Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
po pierwsze nie myl pojęć !! o jakich Ty gąbkach mówisz? przeciez Ty o gblu piszesz caly czas a to NIE to samo!

Jezeli rok temu kupiles to byly to czasu kiedy na rynku nie bylo takiej chujni... a pytanie jak wtedy z jakoscia? probowales wtedy tego giebla? czy od razu zabutelkowany i rozlany? bo dla amatora, bedacego nawet w ciagu alko czyli rozjechane gaba-a, gbl dzialajac na gaba-b powienien miec normalne dzialanie... a jak piszesz o 3ml to naprawde duzo... ja bedac w ciagu tyle nie leje sobie.... a czy brac od tego samego? raczej trafisz na syf ale nic wiecej nie powiem :rolleyes:

gąbki - GBL
nanoGąbki - ...
  • 57 / / 0
@Alojzy13
Ja mam GBL, który jest mocno zanieczyszczony, przynjamniej efekty uboczne sugerują, że partia jest nieźle zjebana. A z tego co słyszę wszędzie lipa z czystym GBL, także masz niemal pewność, że to co kupisz będzie jakościowo gorsze od tego co nabyłeś wcześniej.
  • 194 / 6 / 0
Dzięki francez[/] i drobiv za odpowiedzi. Giebeła z tego sortu brałem rok temu ale w mniejszych dawkach (1,5ml) i tylko parę razy, więc oprócz humoru nie klepało wcale. Dzisiaj z kolei z rańca zapodałem sobie 3ml, a po dwóch godzinach kolejne 3ml (zamiast 2ml jak poprzednio) i pokopało: duża euforia, spore zawroty we łebie i lekkie nudności. Porobiło mnie na tyle, że kolejną dawkę wziąłem po 4 godzinach i to w ilości 1,5ml. Czyli chyba wszystko jest OK, no w każdym razie działanie działanie wyskokowe mnie zadowala. Swoją drogą źle się dzieje w państwie duńskim, że nawet na rozpuszczalniku wałki robią...

Apetyt rośnie w miarę jedzienia
  • 1141 / 9 / 0
Zanieczyszczenia, czy nie tutaj się muszę przyjebać z deczka.
Ja wszystkie uboki, właściwie to myślałem tak i mi zasugerowali zanieczyszczony gibel i najlepsze to źródło pochodzenia, z tego co miało dużo osób i nie mieli oni ubocznych...

@francez - Opisz te swoje uboki, jeśli podobne do moich to doradzę ci zakup choliny i szybko się pójdą jebać hehe :cheesy:

Oczywiście opis skutków ubocznych zamieszczamy w wątku: GBL - skutki uboczne. mrstothet.
  • 1205 / 10 / 0
...ale to i tak syf bo 3ml dla poczatkujacego to ogromna ilosc...
  • 934 / 12 / 0
Alojzy13 pisze:
Dzięki francez[/] i drobiv za odpowiedzi. Giebeła z tego sortu brałem rok temu ale w mniejszych dawkach (1,5ml) i tylko parę razy, więc oprócz humoru nie klepało wcale. Dzisiaj z kolei z rańca zapodałem sobie 3ml, a po dwóch godzinach kolejne 3ml (zamiast 2ml jak poprzednio) i pokopało: duża euforia, spore zawroty we łebie i lekkie nudności. Porobiło mnie na tyle, że kolejną dawkę wziąłem po 4 godzinach i to w ilości 1,5ml. Czyli chyba wszystko jest OK, no w każdym razie działanie działanie wyskokowe mnie zadowala. Swoją drogą źle się dzieje w państwie duńskim, że nawet na rozpuszczalniku wałki robią...

Jeśli pochodzi z któregoś z popularnych tu sklepów to mogę Ci zagwarantować że nie jest ten sam GBL, który miałeś sprzed roku, ten obecny o ile to w ogóle GBL bo wg mnie nie nie nadaje się do czyszczenia kibli nawet.
  • 3363 / 360 / 0
GBL, oraz noopept. Jak one sie maja do siebie?
I GBL wyrzuca spora dawke glutaminianiu, noopept zas inhibituje nadmierna toksycznosc glutaminianiu. Ciekaw jestem, czy dzialanie GBL bedzie oslabione, lub dzialanie noopeptu nasilone?
  • 402 / 4 / 0
Wczoraj na GBL wrzuciłem z ciekawości jednorazowo Noopeptu góra z 5 mg i głowa mnie rozbolala. Pozniej po 40 minutaprzeszło i spoko się czułem Generalnie to będąc w ciągu na czymś lepiej nie walić nutripikow raczej, nawet jeśli teoretycznie nie koliduje to jak GBL i poczekać aż odstawisz, jednak jeśli chcesz brać obie to w Cholina się zaopatrz bo bol głowy Cię wymeczy
Fachowo to nie wiem jak one powinny oddziaływać, chyba Noopept będzie nasilać GBL, szczególnie te mniej lubiane efekty
wiewi2@bk.ru
  • 1141 / 9 / 0
Jaki wpływa na działanie g ma brana w ciągu dnia cholina i witamina b6? Czy cholina mogła mi zmienić profil działania g?
  • 1205 / 10 / 0
Z tego mi mi wiadomo to podcza stosowania NIE POWINNO sie jec choliny poniewaz zejscie/odstawianie przez podwyzszanie poziomu acetylocholiny jest znacznie gorsze i tak samo z wit. b6 - przez to ze nie jest podbity glutaminian to duze dawki b6 powoduja tylko szkody... ale to angry sie moglby sie wypowiedziec, bo On o tym pisales kiedys ale nie wiem gdzie :blush:

Gdzies dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele :P
Ostatnio zmieniony 05 września 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.