Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
18 czerwca 2017Dersu Uzala pisze:
2-FMA imho najbliższa fecie
4F-PVP pirolidyna lżejszego kalibru, pięknie zapierdala po folii, wysoki próg porycia co czyni ją całkiem funkcjonalną, spore wazo jedynym minusem
MPA - clearhead. Lekko, czysto, bezzwałowo.
MDPH aka metylenodioksyfentermina - chuj wie co o tym powiedzieć...
2C-D jeden z moich ulubionych psychodelików, zwłaszcza muza wchodzi po tym niesamowicie
5-MAPB - mocna, intensywna faza, imo najlepszy benzofuran
4,4-DMAR, jedyny mi znany serotoninergik który można wapować :-) pot się leje z czoła, rozpływam się, błogostan, krople tańczą na folii...
Leczę ADHD swoje po uzależnieniu od MPH i wszystkich istniejących w Polsce antydepresantów, obecnie coś na sen muszę jeszcze mieć ale i to staram się dobierać tak by mi służyło a nie kontrdziałąło...
Ale to nieistotne teraz, 2-FMA, 3-FA oraz 3-FMA to moja baza do leczenia ADHD, inne stimy jeszcze nie są mi znane lub
mi nie podeszły, chcę poznać twoją opinię jeśli ją masz o obecnym 2-FMA i wyżej wymienionych, ciekaw jestem MPA ale nie wiem czy to nie strata kasy znasz 3-MMA?
A co do 4,4-DMAR to teraz są dostępne 4-C-MAR i 4-f-MAR podobno bardziej stimowe niż 4,4-dmar opis tego za mocno serotoninowy znasz któryś z tych 4-X-MARów?
Lormetazepam
klorazepat
Klobazam
Midazolam
Flubromazepam
I dziś jako rarytas mogę dodać etizolam
Eszopiklon
Zaleplon
klometiazol
Karisoprodol
fenobarbital
1,4-Butanediol
fenibut
Opipramol (w dzisiejszych czasach dostać na reckę coś co działą na Sigmę jak dex i nie jest cholernie mocnym neuroleptykiem to rzadkość)
Doksylamina (tabsy Noctis)
Difenhydyramina (tabsy 50mg bez parasyfu)
Amitryptylina (aktywador BDNF (jak fenibut) oraz NGF (wzrost neurogenezy i odbudowa uszkodzonych neuronów - takich antydepresantów nikt nie dostanie od lekarza jak nie poprosi, tylko same leczenie objawowe dzisiaj)
W polsce mało znane co prawda nie ma super właściwości na odbudowę mózgu ale mniej toksyczna, lepsza dla osób z ADHD wersja Ketrelu czyli Doxepina
Leki na adhd:
3-FMA
3-FA
2-FMA
2-FEA
3-FPM
4f-MPH
Stimy ale ciężko rzec czy lecznicze:
4-FMA
Synefryna
Pseudo-opio:
2-Methyl-AP-237
Niby chuj, gówno z dopalaczy ale weźcie to gdzieś spróbujcie tera ogarnąć w dzisiejszych czasach.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Zazwyczaj się wrzucało po etanolu, ale nie tylko. Jazda polegała na tym, że w pewnym momencie traciłem świadomość. Budziłem się potem rano i mogłem jedynie domyślać się co się działo po aplikacji piguły:/
Midazolam to jedynie w wersji 7,5 mg. Powyżej to samo co przy Z-D. Raz to jadąc rowerem straciłem pamięć, a potem obudziłem się w domu z ekstraktem z Antidolu gotowym do filtracji.
Inne BZP zostawiły podobne wspomnienia, więc nie ruszam tego od wieków można powiedzieć.
Co do takich wyjątkowo wspominanych to z pewnością 1szy psychodelik w moim wtedy krótkim życiu - było to Bromo-DragonFLY, chociaż później słyszałem pogłoski jakoby to miał być DOB. Jaka jest prawda, tego już się nie dowiemy. Jak na moje kilkanaście lat wtedy długo działająca psychodeliczna fenyloetyloamina zrobiła niemałe wrażenie. Tym bardziej, że od razu były buhy do tego i piwerko...
W tak zwanym między czasie poznałem to i owo.
Na tę chwilę mogę wyszczególnić DMT jako portal do wymiarów mniej materialnych, aczkolwiek zaludnionych przez bardzo inteligentne byty:)
Dodatkowo dopiszę od siebie jako opiofana takie PST. Jeżeli ziarno jest brudne = dobre, to jazda będzie na naprawdę wysokim poziomie, zależy kto czego oczekuje!
Na tę godzinę to wszystko co mi przychodzi na myśl.
Jestem jedyny na forum który to brał.
Innych opisów nie znalazłem.
Oraz z egzotycznych opioidów O-Desmetylotramadol.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.