W takim razie zobaczymy jak bedzie moja tolerka za jakiś czas, dzisiaj 6mg sedamu i popalam buszki, ale pewno na wieczor z 3mg bromka wpadnie.
Jutro myśle, że tylko 6mg sedamu i bede poki co na niskich dawkach , jak bedzie szlo cos nie teges to sie podratuje pregabą żeby tej aktywizacji było troche. Midazolam święty grall ale chyba nie ma opcji faktycznie go dostać tak latwo. Padnie na klona i za jakiś czas 0,5mg klona i 390mg kody powinny wygrzać.
@tramalowysong Prometh nie probowalem a to byloby w sumie zajebiste polaczenie sedacyjne, jest wole euforie w kodzie, ale nieglupie to jest zeby cos takiego wyhaczyć, rodzinny wypisze?
Ja przede wszystkim oczekiwalem od benzo nie tylko zniesienia lęków w czym sie sprawdzają ale o działanie napędowe, antydepresyjne, atywizujące, ale skoro alpra tak zachwalana jako wręcz koks wśród benzodiazepin nie działa na mnie antydepresyjnie tylko wręcz wpędza w bezsens i doły to raczej lipa, bromek poki co najlepszy, dam jeszcze szansa dla dr Clona.
@Rs3mati W mixach wypada poki co u mnie tak, ze 18mg bromka, 390 kody - troche euforii i zajebistego samopoczucia a później dorzuciłem 6mg bromka i usnąłem na dwie godziny a myślałem że jest z 10 rano, pojebane. Dlatego masz racja łatwo przegiąć, next time ostrożniej podejde. No i fakt czas po benzo leci kosmicznie szybko, ziolo to jest nic.
btw, to nic wyjątkowego, że alpra nie zadziałała na ciebie antydepresyjnie. ten lek nie ma tak działać. u większości ludzi na drugi dzień po zażyciu benzodiazepin nie dość, że zaobserwować można obniżoną motorykę, obniżony nastrój i ogólnie poczucie bezsensu.
17 czerwca 2023Detronizator2 pisze: @moons rozkruszyć i dać podpoliczkowo, całkowicie sr nie zlikwidujesz ale auc będzie bardziej jak po IR. Dobre to to nie jest ale trzymaj pod tym polikiem ile dasz radę, bo iv to nie wal.
@Tseno Tak mao mogę mieć znaczenie.
Zolpidem by ci się chyba spodobał, spora euforia ale krótko działa (znaczy euforia jak to euforia nie trwa zbyt długo ale sam zolpidem krócej działa niż jakiekolwiek benzo). Również midazolam ma swoje plusy (zwlaszcza iv) ale chyba nie tego szukasz.
Jeżeli szukasz otwartości do ludzi to ja ją zawsze miałem po clonie. Alpra poodbnie jak lorek mocno działają na dopamine i są raczej (nie z powodu dopaminy) bardziej przeciwlekowe niż rekreacyjne.
Jeżeli alpra nie podpasowała ci jako benzo I wolisz raczej gaba-b to możesz jeszcze spróbować tego clona, mu chyba (poza midazolamem) najbliżej do baclo lub pregi.
Generalnie ja bym na twoim miejscu odpuścił benzo Jeżeli nie znalazłeś tu świętego grala. Gaba-b lepsze po tolerka szybko spada.
Aczkolwiek z baclo uważaj, jak przesadzisz to naprawdę konsekwencje są "trochę" poważniejsze niż przy benoz.
21 czerwca 2023Rokison pisze: Z okazji lata wrzuciłem dziś 30mg alpry ledwo posmyrało to zjadłem pakę tchico i zapiłem mountain dew .Jutro wchodzę jak mi pisane na 0,5mg klona co 6h.
Pewnie już ledwo pamiętasz własne nazwisko jak nie to zaraz się zacznie XD
Aha, zaczeli odbierać renty ćpunom jak widzą wyłudzanie leków jeśli masz na depresje czy cos czy na ułomność psychiczną. Zaczęli kontrolować, a wyglądasz mi na renciarza więc przekazuje dobrą wiadomość XD
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.