Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Fajek, koniecznie na dworze. Potem ogarnięcie, kawka. Nie zaszkodzi zajarać THC. A najlepiej to się ućpać, upić, sponiewierać.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: maryo »
dobson pisze:
wypić jakąś odżywke - gainer, białko, carbo itp.
...i to jest naprawdę ZAJEBISTY patent. Po ostatnim dłuuuugim meetingu 3 konkretne porcje gainer'a z "Olimp'u" dały radę. Zwał przeszedł bokiem, byłem tylko cholernie niewyspany, ale nic poza tym. Nie bolały mnie nawet jakoś ostro mięśnie. Bez kitu polecam. Gainerek, którego popijam jest też bogaty w kreatynę, to pewnie też sporo daje jeśli chodzi o likwidowanie skutków przemęczenia organizmu... a i ważne jest, żeby pić go na pusty żołądek, czyli tak 30-60 min. przed śniadaniem/innym posiłkiem, żeby został szybko przetrawiony. Jakikolwiek tłuszcz niweluje działanie kreatyny
Nie wierz w ani jedno moje słowo, to tylko fikcja i pomówienia.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
carbo tu chyba jest n ajbardziej wystarczające, od biedy sama glukoza
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
myśle że niezłym pomysłęm jest też tyrozyna tutaj oraz jak ktoś ma dostep to selegilina, podobna chroni neorony przez neurotoksynami chcoiaż na 1 str pisali żę zmniejsza bnie po koce, choć dla mnie to lekki absurd nie wiem niby na jakiej zasadzie....
  • 20 / 1 / 0
jedną z najgłupszych rzeczy jaką można zrobić na zmniejszenie zjazdu po fecie jest hera. Ja sie tak własnie od niej uzależnilam. A może to tylko taka moja wymówka... Ale i tak stanowczo odradzam
" Spójrz na świat dookoła, brudne mury miasta
Na ulice pełne bólu, kominy fabryk
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie
Pierdol ten świat, to on jest właśnie piekłem " the analogs
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Stefanbloom »
Od 9 lat przyjmuję dożylnie amfetaminę, często, lubię fetę w ciągach, funkcjonuję "normalnie" tzn. śpię codziennie, nie przedawkowuję.
u mnie doswiadczenie amfetaminy 7 lat IV ., .podpisuje siei zupełnie pod postem orac'a.
Kto miał wybór, ten go dokonał.
  • 2 / / 0
Ja osobiście nie miałem nigdy takowej zwały :O i w sumie się ciesze choć nie raz sie tak nagrzałem ze 24 na nogach a nawet 2 - 3 dniowe maratony... jak koncze, to nastepnego dnia w miare zmeczony ale moge normalnie funkcjonować ... tylko muli mnie lekki nie tryb ^^ ktoś coś gada a ja zwiecha. Ale sądze ze wkoncu się doigram i będe zdychał bo mega zwałe złapie ^^. A i musze dodać ze grzeje sporadycznie moze raz na miesiac choć ostatni raz walilem na początku Marca no i teraz lece już 3 dzień ( jakieś 1 - 1.5g na dobe ) ciekawe co bedzie jutro w szkole ^^
Ostatnio zmieniony 20 maja 2008 przez DarkLuki, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
na pewno pomaga w wydzielaniu śliny i pomaga w zwalczeniu suchego gardła i języka
  • 86 / 1 / 0
na zwała moim zdanie to wypic litr swierzego mleka i wziąśc zimny prysznic. Potem zajebac jakies wiaderko i ewentualnie zjesc cos i sprobowac sie przespac.
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 803 / 6 / 0
w chuj preparatów witaminowych, magnez b6 podstawa, duzo plynow... mleko, jogurcik, jaranko jeśli to opcja melanżowa jeśli trzeba zwlec się do roboty to raczej nie ma opcji.
Dobre są te tablety musujące izotoniczne. Bez kofeiny i tauryny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.