Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 225 / 8 / 0
wie ktos moze jak trazodon reaguje z kodą? spłyca działanie?
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 1188 / 5 / 0
Ponoć podbija, czytałam o tym na początku tego tematu, ale to tylko teoria, więc spróbuj sam i daj znać. :)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
Nie odczulem roznicy 150mg trazadonu przyjetego po 1,5h od 300mg kody bez tolerki (po rocznej przerwie), moze odrobine slabiej
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 1188 / 5 / 0
Bo chodziło o to by trazadon do 150 mg brać przed kodeiną, ale tak jak mówiłam, to tylko teoria. ;)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
pyszne do spania, kiedyś zrobię sobie maraton spania przez tydzień-miesiąc, więc mam kilka pytań:
0. czy można przyjmować trazodon dożylnie (dodane do kroplówki? po przebudzeniu wstrzykiwane w wenflon?)
69. czy istnieją kroplówki, które mogą na dłuższy czas zastąpić pokarm?
najgorzej z wypróżnianiem bo i tak będzie się trzeba podnieść :-(

no i to już z innej beczki: psychiatra zaleciła mi brać to codziennie po 1/3 tabletki a tu czytam, że trzeba zwiększać.
96. jakie są skutki dłuższego przyjmowania? twarz nie zmieni się w "zaspaną" (9_9)?
936. jak jest z nastrojem, klarownością myślenia? nigdy jakoś nie zwraca się na to uwagi na forum, a po niektórych substancjach długo używanych dochodzi do spadku IQ czy intensywności myśli i zaangażowania w życie (cały czas za mgłą jakby nie uczestniczyło się w tym świecie, a tylko go obserwowało)

z goory dzienki za odpo
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 410 / 23 / 0
@up - jak bralem z paroksetyna (150 mg na noc) to w dzien chodzilem ostro senny, tak ze ludzie to zauwazali. Trza bylo duzo kawy pic. No i w sumie bylem jakis taki troche odlaczony, stalem z boku. I mysle ze oprocz paroksetyny trazodon mial w tym swoj znaczacy udzial (sennosc -> zamulenie -> wyjebanie)..
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 76 / 0
Mam minimalną dawkę na sen. I tak szukam czy to jest trójcykliczny czy imao, jestem trochę dziś przymulony i grypę mam. Zjebie mi się coś w mozgach jak będę pił gripex(parasyf, aspirynka, fenelefryna czy jak to tam się nazywa)?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 454 / 26 / 0
Teraz biore sam trazodon 300mg na noc,zamierzam wejsc na 600mg,brał ktos z Was taką dawke?jesli tak to jak na nią zareagował.
  • 1188 / 5 / 0
Ja schodzę z trazadonu po dwóch miesiącach brania, pomógł i mogę polecić. :)
  • 62 / 3 / 0
mam kilka ubocznych efektów po ponad tygodniu stosowania:
  • brak apetytu, głód pojawia się wtedy, gdy pokarm rzeczywiście jest potrzebny, nie ma jedzenia dla smaku. patrzysz na soczyste mięso na talerzu i sam widok cię zaspokaja,
  • oczy zaspane mocno,
  • najlepiej jest budzić się samemu bez budzików, bez sąsiada z góry, liżącego kota czy co tam was zwykle budzi bo można być mocno poirytowanym,
  • jeśli nie wypijesz rano kawy/nie weźmiesz zimnego prysznica czujesz się jak flak bez energii,
  • jak już weźmiesz tabletkę to po 30 minutach robienie czegokolwiek poza leżeniem i zasypianiem jest męką.
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.