Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1339 / 337 / 13
Cybuch od bonga mi się stłukł i zamiast niego używałem zwykłej szklanej fifki, jak do zielska tylko dobrze uszczelnieniem papierem. Z owej lufy palony był też kamyk cracku (nie miałem nic innego pod ręką %-D). Rura już była dobrze usmolona i nie było przelotu a dawno nie frygałem fifki więc pomyślałem, że warto sobie przypomnieć. Nie wiem czy to jakiś efekt placebo czy rzeczywiście jakieś mikroskopijne dawki cracku tam sie ostały, ale szkło skwierczało przeokrutnie i miałem mniej sedatywną a bardziej śmiechową i energiczną banie która szybko zeszła. Trochę wydaje sie to dziwne bo paliłem z niej kilka różnych sativek (tzw hehe miód wielokwiatowy) a zamuły jako takiej nie mam lecz lekkie rozdrażnienie i ochota na więcej. Lufę oczywiście opaliłem do przezroczystości, jebany kraken :zombie:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / 1 / 0
Pytanie czysto teoretyczne - Dla osobnika płci męskiej, 63 kg masy, mix: 15mg alpry, 2g pregi, 1g kody, 0.5 wódki bez tolerki na wyżej wymienione najprędzej skończyłoby się: a) pięknym pogrzebem, b) zwarzywieniem, c) długim snem, d) bełtem ? Obstawiam, że to za mało by mieć pewność co do a, prędzej b, c albo d lub wszystkie 3. Pytam z ciekawości, nie zamierzam popełniać magika, kocham życie :D
  • 508 / 195 / 1
No bełt prawdopodobny przez wódke,ale depresja oddechowa jakby się wszystko przyjęło wysoko prawdopodobna = jeśli zaśniesz i nikt cię nie znajdzie zgon lub jak cię znajdzie i odratuje,a mózg był wystarczająco długo niedotleniony to warzywo lub inne zaburzenia funkcji które jest nieodwracalne
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 508 / 195 / 1
Jak wygląda sprawa łączenia stymulantów pokroju amfetamina czy cmcki/mmccki z enoksaparyną/heparyną i innymi lekami i innymy lekami przeciwzakrzepowymi?
I ogólnie spytam czy po operacji stimy zagrażają jakoś bardziej życiu?
  • 963 / 17 / 0
Na depresje zażywam dulokstetyne 60mg , lamotrygine 200mg , doraznie clonazepam 1mg lub alprazolam 0,5mg I neurolog przepisał mi na wielopoziomowa dyskopatie oxycontin tak do 30mg mam brać, czy przy tych lekach mogę zazywac ?

Przeniesiono do działu "Miksy" — CATCHaFALL
  • 6 / / 0
@pauleta1987
Generalnie to benzo ci fachu mocno podbije opio więc trzeba uważnie z tym, lamotrygina też podbija Oxa trochę ale jak bierzesz duloksetyne albo jakiekolwiek ssri to czuć tak 1/10 efektów opio, nie ma tak dużej euforki ani nie jest jakoś zajebiscie przyjemnie, nawet jak fenta wpierdolisz to ci to ssri spłaszczy to wszystko, plus możesz mieć syndrom serotoninowy od mieszania ssri z opio
  • 508 / 195 / 1
Ssri z opio nie da zespołu serotoninowego xD
Z wyjątkiem Tramalu i petydyny jak pamiętam.
  • 425 / 50 / 0
07 października 2023crayctrl pisze:
Pytanie czysto teoretyczne - Dla osobnika płci męskiej, 63 kg masy, mix: 15mg alpry, 2g pregi, 1g kody, 0.5 wódki bez tolerki na wyżej wymienione najprędzej skończyłoby się: a) pięknym pogrzebem, b) zwarzywieniem, c) długim snem, d) bełtem ? Obstawiam, że to za mało by mieć pewność co do a, prędzej b, c albo d lub wszystkie 3. Pytam z ciekawości, nie zamierzam popełniać magika, kocham życie :D
Nie są to jakieś duże dawki dla rekreacyjnych uzytkownikow ale dla osobnika bez tolerki kosmiczne wiec obstawiam a

Co myslicie o mixie pregi z DXM? Ma to racje bytu i nie bedzie szkodliwe? Nie chce zadnej deliry czy dyso tylko polepszenie nastroju jak cos
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 99 / 4
@Rs3mati Nie specjalnie przypadło mi to połączenie do gustu. Nie zauważyłem żadnej wartości dodanej a pregaba uwydatniła tylko bodyload DXM i irytowały mnie: ból głowy, sztywność mięśni i mdłości. Natomiast podejrzewam, że komuś łagodniej znoszącemu efekty uboczne dexa mogłoby odpowiadać.
Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to zgaduję, że dekstrometorfan może wzmacniać pregabalinę.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 23 / 1 / 0
Co sądzicie o miksie prometazyny z ziołem?

Przeniesiono do Mixy - Wątek Ogólny /d5
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.