Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 137 / 5 / 0
Taaak a WGL (kurwa, co to za skrót z gimbazy ? ) to masz silną wolę bo pojedziesz cały weekend na ścierwie. Brawo, jesteś kimś.
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
A w główce nie było myśli, " jak przetrzymam te 3 dni lepiej jebnie " ? Tylko, na serio.
  • 78 / / 0
@up

walka z uzależnieniem nie polega na samej odstawce i zyciu od cisnienia do chwilowego wyciszenia, taki system to błędne koło. Zrozumiałem to niedawno. mija mi już czwarty rok z syfem. Odstawiałem niejednokrotnie z nastawieniem, ze to po raz ostatni z różnymi efektami , moj rekord to 7 mc ( zycie w izolacji w pewnym sensie )na czysto z dwiema wpadkami po czym nastąpiło lawinowe zwiększanie czestosci brania i dawek az do maksimum 3 razy grama w tyg. raz nawet ojebałem 5tke w 3 dni. Wd mnie do sukcesu może tylko doprowadzic zmiana obecnego życia o 360 stopni czyli praca nad samym sobą. każdego dnia trzeba byc świadomym, ze uzaleznionym bedzie sie juz do konca zycia. Nie wiem jak tego dokonam, w poniedzialek ide do poradni bo juz mnie to kurwa meczy, loty co 10-14dni w nagrode kurde nie wiem za co. na pewno mam cos poprzestawiane w mózgu i DNA i musze sie dowiedziec co najlepszego mogę jeszcze dla siebie zrobić. Ciekaw jestem czy są osoby które po regularnym ćpaniu wygrały i po latach nie miewają ciśnień, jak tego dokonać? zapomnieć sie poprostu nie da.
  • 78 / / 0
nie moglem znalezc Edit....

ktos wczesniej napisal, ze feta to gówno o niskim profilu działania. Zgadzam sie w 100% dodatkowo spłyca ludzką osobowość, emocje i wyniszcza ciało od środka tak podstępnie że po czasie przestajemy sobie zdawac z tego sprawę. Zaczyna się porządac prochu jak jedzenia czy powietrza automatycznie wbrew naszej woli pomimo wyeządzonemu złu i destrukcji. Dlatego wychodzi z tego niewielu. Przestrzegam wszystkich ktorzy dopiero probują zostawcie to zanim was wyniszczy lub zachamuje wasz rozwój na przestrzeni lat. Niektórzy dorosną i bedą przeklinać dzień kiedy sprobowali. Życie jest najpiękniejsze na trzeźwo. Ładując procha wszystko przybiera jego smród i nudną barwę.

Na swoim przykładzie powiem wam, że można coś osiągać cieżką pracą z zamiarem dotarcia do wiekszego celu i nie dostawać za to motywacji skutkiem czego podejmując złe wybory nie zbliżać się już do niczego, zamiast isć za ciosem. staniecie się bezużyteczni, ślepi i głusi bez naturalnych zmysłów.
Ostatnio zmieniony 15 marca 2014 przez mass28, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 141 / 23 / 0
Kiedyś sobie myślę, jak można uzależnić się od ścierwa ? Ta faza jest płytka.
dla mnie to 'faza' sie skończyła po paru razach, traktowałam to bardzo użytkowo, egzamin zdać, projekt na studia zrobić itp, potem sie skapnelam że tak w codziennym życiu to też dobrze robi, wszystko lepiej idzie, chujowość ogólna typu 'w robocie kwitnie komunizm, układy, skurwysyny, na chuj mi te studia' itp też mi przestała przeszkadzać, ogólnie spoko. no i tak sie to ciągnie, aż spodnie z dupy zaczynają spadać, ludzie ci mowią że się zmieniasz na gorsze, na pojebane, nauka gorzej idzie, chcesz skończyć tylko jakoś tak średnio wychodzi.

ale w sumie, chuj z tym :-p
  • 78 / / 0
@kiwi wyjąłeś mi to z bani zanim zdarzyłem dopisac do poprzedniego postu. Rzuć to chłopaku, może sie zaczniesz zmieniać na lepsze. Chyba, że bedziesz zarł do śmierci ( czego absolutnie nikomu nie zyczę) aczkolwiek wydaje mi się, że im wczesniej tym bedzie łatwiej w jakis sposób odrobić straty bo na stare lata to raczej nie bardzo chyba, że Alzhimer bo wtedy to juz wszystko jedno.
  • 78 / / 0
@up tak mnie ostatnio ścierwo poryło, ze nawet nie wiem czy pisze z sensem

ah tak ! zawsze piszę w dniu, w ktorym skonczyl mi sie proszek stad ta dziwna logika Swoją drogą to pewnie wiekszosc na HR pisze na szprycy :emo:

PrzeprasZam Damę kiwikiwi :)

krótko mówiąc Zabierzcie fetę całej Polski a ja na pewno nie będe tęsknił. Poznikaja ciśnienia i rozkminy w jedną chwilkę. Bez teorii filozofów i doktorów wszystko wróci do normy.
  • 21 / 2 / 0
Czytam kiwikiwi i po prostu jakbym siebie widziała. Na początku, znaczy się długo to na początku trwało. W połączeniu z lekami i problemami człowiek jest w stanie zmienić się o 180 stopni, bez sensu. Ja walczę i walczę, paskudnie wychudzona, kompletne odklejenie od rzeczywistości, bardzo się staram za bardzo nie oddalać od ziemi :) jak to zrobić we dwojkę oto jest pytanie, kiedy nie ma opcji zrezygnowania ze wszystkiego bo druga osoba w związku jest z tego samego świata :/
Przepraszam jeśli coś nieskładnie, powodzenia wszystkim życzę, naprawdę i determinacji żeby się odnaleźć w rzeczywistości :)
  • 677 / 3 / 0
botak pisze:
Taaak a WGL (kurwa, co to za skrót z gimbazy ? ) to masz silną wolę bo pojedziesz cały weekend na ścierwie. Brawo, jesteś kimś.
Mam wyjebane co o mnie myślisz , ktoś inny ma silną wole a jest weekend to pije browary albo wóde . Ja mam tak samo , nie wale ścierwa przez cala noc i od rana w sobote, mam czas na regeneracje w sobote rano i ewentualnie kontre po poludniu i na tym koniec, choć nie zawsze poprawiam .
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 197 / 2 / 0
Jeśli mass28 pisze, że w trzy dni wrzucił 5g fety to wątpię, żeby to była feta,
ja kiedyś wąchałem 3 lata co 2 tyg grama i nawet pod koniec gram wystarczał mi z powodzeniem
na 3-4 dni i jeszcze się dzieliłem z sąsiadem.

A tak z innej beczki dwa tyg temu, żona zobaczyła u mnie torebkę z białym proszkiem (EPH)
i mnie to wyleczyło z eksperymentów r-c :) o dziwo od dwóch tygodni nic i czuję się dużo
lepiej niż podczas eksperymentów... dużo lepiej. Także polecam taki detox.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.