Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
ja susze w ten sposob maszanke, wysypuje na talerz, na brzegach klade dwa kijki, zeby mozna bylo na nich oprzec wiatrak komputerowy 120x120mm, wlaczam wiatrak i co jakis czas mieszam maczanke, 5 minut i maczana sucha na wior :)
  • 2717 / 516 / 0
Mam już zrobioną maczankę i chcę do niego dodać olejek eteryczny. Jak to zrobić żeby nie było strat w mocy?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 114 / 3 / 0
Jak chcesz suszyć to włóż ten podkład do rajstop/pończochy i wtedy suszarka.
Kanna w ten sposób nie próbowałem ale mj stawala się gorzka i gryzła w gardło.
  • 16 / / 0
Witam jestem nowy w temacie wiec licze na wyrozumiałość ;p

Zakupiłem 1g bb22 w pewnym znanym sklepie. Kolor kanna określiłbym na różowy. Zmieszałem go z fake haszem w proporcji 0,5g na 10g podkładu metodą bezacetonową, tzn po prostu rozprasowałem podkład, posypałem kanna z obu stron i dokładnie wymieszałem. wyglądało wszystko ok. Ale tylko wyglądało - jaram jaram tą mieszanke i w ogóle nie mogę się upalić. Myślicie że:

1) mój sposób zmieszania był błędny i dlatego nie kopie?
2) wadliwe kanna? jakby nie patrzeć zmieszałem w proporcji 1/20 więc powinno chociaż troche klepnąć

I teraz tak: Stwierdziłem że dodam pozostałe 0,5 kanna do tego samego 10g, dzięki czemu uzyskam mieszanke 1/10 i jeśli nadal nie bedzie klepało to by znaczyło że staff jakiś chujowy. Tym razem użyłem spirytusu, wjebałem do niego fake hasz i czekałem aż odparuje (wsadzając do mikrofali co jakiś czas). Właśnie mam przed sobą tego haka już prawie wyschniętego więc zaraz zobacze co i jak i edytuje.

A w tym czasie powiedzcie mi - gdzie popełniłem błędy, dlaczego od razu nie kopało?

Jesteś nowy, więc wyjątkowo akceptuję. Następnym razem pisz w odpowiednim temacie. Przenoszę. dsn
  • 992 / 17 / 0
Fejk hasz musisz podgrzać przed zmieszanie go z kanna - np. w mikrofali, w worku foliowym i do wrzątku, wystawić na słońce...
I fejki trzeba robić 1/10 nie 1/20, tak mi mówiono, bo sam haszu nie robiłem, tylko pamiętam opinie ludzi.
PS. Różowe BB-22 to jedyne BB-22 jakie potrafię zaakceptować, więc sort raczej dobry, bo pewnie ten sam co był wszędzie przez parę miechów.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 16 / / 0
Kurde ;/ nie wpadłem na to że fasz zniweluje moc bb. mogłem zrobić maczanke.

Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip

W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
  • 18 / / 0
kiedys robilem fake hasz wlasnie na bb i tez w proporcjach 1:20 zrobilem 0.5g na 10g fh i tak samo jak ty nie moglem sie tym upalic jedynie odczuwalem takie lekko energetyzujace uczucie jakbym zajebal troszeczke fety, ogolnie BB-22 wedlug mnie to slaby kanna jaralem, jedyne do czego sie nadaje to do podbijania mocy innych kanna np UR-144, 0.3g BB-22 i 0.7g UR-144 na, no zalezy jaka kto ma tolerke :-D
  • 142 / 2 / 0
KiSSmyAss pisze:
Kurde ;/ nie wpadłem na to że fasz zniweluje moc bb. mogłem zrobić maczanke.

Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip

W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
Mięta+podbiał-w zielarskim 3,50zł(4,00 zł) /50 g.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 992 / 17 / 0
Podbiał jebie gównem, trzeba go wygotować i wysuszyć, potem znowu wygotować i wtedy przestaje jebać gównem. I się robi dobry, bezsmakowy lekki podkładzić który łatwiutko się nabija. Mięta sama jest za sypka, dobra do dodania świeżego smaka maczanie. A ja muszę spróbować dziewanny, jeszcze jej nie paliłem.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1628 / 199 / 0
No podbiał jest straszny. Jakby się dymem z ogniska zaciągało, a ten posmak jaki zostawia to tragedia. :D Trochę tytoniu to poprawia, ale i tak jest nieciekawie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.