Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Kanna w ten sposób nie próbowałem ale mj stawala się gorzka i gryzła w gardło.
Zakupiłem 1g bb22 w pewnym znanym sklepie. Kolor kanna określiłbym na różowy. Zmieszałem go z fake haszem w proporcji 0,5g na 10g podkładu metodą bezacetonową, tzn po prostu rozprasowałem podkład, posypałem kanna z obu stron i dokładnie wymieszałem. wyglądało wszystko ok. Ale tylko wyglądało - jaram jaram tą mieszanke i w ogóle nie mogę się upalić. Myślicie że:
1) mój sposób zmieszania był błędny i dlatego nie kopie?
2) wadliwe kanna? jakby nie patrzeć zmieszałem w proporcji 1/20 więc powinno chociaż troche klepnąć
I teraz tak: Stwierdziłem że dodam pozostałe 0,5 kanna do tego samego 10g, dzięki czemu uzyskam mieszanke 1/10 i jeśli nadal nie bedzie klepało to by znaczyło że staff jakiś chujowy. Tym razem użyłem spirytusu, wjebałem do niego fake hasz i czekałem aż odparuje (wsadzając do mikrofali co jakiś czas). Właśnie mam przed sobą tego haka już prawie wyschniętego więc zaraz zobacze co i jak i edytuje.
A w tym czasie powiedzcie mi - gdzie popełniłem błędy, dlaczego od razu nie kopało?
Jesteś nowy, więc wyjątkowo akceptuję. Następnym razem pisz w odpowiednim temacie. Przenoszę. dsn
I fejki trzeba robić 1/10 nie 1/20, tak mi mówiono, bo sam haszu nie robiłem, tylko pamiętam opinie ludzi.
PS. Różowe BB-22 to jedyne BB-22 jakie potrafię zaakceptować, więc sort raczej dobry, bo pewnie ten sam co był wszędzie przez parę miechów.
Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip
W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
KiSSmyAss pisze:Kurde ;/ nie wpadłem na to że fasz zniweluje moc bb. mogłem zrobić maczanke.
Ale w proporcji 1/10 okazał sie kopać, po kilku buchach przedni trip
W przyszłości pewnie będę robił maczane. Jaki podkład najtańszy/ jaki najlepszy proponujecie?
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.