Absolutnie nie łącz moklobemidu ze stymulantami pokroju metylofenidatu czy amfetaminy. Kiedyś czytałem, że było parę opisanych przypadków łączenia moklo chyba 300mg/dzień z metylofenidatem. NIGDY bym tego nie próbował. Ja chcąc wrzucić małą dawkę amfetaminy omijałem moklobemid na 1-2 dni przed, a i tak w większości wychodziło naprawdę nieprzyjemnie. Próbowałem wielokrotnie i to gra nie warta świeczki. Próbowałem też PEA na moklobemidzie, myślałem że mi rozpierdoli łeb, nie mogłem się ruszyć, nawet nie chcę wiedzieć jak miałem wyjebane w kosmos ciśnienie. Myślę, że gdybym nie zażył tabletek na zbicie tego w momencie kiedy efekt narastał i byłem jeszcze zdolny do ruszenia się to mogłoby skończyć się bardzo źle. Bardzo mocno odradzam wszelkie stymulanty.
Chcesz się podkręcić będąc na moklobemidzie to polecam żeńszeń syberyjski + zielona herbata, uważać z dawką, sprawdź mój wątek o żeńszeniu po wskazówki. Długo używałem tego z paroma innymi ziołami będąc na moklo i to był zajebisty, zdrowy czas.
viewtopic.php?t=78220
Czytałem, żeby zacząć od 75mg, co sądzicie? Prege biore od ponad 2 lat, moklo od 10 dni a bupropion bralem z rok, aż przestał działać.
Chciałbym bardziej być aktywny fizycznie, bo mam nogi ale chęci używania ich juz nie :D
Gdybyś zaś się zdecydował na to połączenie i wystąpiłyby jakieś nieprzyjemne skutki interakcji to i tak byś musiał moklobemid odstawić bo on ma okres półtrwania 2 godziny, a bupropion i jego metabolity są usuwane z organizmu przez znacznie dłuższy czas. Dopiero po kilku dniach kiedy stężenie bupropionu by opadło mógłbyś znowu wskoczyć na moklobemid.
A co powiecie na 450-600mg moklo? chyba nie ma sensu?
Lek biorę od 1 stycznia, przedtem paliłem THC po 10 wiader od rana do wieczora, przez 3 lata i pregabalina przez 2 lata, bupropion pól roku brałem, pół nie brałem, z nim różnie. (Dla kontekstu :))
Aha i dodam, że 600mg moklo+ terapeutyczne 75mg tramadolu absolutnie nie zabije, nawet nie wiem czy wzmocni na tyle żeby warto było to mieszać. Bez przesady.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".