Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
29 maja 2026ThePrinceOfTerror94 pisze: Jesli masz juz doswiadczenie z opio to 150-200 mg., powinno wystarczyc. Na pierwszy raz wystarczy .
Jesli nie masz doswiadczenie z opio to 25-50 mg.,
W jednej tabletce dorety jest 37,5 tramadolu. Jeśli tych 25-50 mg jest już dawką rekreacyjną to jestem w głębokim szoku. Biorę 2-4 tabletek dziennie i nie czuję efektów narkotycznych, a jedynie umiarkowanie przeciwbólowe.
Nigdzie nie jest napisane ile zjeść żeby się odurzyć.
Podejrzewam że koledze brakło jeszcze jednego zera.
29 maja 2026JulietteS pisze:29 maja 2026ThePrinceOfTerror94 pisze: Jesli masz juz doswiadczenie z opio to 150-200 mg., powinno wystarczyc. Na pierwszy raz wystarczy .
Jesli nie masz doswiadczenie z opio to 25-50 mg.,
W jednej tabletce dorety jest 37,5 tramadolu. Jeśli tych 25-50 mg jest już dawką rekreacyjną to jestem w głębokim szoku. Biorę 2-4 tabletek dziennie i nie czuję efektów narkotycznych, a jedynie umiarkowanie przeciwbólowe.
Boże Doreta i ten parasyf (paracetamol). Jeśli mogę spytać na jakie bóle stosujesz? Są lepsze leki zawierające tramadol i paracetamol, np.poltram lub skudexa.
No bierzesz codziennie to już masz wyrobioną jakąś tolerancję. Nie polecam zajadac tramadolu w celach rekreacyjnych w lekach zawierający paracetamol. Jest on gorszy dla organizmu człowieka niż tramadol.
Także już polecam zdobyć jakiś retard.
29 maja 2026london5 pisze: No bo bierzesz tak jak jest w ulotce.
Nigdzie nie jest napisane ile zjeść żeby się odurzyć.
Podejrzewam że koledze brakło jeszcze jednego zera.
Do celów rekreacyjnych na pierwszy raz już brałam o wiele większą dawkę, nawet za dużą (400-500mg - nie polecam zaczynania od takich dawek!!) tym bardziej że wtedy nadal moje tolerancja na opioidy była zerowa, bo wcześniej w celach leczniczych brałam go zaledwie 2x i trochę to odchorowałam, ale człowiek był młody i głupi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.