czesto z wódą i pomimo ze duzo czasu minelo to dalej czuje skutki tego lekkomyslnego łykania alpry
@Wisniowaty 0.5mg tez na mnie nie dzialalo nawet jak wzielem za pierwszym razem bez tolerki, mozliwe ze dawka mala, imo zanim zacznie sie mieszac dobrze jest poznac dzialanie danej substancji
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.