Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
jak to jest z filtrem od kiepa, słabiej kopie przezeń ?
sprawdziłbym sam ale aktualnie nie mam żadnego kanna....
  • 823 / 11 / 1
Paliłem kiedyś jointa z filterkiem OCB tym piankowym i normalnie klepie dobrze. Przecież jak filtry w fajce nie zatrzymują nikotyny to THC, kanna raczej też nie. Ale mogę się mylić.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 381 / 5 / 0
A nie nazywa sie to filtrem z powodu zatrzymywania zanieczyszczen ?
Przeciez osad, ktory zostaje na filtrze to produkt uboczny - a wiec nasza substancja.W sumie na lufie tez sie osadza wiec najprawdopodobniej to mit, ze traci na mocy.Tylko w kwestii syntetycznych kanna - JAK TO POTEM OPALIC ? %-D
  • 823 / 11 / 1
Lufki używasz wiele razy więc zbiera tam się sporo THC, jak i innych substancji, a przypadku kanna to sub. aktywna i inne substancje. Ale lufki się nie opala po 1-2 nabiciach raczej ? A po większych ilościach. Przez filterek przejdzie raczej mało więc i niewiele w nim zostanie, także filterek po prostu wypierdalasz. A jeszcze w przypadku kanna... żałujecie kiedy to tanie jak barszcz jest...Chuj już nawet z tym że pewnie część substancji osiądzie na tym filtrze. I tak się ostro zapierdolisz. Także nie zastanawiać się i rollować....

---------------------------
Swoją drogą nie polecam palić blantów/jointów z kanna bo to tylko większy syf nam robi w płuckach. Już lepiej zajarać dobrą (czyt. mocną) lufe, ściągnąć dwa buchy i się zajebać niż palić całego jointa podkładu. Ani to smaczne ani zdrowe. W przypadku mj to sprawa rzecz jasna wygląda inaczej (zapach, smak, inne działanie) więc blanty można robić.
Niektórzy już nawet popadają w skrajność i jarają sam proch.

• 2466 / 15 / 0
nota600 pisze:
Paliłem kiedyś jointa z filterkiem OCB tym piankowym i normalnie klepie dobrze. Przecież jak filtry w fajce nie zatrzymują nikotyny to THC, kanna raczej też nie. Ale mogę się mylić.
Szacowali kiedyś ubytek na około 30% i chyba się sprawdza
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 823 / 11 / 1
Zawsze można zrolować klasycznie kawałek papierka na tipa i po problemie po co bawić się w piankowe filtry ;]

• 92 / 1 / 0
Ja mam taki plan żeby wywalić trochę tytoniu z kiepa i wbić maczane
taki fejkowy papierosek dla żartu albo kamuflażu :]

ps. oczywiście wiem komu taki żart można zrobić, a komu nie :old:
  • 823 / 11 / 1
Dobry pomysł. Jak ktoś pali, może sobie mieszać tytoń z kanna i palić normalnie bez przypału. I wtedy będzie " Daj bucha, macha " i zonk %-D

• 2466 / 15 / 0
Mnie często menele o szlugi zaczepiają a często nie mam. Chyba pora przygotować trochę petów z takim kalibrem.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3955 / 147 / 0
mam ziomka co wyszedl z puchy niedawno i tam jaral czesto maczany wbite w szlugi. opowiadal jak raz poszli z ziomkiem w ramach pracy cos malowac i byl z nimi jakis dziadek jeszcze wiec zaproponowali mu zajaranie maczany. dziadek sie zgodzil, odpalil a oni "dawaj dziadek, wez kilka dobrych buchow".

dziadek wzial kilka buchow, chwile postal i pierdolnal nieprzytomny na ziemie. chlopaki panika bo srogo zajebani (jarali chyba am2201) "zabilismy dziadka! mamy przejebane!". jedyne na co wpadle zajebane lby to, ze poloze dziadka w koncie a sami beda jakby nic dalej malowac. wchodzi straznik, chlopaki maluja, dziadek lezy nieprzytomny. %-D

straznik pyta co z dziadkiem a chlopaki rzna glupa "o kurwa, chyba musial zemdlec przed chwila!"

przyjechala karetka i zabrala dziadka, wszystko zrzucono na opary farby a dziadek sie nie przypucowal ale nie chcial wiecej nic jarac. %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.