Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 425 / 50 / 0
@Tseno benzo niestety takie są, doraźnie zajebiste a w ciagach już tracą swój urok, tylko delikatnie uspokajają pomimo brania końskich dawek i tolerka rośnie bardzo szybko, ale nie tylko dlatego ze tak jest a tez dlatego ze na benzo czas zapierdala kilka razy szybciej, niby w mixach jest dobra, ale jak źle dobierzesz dawki to się skończy w najlepszym przypadku wyjebaniem połowy słoika i urwanym filmem xDD
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 33 / 0
@Detronizator2 no i po 1mg alpry i 25mg baclo juz czulem sie nieco lepiej, pewnosc siebie na pewno wieksza ale to tyle z takiego mixu.
W takim razie zobaczymy jak bedzie moja tolerka za jakiś czas, dzisiaj 6mg sedamu i popalam buszki, ale pewno na wieczor z 3mg bromka wpadnie.

Jutro myśle, że tylko 6mg sedamu i bede poki co na niskich dawkach , jak bedzie szlo cos nie teges to sie podratuje pregabą żeby tej aktywizacji było troche. Midazolam święty grall ale chyba nie ma opcji faktycznie go dostać tak latwo. Padnie na klona i za jakiś czas 0,5mg klona i 390mg kody powinny wygrzać.

@tramalowysong Prometh nie probowalem a to byloby w sumie zajebiste polaczenie sedacyjne, jest wole euforie w kodzie, ale nieglupie to jest zeby cos takiego wyhaczyć, rodzinny wypisze?
Ja przede wszystkim oczekiwalem od benzo nie tylko zniesienia lęków w czym sie sprawdzają ale o działanie napędowe, antydepresyjne, atywizujące, ale skoro alpra tak zachwalana jako wręcz koks wśród benzodiazepin nie działa na mnie antydepresyjnie tylko wręcz wpędza w bezsens i doły to raczej lipa, bromek poki co najlepszy, dam jeszcze szansa dla dr Clona.

@Rs3mati W mixach wypada poki co u mnie tak, ze 18mg bromka, 390 kody - troche euforii i zajebistego samopoczucia a później dorzuciłem 6mg bromka i usnąłem na dwie godziny a myślałem że jest z 10 rano, pojebane. Dlatego masz racja łatwo przegiąć, next time ostrożniej podejde. No i fakt czas po benzo leci kosmicznie szybko, ziolo to jest nic.
  • 327 / 68 / 0
@Tseno rodzinny powinien wypisać, mojej mamie wypisuje :)
czas zwolnić
  • 27 / 10 / 0
@Tseno podziwiam ludzi dla których benzodiazepiny mają jakikolwiek potencjał rekreacyjny. benzo (szczególnie alpra) sprawdza się dobrze w zniesieniu lęków, relanium lub klonazepam pomagają na spanko, np. po kilkudniowym narkodancingu, ale niewiele po za tym.

