Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2965 / 1601 / 35
Ze względu na profil substancji libido wzrasta ale też wzrasta noradrenalina więc może być problem z wzwodem.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2897 / 616 / 10
Sniffem profil jest serotoninowo-noradrenalinowy, z naciskiem na noradrenalinę, stymulacja długo pozostaje. Zresztą pozwolę sobie przywołać cytat - "serce napierdalało pieśń legionów polskich".
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 201 / 64 / 0
Dzieki. Nienawidze wszelkich noradrenalinowców . Zresztą, chyba mało kto lubi .
Zamówię jednak na próbę, bo mam jakieś zaleciałości młodego chemika.
Nieopatrznie zaopatrze sie w benzo, co by mie zdziwko nie złapało.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 301 / 7 / 0
A jakby wyszedł mix tego z NEP / Hexenem? Niebiezpieczny?
  • 4894 / 853 / 0
Nie wydaję się niebezpieczny taki mix dwóćh ketonów. Ja bym mixował .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9372 / 1823 / 2
Tam i tak jest sporo noradrenaliny.
Mixowac mozna tylko po co?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 4894 / 853 / 0
Z tego co wyczytałem to profil jest serotoninowo-noradrenalinowy? Pierwsza część fazy to sero a później wjeżdza noradrenalina po peaku tak jakby?

Wezmę 1g na testa może poklepie przy suplementacji olanzapiną , oby :diabolic:
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 616 / 10
07 stycznia 2018serotoninowy pisze:
Pierwsza część fazy to sero a później wjeżdza noradrenalina po peaku tak jakby?
Zgadza się, edit: ale stymulacja jest odczuwalna cały czas
  • 1141 / 116 / 0
Z tego co czytam to nie jest to ewidentnie stim dla nerwusów :) (o ile jakiekolwiek stimy są dla nerwusów)

Dzięki wszystkim za przetarcie szlaków, ja jednak zrezygnuję chyba :D

Jak z podaniem oralnym? Noradrenalina też gra pierwsze skrzypce i serce napierdala?
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 616 / 10
Podbijam pytanie o podanie oralne.
I ponownie to o waporyzacji
15 stycznia 2018LoveHotel pisze:
Mnie najbardziej porylo 3bmc otępienie na kilka dni paranoje bardzo zaniżony nastrój myśli samobójcze
Jakie dawki i czas brania?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.