Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1435 / 90 / 2
Z wyżej z opisem się zgadzam, bo pod wpływem jestem i nie chcę mi się odpisywać.Pytanko szybkie czy walenie w opur ogromnych ilości klometiazolu robi tolerkę na bzd?
action movie:gun:
  • 933 / 293 / 5
Tak po prawdzie to nie jestem pewien. Ale chyba nikt tutaj nie jest więc się wypowiem. Działa on na kanał chlorkowe poprzez które tolerancję na benzodiazepiny, barbituarny, baclofen etc zwiększa. Ale nie wiem na ile same kanały chlorkowe podlegają tolerancji, bo jeżeli podlegają temu mechanizmowi to zejściu klometiazolu receptory gaba będę bardzo mało pobudzone i się same wyregulują. A jezlie kanały chlorkowe nie ulegają tolerancji to to tolerancja na benzo rośnie
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 61 / 5 / 0
Ile najwięcej braliście xanaxu na raz/ile można wziąć bez wpadania w jakąś śpiączkę lub przespania 3 dni/poważnych skutków ubocznych? Ja 2.5mg, po 2mg i tych okolicach jestem mocno uspokojony i senny, ale fizycznie, a psychicznie w mniejszym zakresie pomaga na lęki. Wydaje mi się że 10mg to limit dla doświadczonych benzowraków, bo jak ktoś bierze na codzień to zabraknie xanaxu na świecie żeby to ogarnąć i brać więcej codziennie. Ograniczałem się do 2mg dziennie, dopóki nie miałem objawów udaru zawału i duszności, 100 problemów fizycznych, od miesiąca nie mogę oddychać więc walę xanax do oporu, no tak 4mg dziennie, zawsze można więcej.
Uwaga! Użytkownik mobius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 933 / 293 / 5
Już to pisałem z 6 razy. To zależy od tolerancji, akurat alprazolam nie jest unikatowy w swym działaniu więc gdy tolerancje urośnie zbyt mocno to zmienia się na coś innego, więc powyżej 20mg/dzień się nie wchodzi bo po chuj. Jak masz zerową tolerancję to 10mg jest już ryzykowne. Ale w przypadku clona który jest wykorzystywany czy to przy padaczce czy katatonii może wchodzić dowolnie wysoko.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
  • 633 / 154 / 0
Wchodzicie w bardzo drogi - jak na te czasy biznes. W tym roku zrobiono z benzo zło całego kraju - kretyńsko nastraszono farmaceutów, lekarzy rodzinnych, lekarzy online... jak ktoś nie musi zaczynać, to nie polecam, rynek robi się chory, tylko nie za bardzo wiadomo co zrobić z pacjentami, którzy przewlekle i latami jakoś tam funkcjonowali na poprzednich dawkach - ulotkowych, lub niewiele większych.

Medyków nikt nie edukował, albo nie mieli czasu się z tym zapoznać, że tego ani nie odstawisz z miesiąca na miesiąc, a czas trwania "leczenia" - im dłuższy, tym pacjentowi ciężej będzie żyć bez tego typu środków. Jeden - dwa duże wyskoki w miesiącu, szkód nie czyniły, ale cykliczne przyjmowanie preparatu, jeśli go zabraknie powoduje zagrożenie zdrowia i życia.
Ostatecznie ludzie zaczną szukać desperackiej i powodującej agresję, substytucji w alkoholach, bo bez recki nie ma nic, co pomoże zaleczyć skręta.
  • 933 / 293 / 5
Wodzian chloru jest bez recepty ale to pół żartem. Ale fakt faktem. W ciągu dwóch lat biegu się zminil na przeciwny w polityce benzo
  • 633 / 154 / 0
Uliczny, randomowy proch nie ma tak złej renomy, jaką zrobiono środkom na uspokojenie - w tym klonom, rolkom i alprze.
Nie wiem, czy pokolenie smartfonów chodzi tym porobione na zajęciach, czy co się odwala, na pewno zabraknie fachowców, żeby odkręcić to, co już się stało.
Fachowców, nie mam na myśli powielaczy recek.

Powoli ten sam trend będzie uderzał w pregabę - co finalnie skończy się umieszczeniem gdzieś na liście substancji ściśle kontrolowanych, a zjazd będzie nieprzyjemny. Trochę to potrwa, ale kto miał z nią styczność, ten wie, że realia są bardziej brutalne, a substancja znaczniej ryzykowna, niż świadczy zachwalający bełkot konowałów.

Duże firmy zaczną zarabiać na czymś nowym, a medycy i farmaceuci uwierzą w kolejny zbawienny specyfik - wedle komunikatów i rozporządzeń, skoro tak im napiszą w systemie, to przecież będzie sama prawda... ale w drodze do testów i zysku dotyczącego kolejnych specyfików, które znów przyniosą niewiadome konsekwencje. O tym, dowiadujemy się dopiero po latach.
  • 4903 / 855 / 0
Zdecydowanie coś im odjebalo z tym benzo, ale czego się spodziewać po naszych politykach innego. Dac ludziom wódkę i tyton i kiełbachę i niech naród dziękuję że ma. Współczuję ludziom wjebanym w bezno. Ja dużo nie ucierpiałem bo biore pake klona raz na 2-3 miechy więc luz. A jak ktoś wjebany to będzie kupował na czarnym rynku i tyle.
  • 2258 / 384 / 0
Jakas ustawa weszła czy o co chodzi?
  • 933 / 293 / 5
Oficjalnie nic się nie zmieniło, ale nacisk jest kładziony, a i kontrole są częstsze, na przykład w przypadku recept w interncie, niby żadnego mandatu nikt nie dostał, ale zaczęły pojawiać się pytania. A czemu pan przepisał dziś 200 leków? A czemu tyle benzo itp. A czy jest pan w 100% pewny że wszystkie leki były dobrze przepisane itp.
Zablokowany
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.