Zażywam około 2-3 g fenibutu raz na tydzień, najczęściej w sobotę, do tego parę piwek czy też drinków sam lub ze znajomymi. I wtedy dzieje się magia, samopoczucie wystrzela w kosmos, mogę rozmawiać z każdym i o wszystkim, na dodatek nigdy po takiej mieszance nie miałem jakiejś zwały czy też kaca na drugi dzień. Dodam tylko, że nigdy nie wpadłem przez to w żaden ciąg i od prawie pół roku stosuje taki mix tylko raz na tydzień.
W tym tygodniu dorwałem słoiczek 30 tabletek 0.5 mg aplroxu, legitne źródło, wszystko cacy. Zachęcony komentarzami przeczytanymi na forum, wrzuciłem jedną tabletkę 0,5 mg koło 14 na pusty żołądek, popijając kawą, tak jak mam to w zwyczaju z fenibutem. Po 10 minutach poczułem lekkie mrowienie w nogach, pomyślałem "oho, coś szybko zaczyna działać". Następne kilka minut to było uczucie takiego odrętwienia, całe ciało miałem ociężałe. Lekko spanikowałem, stwierdziłem że się przejdę po robocie, nogi miałem ciężkie i jednocześnie czułem, jakby były z waty. Na szczęście po chwili te objawy przeszły, został tylko ten ciężki chód i wrażenie takiego wycofania, jakby całe moje ciało pracowało na zwolnionych obrotach. Po pracy poszedłem do sklepu, potem wyszedłem z psem i koło 17 nie czułem już praktycznie żadnych efektów.
Nie wyobrażam sobie zażywanie tego specyfiku przy np. wyjściu ze znajomymi czy też w przypadku redukcji stresu związanego z ważną rozmową o pracę. Chyba że mam zwiększyć dawkę lub dodać do tego jakiś soczek, ale patrząc na to, jak się czułem przy dawce sugerowanej z ulotki, to nie wiem czy jest sens
Tak jak przy każdej używce ważny jest set&setting, zanim spróbujesz większych dawek spróbowałbym jeszcze raz z dawką 0,5mg w innych okolicznościach.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
@furyofpatientman z łatwiej dostępnych to pregaba, fluoksetyna, citrosept, wóda, dxm czy koda tylko w przypadku depresantow mixujac trzeba uwazac szczegolnie
@mietowy3 a da sie to jakos cofnac/wyleczyc? Walilem jakies 9 miesiecy temu jeszcze ponad 20mg czesto w mixach, czesto z wódą i pomimo ze duzo czasu minelo to dalej czuje skutki tego lekkomyslnego łykania alpry
@Wisniowaty 0.5mg tez na mnie nie dzialalo nawet jak wzielem za pierwszym razem bez tolerki, mozliwe ze dawka mala, imo zanim zacznie sie mieszac dobrze jest poznac dzialanie danej substancji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.