Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 64 / / 0
Co tak cicho ostatnio? Myślę nad skomponowaniem własnej mieszanki i mam do Was pytanie: ekstrakt kanny czy klip daggi, które ma shaman są w postaci proszku, czy to nadaje się do palenia?
  • 46 / 2 / 0
Jutro dojdzie do mnie 2v2, zrobiłem sobie małą przerwę, aby trochę "zapomnieć" kompozycję. Z reguły po wypaleniu malej paczuszki kompozycja nudzi już mnie. W związku z tym, że zacząłem kuracje cytyzyną i próbuję rzucić tytoń, zakupiłem waporyzator. Jutro pewnie przetestuję to cacko.

@Jazzjimijazz myślę, że szkoda kanny aby ją palić. Lepiej zażyć w inny bardziej wydajny sposób a później dopalić innymi ziółkami. Co do klip daggi nie mam pojęcią. Ogólnie powinno działać, tylko nie wiem czy nie będzie problemu ze spalaniem proszku :). Przypomniało mi się, jak kiedyś dostałem w gratisie 1g ekstraktu klip daggi. Byłem umówiony ze znajomym na mecz ligi mistrzów w pubie. W planach było piwko i kompozycja, ale zabrałem również ten gratis - tak po prostu. Skończyło się tym, że wszamaliśmy wszystko na pół. Zadziałało mocno nasennie, oboje powstrzymywaliśmy się od przymykania oczu. Pomimo tego, że lubię dobrą piłkę i był to akurat finał, cały czas myślałem wyłącznie o kołdrze :D. Wychodziliśmy co chwilę na zewnątrz na papierosa, aby się trochę orzeźwić.

Ja mam inne pytanie, ktoś kiedyś zamawiał roślinki lub ich ekstrakty z zagranicznych etno sklepów? Z ciekawości szperałem i można trochę tego znaleźć - również tzw. herbal blend (czyt. takie nasze a.ka kompozycje natury).
proszę pamiętać, że dyskusja o źródłach jest zakazana! - surv
  • 1151 / 230 / 7
Jazzjimijazz pisze:
ekstrakt kanny czy klip daggi, które ma [...] są w postaci proszku, czy to nadaje się do palenia?
Kanna to proszek, a dagga jest w postaci "kamieni", trzeba użyć trochę siły żeby je rozłamać albo zetrzeć na proszek. Kamień można też palić jak hasz, ale strasznie podrażnia gardło.
Jak chcesz to przyjmować dopłucnie to przyda się meth pipe albo waporyzator (albo rezystor :-D pisałem o tym w Zakonie), bo ze zwykłej lufy będzie ciężko, łatwo o kometę i zmarnowanie materiału, kanna i heimia lubią się osadzić na lufie i zwęglić.
Wszystkie składniki 2v2 działają również p.o. więc chyba tak będzie wygodniej niż palić.
I jak chcesz samemu zrobić coś co będzie klepało jak kompozycja to potrzebujesz też heimia salicifolia.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 64 / / 0
Wiem, że heimia ma największe znaczenie, bo kupowałem już osobno do wzmocnienia kompo. Chciałem sam zrobić mieszankę i myślałem: heimia-kanna-klip dagga + ewentualnie Maconha Brava. Tylko zastanawiałem się jak z tą kanna, bo ekstrakt w proszku a samo ziele bez ekstrakcji pewnie słabo działa. Klip dagge w takim razie dałbym w formie rozdrobnionych płatków a nie ekstrakt.
  • 1151 / 230 / 7
Jazzjimijazz pisze:
maconha brava
Dzięki za radę, wygląda ciekawie.
Jazzjimijazz pisze:
Klip dagge w takim razie dałbym w formie rozdrobnionych płatków
Te płatki mają strasznie małą gęstość, przez co aby cokolwiek poczuć trzeba spalić dużą objętość. Ja bym kupił ekstrakt a jako podkład np. damianę, albo klip daggę w płatkach.
Swoją drogą chyba sobie zrobię dłuższą przerwę, do wiosny, i wtedy kupię nasiona :) żeby nie przepłacać za susz.

W naszym ulubionym sklepie piszą że zostały ostatnie sztuki 2v2. Kontaktował się ktoś może z S. i wie dlaczego się kończy?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 623 / 44 / 13
Ciekawe czy rzeczywiście siedzi w tym pinaca jak niektórzy przypuszczają. Przeca to nielegal już nie sądzę, żeby robił sobie przypał wysyłając nielegale.
Co innego może tam siedzieć ? (zakładając, że siedzi tam jakieś kanna).
Ofc nie twierdze, że tak jest.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 527 / 6 / 0
S pisał, że jeszcze będzie b ma nową dostawę, ale faktycznie trudno dostać skłądniki i za niedługo będzie zmieniał skład. Pisał coś, że za kilka miesięcy pewnie.
dagga jest super-spróbuj ją dodać a mb najlepiej uzyc jako nalewkę lub napar. Palenie jakoś mało daje
  • 44 / 1 / 0
Pamiętam, że ktoś o to pytał....
Ab pinaca działam oralnie identycznie jak obecna 2v2 najlepiej na język 1 lub 2 maleńkie ziarenka. Uwaga żeby nie przesadzić!!
Sprawdzone info nie na mnie, ale osobiście przy mnie.
Ta pinaca chyba jako jedyny kanna działa oralnie. Kiedyś sam próbowałem wielu kanna w ten sposób i nic...
  • 53 / 1 / 0
hej mam pytanie, ktoś się orientuje czy wysyłka 2v2 do Wielkiej Brytanii jest legalna, czy wszystkie poszczególne składniki są legalne?
  • 46 / 2 / 0
Anglia to trochę inny "stan umysłu" jak nasz kraj i żadna z tych roślin nie jest nielegalna. Zamawiałem z UK waporyzator i sklep miał w asortymencie wszystkie rośliny ze składu 2v2. Ponadto rośliny, które u nas zostały zbanowane można również bez problemu nabyć. W tych sklepach są również mieszanki ekstraktów roślin, tylko często jednym ze składników jest nielegalne już u nas etno, jak np. niebieski lotos. Szkoda, można by porównać takie kompozycje z tymi "naszymi." W końcu wiele ludzi wątpi w naturę. :)

Pytanie czy SS prowadzi wysyłkę poza granicę. Poczytaj o wysyłce na stronie sklepu, lub gg szamana - na pewno odpowie. :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.