@Jazzjimijazz myślę, że szkoda kanny aby ją palić. Lepiej zażyć w inny bardziej wydajny sposób a później dopalić innymi ziółkami. Co do klip daggi nie mam pojęcią. Ogólnie powinno działać, tylko nie wiem czy nie będzie problemu ze spalaniem proszku :). Przypomniało mi się, jak kiedyś dostałem w gratisie 1g ekstraktu klip daggi. Byłem umówiony ze znajomym na mecz ligi mistrzów w pubie. W planach było piwko i kompozycja, ale zabrałem również ten gratis - tak po prostu. Skończyło się tym, że wszamaliśmy wszystko na pół. Zadziałało mocno nasennie, oboje powstrzymywaliśmy się od przymykania oczu. Pomimo tego, że lubię dobrą piłkę i był to akurat finał, cały czas myślałem wyłącznie o kołdrze :D. Wychodziliśmy co chwilę na zewnątrz na papierosa, aby się trochę orzeźwić.
Ja mam inne pytanie, ktoś kiedyś zamawiał roślinki lub ich ekstrakty z zagranicznych etno sklepów? Z ciekawości szperałem i można trochę tego znaleźć - również tzw. herbal blend (czyt. takie nasze a.ka kompozycje natury).
proszę pamiętać, że dyskusja o źródłach jest zakazana! - surv
Jazzjimijazz pisze:ekstrakt kanny czy klip daggi, które ma [...] są w postaci proszku, czy to nadaje się do palenia?
Jak chcesz to przyjmować dopłucnie to przyda się meth pipe albo waporyzator (albo rezystor :-D pisałem o tym w Zakonie), bo ze zwykłej lufy będzie ciężko, łatwo o kometę i zmarnowanie materiału, kanna i heimia lubią się osadzić na lufie i zwęglić.
Wszystkie składniki 2v2 działają również p.o. więc chyba tak będzie wygodniej niż palić.
I jak chcesz samemu zrobić coś co będzie klepało jak kompozycja to potrzebujesz też heimia salicifolia.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Jazzjimijazz pisze:maconha brava
Jazzjimijazz pisze:Klip dagge w takim razie dałbym w formie rozdrobnionych płatków
Swoją drogą chyba sobie zrobię dłuższą przerwę, do wiosny, i wtedy kupię nasiona :) żeby nie przepłacać za susz.
W naszym ulubionym sklepie piszą że zostały ostatnie sztuki 2v2. Kontaktował się ktoś może z S. i wie dlaczego się kończy?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Co innego może tam siedzieć ? (zakładając, że siedzi tam jakieś kanna).
Ofc nie twierdze, że tak jest.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
dagga jest super-spróbuj ją dodać a mb najlepiej uzyc jako nalewkę lub napar. Palenie jakoś mało daje
Ab pinaca działam oralnie identycznie jak obecna 2v2 najlepiej na język 1 lub 2 maleńkie ziarenka. Uwaga żeby nie przesadzić!!
Sprawdzone info nie na mnie, ale osobiście przy mnie.
Ta pinaca chyba jako jedyny kanna działa oralnie. Kiedyś sam próbowałem wielu kanna w ten sposób i nic...
Pytanie czy SS prowadzi wysyłkę poza granicę. Poczytaj o wysyłce na stronie sklepu, lub gg szamana - na pewno odpowie. :)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.