Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 6195 / 439 / 12
bulku pisze:
@bulku
Załatwione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 384 / 39 / 0
Juz nic mialem pewne problemy z kontem ale juz przeszlo.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / 1 / 0
Witaj

Mógłbym prosić o ponowne aktywowanie, poprzednio usuniętego konta ? Nick owego konta to skandal.

Z góry wielkie dzięki !
  • 6195 / 439 / 12
@skandal, @Espranor: Załatwione. ☺

• 3 / / 0
Chce odzyskac stare konto ale nie moge do Ciebie @surveilled napisac msg, napisz do mnie do mnie pw prosze to podam dane.Dzieki i pozdro
  • 2032 / 335 / 0
@surveilled jakiś PACAN wystawił mi 2 warny bezterminowo, widnieją z 6 miesięcy.
Zweryfikujcie modów, którzy są IDIOTAMI i nie potrafią warna wystawić jak trzeba i proszę to uprzejmie wypi3rdolić z mojego konta dzięki
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 6195 / 439 / 12
Nie ma czegoś takiego jak warny bezterminowe – więc to nie wina modów, tylko silnika forum. Zacina się czasem autokasowanie ostrzeżeń.

• 2 / / 0
Hej, mam długo konto, ale tylko przeglądałem, nic nie pisałem. Chciałbym zmienić nick, bo obecny jest dla mnie przypałowy i nie chciałbym, żeby ktoś skojarzył mnie z reala. Można prosić o zmianę nicku? Jeżeli można to poproszę "2trzecie", dzięki z góry.
TenTypWRB
  • / / 0
Poproszę o powrót konta, mail przypisany do konta WRB
Zima250789698
  • / / 0
Re: Problemy użytkowników z kontami
Nieprzeczytany post autor: Zima250789698 »
Witam . Jakiś czas temu założyłem konto . Napisałem jedna odpowiedź na jeden post . Później gdy drugi raz chciałem się zalogować ,wpisywałem nazwę użytkownika i hasło i po kliknięciu zaloguj wyrzuca mnie że strony do sowjej skrzynki pocztowej i nie mogę się zalogować . Co może być tego przyczyną ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?