Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jezeli rok temu kupiles to byly to czasu kiedy na rynku nie bylo takiej chujni... a pytanie jak wtedy z jakoscia? probowales wtedy tego giebla? czy od razu zabutelkowany i rozlany? bo dla amatora, bedacego nawet w ciagu alko czyli rozjechane gaba-a, gbl dzialajac na gaba-b powienien miec normalne dzialanie... a jak piszesz o 3ml to naprawde duzo... ja bedac w ciagu tyle nie leje sobie.... a czy brac od tego samego? raczej trafisz na syf ale nic wiecej nie powiem :rolleyes:
gąbki - GBL
nanoGąbki - ...
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Ja wszystkie uboki, właściwie to myślałem tak i mi zasugerowali zanieczyszczony gibel i najlepsze to źródło pochodzenia, z tego co miało dużo osób i nie mieli oni ubocznych...
@francez - Opisz te swoje uboki, jeśli podobne do moich to doradzę ci zakup choliny i szybko się pójdą jebać hehe :cheesy:
Oczywiście opis skutków ubocznych zamieszczamy w wątku: GBL - skutki uboczne. mrstothet.
Alojzy13 pisze:Dzięki francez[/] i drobiv za odpowiedzi. Giebeła z tego sortu brałem rok temu ale w mniejszych dawkach (1,5ml) i tylko parę razy, więc oprócz humoru nie klepało wcale. Dzisiaj z kolei z rańca zapodałem sobie 3ml, a po dwóch godzinach kolejne 3ml (zamiast 2ml jak poprzednio) i pokopało: duża euforia, spore zawroty we łebie i lekkie nudności. Porobiło mnie na tyle, że kolejną dawkę wziąłem po 4 godzinach i to w ilości 1,5ml. Czyli chyba wszystko jest OK, no w każdym razie działanie działanie wyskokowe mnie zadowala. Swoją drogą źle się dzieje w państwie duńskim, że nawet na rozpuszczalniku wałki robią...
Jeśli pochodzi z któregoś z popularnych tu sklepów to mogę Ci zagwarantować że nie jest ten sam GBL, który miałeś sprzed roku, ten obecny o ile to w ogóle GBL bo wg mnie nie nie nadaje się do czyszczenia kibli nawet.
I GBL wyrzuca spora dawke glutaminianiu, noopept zas inhibituje nadmierna toksycznosc glutaminianiu. Ciekaw jestem, czy dzialanie GBL bedzie oslabione, lub dzialanie noopeptu nasilone?
Fachowo to nie wiem jak one powinny oddziaływać, chyba Noopept będzie nasilać GBL, szczególnie te mniej lubiane efekty
Gdzies dzwoni ale nie wiem w ktorym kosciele :P
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.