Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 275 / 4 / 0
dla mnie przynudnawa substancja- 1 trip po 1mg był zadawalający, lecz już 2 także po 1mg już mnie nudziło, musiałbym dawkę zwiększyć do 1.5-2mg
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
ostatnio testowane 1mg 25i, także przyspożyło mi słabego tripa, oczy wydawały mi się normalne w lustrze, następnym razem podchodząc do tej fenylki spróbuję zapodac 1.5-2mg
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 1 / 0
Witam :hug: posiadam 25i w postaci powder 100mg z 1 reki i teraz chce zrobic badanie po przez Oral ale nie na dziaslo czy pod jezyk. Taka obcjs mnie interesuje jaka ilość proponujecie a zeby bylo godnie dla srednio zawansowanego :old: ??
  • 581 / 91 / 6
@up 1mg. Jak nie kartony, to zrób roztwór i na kostkę cukru nakrop, stara dobra metoda. Niektórzy pewnie powiedzą, że oralnie nieaktywne, ale raczej pierdolą odnosząc się do czasów jak jeszcze blottery z freebase sprzedawali. Jak jadłem 25c wszystko było si, tu też powinno.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 827 / 33 / 0
Czyli ze co kartony sprzedawane w teraz dzialaja polykane?
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 91 / 6
@up (Przed)ostatnio jak jadłem 25c byłem w klubie i bez kitu nie pamiętam żebym to trzymał w japie. Tylko, że to było jeszcze w ciągu na clonazolamie :rolleyes: Wiesz jak jest. Zaraz jak to napisałem (znaczy wieczorem) coś mnie tknęło i jebnąłem karton od tego samego vendora bez trzymania na dziąśle i chuj, zmarnowany. Zero tripa. Zwracam honor, chujostwo nie działa połknięte.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 2881 / 302 / 0
Roztwór spirytusowy i metoda sniffowania.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 58 / 3 / 0
Czy po dłuższym trzymaniu kilkunastu kartoników w małej samarce moze zmienić się stopień ich nasączenia? Może pytanie głupie ale wole być ostrożny.
  • 1513 / 26 / 0
Miałem podobną wkrętkę kiedy trzymałem w jednej samarce kartony 25i, 25b, 25c. Przyszło mi do głowy czy nie nastąpi jakiś rodzaj dyfuzji i nie będe miał w efekcie końcowym kartonów 25bci :) - nie wydaje mi się jednak by jakkolwiek wpłynęło to na działanie substancji. Unikaj w razie czego wilgoci, światła i wysokich temperatur.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 120 / 8 / 0
Jadłem już w prawdzie kiedyś 25I, i to nie raz, a razy chyba z 6 czy 7.
25C żarłem z 15 razy...
I mi osobiście po 25I nie pojawiało się prawie wcale żadnych OEVów, jedynie ciężkość na łbie i stymulacja.

Mam pytanie do kogoś kto żarł 25C, 25B i 25I... który najlepszy?
B nie jadłem. I chyba już nie będę miał okazji bo vendor się wykruszył (chyba, że ktoś ma gdzieś u vendora to prosił bym o PW!)
Natomiast mam okazję dostać 25I w dużej ilości i się wacham, czy brać, bo nie wiem, czy to był tylko słaby sort 25I który jadłem, czy po prostu 25I ogólnie jest najsłabsze z tej trójki i nie warto?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.