Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 621 / 0
@epiphone
Absolutnie nie łącz moklobemidu ze stymulantami pokroju metylofenidatu czy amfetaminy. Kiedyś czytałem, że było parę opisanych przypadków łączenia moklo chyba 300mg/dzień z metylofenidatem. NIGDY bym tego nie próbował. Ja chcąc wrzucić małą dawkę amfetaminy omijałem moklobemid na 1-2 dni przed, a i tak w większości wychodziło naprawdę nieprzyjemnie. Próbowałem wielokrotnie i to gra nie warta świeczki. Próbowałem też PEA na moklobemidzie, myślałem że mi rozpierdoli łeb, nie mogłem się ruszyć, nawet nie chcę wiedzieć jak miałem wyjebane w kosmos ciśnienie. Myślę, że gdybym nie zażył tabletek na zbicie tego w momencie kiedy efekt narastał i byłem jeszcze zdolny do ruszenia się to mogłoby skończyć się bardzo źle. Bardzo mocno odradzam wszelkie stymulanty.

Chcesz się podkręcić będąc na moklobemidzie to polecam żeńszeń syberyjski + zielona herbata, uważać z dawką, sprawdź mój wątek o żeńszeniu po wskazówki. Długo używałem tego z paroma innymi ziołami będąc na moklo i to był zajebisty, zdrowy czas.
viewtopic.php?t=78220
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.