Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Radzę po przespaniu się wyjąć kartonik spod napletka i go po prostu zjeść
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 50 / 0
Czeslaw pisze:
Przecież to oczywiste :P Ale ważki na pierwszy raz bym nie polecał; myślę, że można się bardzo mocno zniechęcić do psychodelików.
Bromowazka to byl moj pierwszy psychodelik i sie zakochalem w tym stanie ;)
Ale to byly inne bromowazki niz teraz, w zasadze nie wiadomo do konca, co to bylo, krazyly ploty, ze to S izomer, albo jeszcze cos innego. W dzialaniu bylo zajebiste, zarowno pod wzgledem wizualno/zmyslowym, jak i psychicznym, ale moze to "wina" pierwszego razu i zajebistego s&s
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Dzięki Brigh. Można na Ciebie liczyć. Ale ten jeden zmarnowany. Trzymałem go godzinę i wyjęłem mając nikłe wrażenie wejścia w odmienny stan. Po prostu czytałem, że z DOI tak robili i działało. Ja z kwasami też podobnie postępowałem z dobrym skutkiem. A tu taka smutna niespodzianka - eksperyment nieudany.

Po dalszych eksperymentach stwierdzam: 1/2mg - działa jak wino z energy driniem - nie warto. Półtora fajnie z 15h. 1mg - niedojebanie. (Nie jestem pewien czy te kartony nie były słabsze)
Lepiej jeść w dzień, bo na noc mimo pobudzenia czuć zmęczenie z niewyspania.
Więcej, jednakże po to nie sięgnę, wolę już marzyć o LSD, bo DBF, jest kulawy ( i niebezpieczny). Jest jak filozofia bez metafizyki, jak aktywność bez twórczości. ciach

bez takich
scalone. macki
  • 274 / 3 / 0
jesli w piatek jadlem DOI + DXM ile musze odczekac az spadnie tolerancja zebym mogl bez straty na mocy tripu zazucic bdflaya?
  • 1876 / 23 / 0
Zjedz DXM i mozesz juz jutro ładować :)
  • 274 / 3 / 0
mam zamiar zaladowac na poczatku przyszlego tygodnia a moze nawet w piatek albo sobote niewime jeszcze . ale chce go wziasc z DXM wiec nie chce sobie zwiekszac tolerki na dexa . wiec czy do przyszlego tygodnia zejdzie tolerka?
  • 1876 / 23 / 0
Tak , DOI nie powoduje jakiejś kosmicznej tolerancji więc nie odczujesz żadnej tolerancji po uplywie tygodnia :)
  • 1530 / 9 / 0
Tryptaminek pisze:
Minęło prawie 11 godzin i jedyne o czym marzę to sen. Jestem już nieźle psychicznie wymęczony. Cały ten trip nie ma żadnego sensu i najchętniej przespałbym go całego, ale nie da się. Oprócz lekkich zmian percepcyjnych na poziomie 10mg hometa i psychicznego wyczerpania czuję się jakbym był czymś struty. Ogólnie to nie polecam ważki nikomu, chyba, że ktoś lubi się pomęczyć. Masakra, nie chce nawet myśleć co musi przeżywać mój były towarzysz po 2,5mg %-D
Ile ja bym dał za jakiegoś klona..
Podpisuję się pod tym. Za długo, za nudno i ten wstrętny bodyload.
Ogólnie myślałem, że dragonów już się nie sprzedaje z racji ryzyka zgonu delikwenta jak przesadzi. Rozumiem, że na forum ludzie są jako tako ogarnięci, ale jak ktoś sprzedaje to na ulicy to jest jak igranie z ogniem. Chyba był nawet na forum był opisywany przypadek zgonu po tym na woodstoku czy innej imprezie.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1876 / 23 / 0
Nie było zgonu panne tylko reanimowli i tak chuj wie czy to wina konkretnie dragonfly Ja to bym chciał zeby lewoskrętne ważki wróciły ;-)
  • 3449 / 129 / 8
opak pisze:
Tak , DOI nie powoduje jakiejś kosmicznej tolerancji więc nie odczujesz żadnej tolerancji po uplywie tygodnia :)
Nie wiem jakie działanie psychodelików Ty odczuwasz, biorąc tak cżęsto i twierdząc, że po tygodniu DOI tolerancja się niweluje. Uwierz, że to są nijakie efekty w porównaniu do tych, które mógłbyś osiągnąć robiąc na przykład 3 miesiące przerwy. Ja też do niedawna napierdalałem psychodeliki jak pojebany co dwa tygodnie albo i nawet tydzień, ale ani to zdrowe, ani fajne (to znaczy fajne, ale fajniej jednak odczuć pelne efekty działania nawet jeśli muszą one poczekać dłużej na swoją kolej ;) ).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.