Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
Najlepsza amotywacja występuje po wypaleniu tak ok. 100mg. Połączyłem to z etylofenidatem, więc przytomności nie straciłem. Ale przez 1h siedziałem patrząc w jeden punkt. I przez te 1h zbierałem się, by inaczej ułożyć noge bo drętwiała. No i po godzinie się udało. Przypominało mi to zacięcie się po psychodeliku (4-aco-dmt... 100mg...) gdzie też trudno było wykonać jakikolwiek ruch. Ale żadnego lęku, paranoi tutaj nie było. Dobre kanna gdy trzeba zmienić się w zombie... Ale tolerka zbyt szybko rośnie.
  • 198 / 7 / 0
Co do amotywacji, to fakt. Wypalilem jakies 600 mg od poprzedniej srody i juz czuje ostre przepalenie. Fajnie sie miksuje z kodeiną
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 992 / 25 / 0
W mojej opini najlepszy z obecnych kanna, zajebiście rozluźnia, dobrze słucha się muzyki i sen jest po tym wyborny.
  • 1293 / 20 / 0
pięknie po tym zasypiam, lepiej chyba nawet niż po opio
chilluje fajnie, ale dość mało ekonomiczne, bo 1/25 i musze spalić cała mocna rurke na kilkanascie buchów żeby było si
bez porównania do innych kanna, ten pale z przyjemnoscią jak zielsko(do ktorego bardzo pdoobnie działa moim zdaniem) a nie karam się z obrzydzeniem jak to jest w przypadku amki
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 1 / 0
Czy ma ktoś porownanie z innymi sortami na rynku? Bo jak wiadomo,większość testerow miała doczynienia z tym z promocji marcowej ,ale zastanawiam się czy może konkurencja ma coś innego...
  • 58 / 2 / 0
Tracerek pisze:
pięknie po tym zasypiam
Ja także. A co najlepsze budzę się bez budzika bez żadnej zamuły, trzeźwy i wyspany. Podobnie miałem po JWH-307.
Ale ja palę tylko dla relaksu przed snem.
  • 6254 / 446 / 12
@azielonewsiwydym: Poprzedni sort, otrzymany w grudniu 2012 - beżowy, łatwo klejący się do worka puder działał niemal identycznie.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 612 / 43 / 0
no w końcu, staniała ta substancja, wpierw było 70zł za 0,5g teraz jest 40zł, więc w końcu można się bezboleśnie karać :P
  • 112 / 5 / 0
Pamietam, zrobilem kiedys 1:10 i bylo wysmienicie przez pierwszy dzien. Nastepnego dnia zostala polowa ale bez dzialania, jedynie ten smak charakterystyczny ;p
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Jaram to dzień w dzień wieczorkiem do bonga i jest cud miód, działanie ma świetne. Pierwszy raz mojej dziewczynie spodobało się jakieś kanna, jest w moim odczuciu o wiele lepsze od trawy.

tolerka zerowa.

tzn teraz już nie ale mnie robi ładnie pół lufy 1:30 maczanki. %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.