btw, to nic wyjątkowego, że alpra nie zadziałała na ciebie antydepresyjnie. ten lek nie ma tak działać. u większości ludzi na drugi dzień po zażyciu benzodiazepin nie dość, że zaobserwować można obniżoną motorykę, obniżony nastrój i ogólnie poczucie bezsensu.
Uwaga! Użytkownik zephyr11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 6 / 0
Dostałem, jak pisałem wyżej, Xanax SR. Argumentacja magika taka, że potrzebuje czegoś, co działa dłużej. Zaznaczałem, że sypiam dobrze, więc wystarczy mi hydro albo nic. I teraz jestem w kropce. Mam atak o 11, biorę w chuj tabletek i dopiero teraz o 19 jest względny czill. Teoretycznie, według niej, powinienem wziąć to przed snem, żeby na następny dzień już działało.Tylko skąd mam wiedzieć dzień wczeej, że będę się trząsł ze stresu? Jakis absurd. Proponowała mi relanium. Czy relanium działa lepiej? Tzn. wchodzi plus minus jak zwykły Afobam, ale działa dłużej? Bo teraz jestem zrozpaczony i nei wiem co zrobić, a kolejna wizyta 27 sierpnia dopiero, na wcześniejszą mnie nie stać, poszedłbym do rodzinnego po Afobam, ale wyrejestrowali mnie z urzędu i nie mam ubezpieczenia xd
  • 327 / 68 / 0
relanium działa dłużej, mi pomagał nie raz na stany lękowe ale ja też nie miałem jakoś bardzo ekstremalnych ale u mnie praktycznie każde benzo w takich sytuacjach mi pomagało. Wrzucałem zawsze pod język i długo na efekty czekać nie musiałem, alpra mnie nigdy nie zainteresowała bardziej, zbyt krótkie działanie jak dla mnie i smak okrutny bo zawsze je rozpuszczam pod językiem. To samo lorazepam czy midazolam. Relanium najbezpieczniejsza opcja i może warto spróbować, może zadziałać. Na moją mamę na sytuacje bardzo stresowe bromazepam działa bardzo dobrze. Ja też się z nim polubiłem lecz tu gdzie jestem ciężko dostać ;( idealne podczas dnia, uspokaja ale nie zamula.
czas zwolnić
  • 788 / 46 / 0
Z okazji lata wrzuciłem dziś 30mg alpry ledwo posmyrało to zjadłem pakę tchico i zapiłem mountain dew .Jutro wchodzę jak mi pisane na 0,5mg klona co 6h.
  • 425 / 50 / 0
@Rokison normalnie czujesz te 0,5mg klona nie czując za bardzo 30mg alpry? Znam aż za dobrze te dwie substancje i zawsze do osiągnięcia podobnego efektu brało się podobne dawki a tolerka rosła na wszystkie benzo razem, chyba ze odstawić chcesz, ale wtedy lepiej diazepam
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 6 / 0
17 czerwca 2023Detronizator2 pisze:
@moons rozkruszyć i dać podpoliczkowo, całkowicie sr nie zlikwidujesz ale auc będzie bardziej jak po IR. Dobre to to nie jest ale trzymaj pod tym polikiem ile dasz radę, bo iv to nie wal.
@Tseno Tak mao mogę mieć znaczenie.
Zolpidem by ci się chyba spodobał, spora euforia ale krótko działa (znaczy euforia jak to euforia nie trwa zbyt długo ale sam zolpidem krócej działa niż jakiekolwiek benzo). Również midazolam ma swoje plusy (zwlaszcza iv) ale chyba nie tego szukasz.
Jeżeli szukasz otwartości do ludzi to ja ją zawsze miałem po clonie. Alpra poodbnie jak lorek mocno działają na dopamine i są raczej (nie z powodu dopaminy) bardziej przeciwlekowe niż rekreacyjne.
Jeżeli alpra nie podpasowała ci jako benzo I wolisz raczej gaba-b to możesz jeszcze spróbować tego clona, mu chyba (poza midazolamem) najbliżej do baclo lub pregi.
Generalnie ja bym na twoim miejscu odpuścił benzo Jeżeli nie znalazłeś tu świętego grala. Gaba-b lepsze po tolerka szybko spada.
Aczkolwiek z baclo uważaj, jak przesadzisz to naprawdę konsekwencje są "trochę" poważniejsze niż przy benoz.
Dzięki wielkie. A jak rozkruszasz? Normalnie do lodówki, a potem pod młotek i przez papier toaletowy?
  • 2074 / 344 / 0
21 czerwca 2023Rokison pisze:
Z okazji lata wrzuciłem dziś 30mg alpry ledwo posmyrało to zjadłem pakę tchico i zapiłem mountain dew .Jutro wchodzę jak mi pisane na 0,5mg klona co 6h.
30mg alpry ledwo posmyrało to znaczy że masz mózg do śmietnika.
Pewnie już ledwo pamiętasz własne nazwisko jak nie to zaraz się zacznie XD
Aha, zaczeli odbierać renty ćpunom jak widzą wyłudzanie leków jeśli masz na depresje czy cos czy na ułomność psychiczną. Zaczęli kontrolować, a wyglądasz mi na renciarza więc przekazuje dobrą wiadomość XD
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.