Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
ja susze w ten sposob maszanke, wysypuje na talerz, na brzegach klade dwa kijki, zeby mozna bylo na nich oprzec wiatrak komputerowy 120x120mm, wlaczam wiatrak i co jakis czas mieszam maczanke, 5 minut i maczana sucha na wior :)
  • 2717 / 515 / 0
Mam już zrobioną maczankę i chcę do niego dodać olejek eteryczny. Jak to zrobić żeby nie było strat w mocy?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 114 / 3 / 0
Jak chcesz suszyć to włóż ten podkład do rajstop/pończochy i wtedy suszarka.
Kanna w ten sposób nie próbowałem ale mj stawala się gorzka i gryzła w gardło.
  • 16 / / 0
Witam jestem nowy w temacie wiec licze na wyrozumiałość ;p

Zakupiłem 1g bb22 w pewnym znanym sklepie. Kolor kanna określiłbym na różowy. Zmieszałem go z fake haszem w proporcji 0,5g na 10g podkładu metodą bezacetonową, tzn po prostu rozprasowałem podkład, posypałem kanna z obu stron i dokładnie wymieszałem. wyglądało wszystko ok. Ale tylko wyglądało - jaram jaram tą mieszanke i w ogóle nie mogę się upalić. Myślicie że:

1) mój sposób zmieszania był błędny i dlatego nie kopie?
2) wadliwe kanna? jakby nie patrzeć zmieszałem w proporcji 1/20 więc powinno chociaż troche klepnąć

I teraz tak: Stwierdziłem że dodam pozostałe 0,5 kanna do tego samego 10g, dzięki czemu uzyskam mieszanke 1/10 i jeśli nadal nie bedzie klepało to by znaczyło że staff jakiś chujowy. Tym razem użyłem spirytusu, wjebałem do niego fake hasz i czekałem aż odparuje (wsadzając do mikrofali co jakiś czas). Właśnie mam przed sobą tego haka już prawie wyschniętego więc zaraz zobacze co i jak i edytuje.

A w tym czasie powiedzcie mi - gdzie popełniłem błędy, dlaczego od razu nie kopało?

Jesteś nowy, więc wyjątkowo akceptuję. Następnym razem pisz w odpowiednim temacie. Przenoszę. dsn
  • 992 / 17 / 0
Fejk hasz musisz podgrzać przed zmieszanie go z kanna - np. w mikrofali, w worku foliowym i do wrzątku, wystawić na słońce...
I fejki trzeba robić 1/10 nie 1/20, tak mi mówiono, bo sam haszu nie robiłem, tylko pamiętam opinie ludzi.
PS. Różowe BB-22 to jedyne BB-22 jakie potrafię zaakceptować, więc sort raczej dobry, bo pewnie ten sam co był wszędzie przez parę miechów.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 16 / / 0
Kurde ;/ nie wpadłem na to że fasz zniweluje moc bb. mogłem zrobić maczanke.

Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip

W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
  • 18 / / 0
kiedys robilem fake hasz wlasnie na bb i tez w proporcjach 1:20 zrobilem 0.5g na 10g fh i tak samo jak ty nie moglem sie tym upalic jedynie odczuwalem takie lekko energetyzujace uczucie jakbym zajebal troszeczke fety, ogolnie BB-22 wedlug mnie to slaby kanna jaralem, jedyne do czego sie nadaje to do podbijania mocy innych kanna np UR-144, 0.3g BB-22 i 0.7g UR-144 na, no zalezy jaka kto ma tolerke :-D
  • 142 / 1 / 0
KiSSmyAss pisze:
Kurde ;/ nie wpadłem na to że fasz zniweluje moc bb. mogłem zrobić maczanke.

Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip

W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
Mięta+podbiał-w zielarskim 3,50zł(4,00 zł) /50 g.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 992 / 17 / 0
Podbiał jebie gównem, trzeba go wygotować i wysuszyć, potem znowu wygotować i wtedy przestaje jebać gównem. I się robi dobry, bezsmakowy lekki podkładzić który łatwiutko się nabija. Mięta sama jest za sypka, dobra do dodania świeżego smaka maczanie. A ja muszę spróbować dziewanny, jeszcze jej nie paliłem.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1628 / 198 / 0
No podbiał jest straszny. Jakby się dymem z ogniska zaciągało, a ten posmak jaki zostawia to tragedia. :D Trochę tytoniu to poprawia, ale i tak jest nieciekawie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.