- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Opio na koniec tripa jest dla osoby lubiącej tę grupę dragów jak drugie danie po pysznej zupie ;p Takie trochę przypieczętowanie. Nie brałbym zaraz po peaku bo spłyci fazę, lecz jak wizuale zaczynają puszczać. Najlepiej imo jak się już na dobre kończy
Raz w życiu brałem hometa, dawka 50mg rozpuszczona w wódce na tydzień (po przeczytaniu że w wódce szybko ulega degradacji postanowiłem jednak tego nie rozdzielać tylko całe wypić - nie żałuję aczkolwiek). Przez pierwsze 3 godziny nieziemska bomba, mocne wizuae euforia itp, lecz po tym okresie czasu postanowiłem się udać już spać. Tu zaczął się mój chyba najgorszy badtrip w życiu, przez kolejne dwie godziny nie mogłem się pozbierać i myślałem wciąż o czymś mega dla mnie nieprzyjemnym, myślałem że to spowodowane powrotem do trzeźwości lecz gdy około 5-6 nad ranem zszedłem do łazienki okazało się, że wszystko jeszcze tańczy i homet wcale nie zszedł.
A kodeina właśnie chciałem zostawić na takie nieprzyjemne przypadki
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
(Przejrzałem cały wątek i nie znalazłem zadowalającej mnie informacji)
Mi się 4-AcO znacznie dłużej ładował, jeśli miałbym miksować obie tryptaminy to pierwszo 4-A i kwadrans później 4-H. to zależy, czy chcesz aby weszły jednocześnie ;> Czy zapodasz je razem czy osobno i tak będzie fraktalowo
25hometa + 20acodmt, szkoda tylko że nie mam wagi, dlatego też celuję
4-H wchodzi dość szybko w moim przypadku po zapodaniu w klamkę (pierwsze efekty do 10 minut), 4-A pewnego razu dał o sobie znać dopiero po godzinie. Prawda jest taka, że każdy jest inny i za pierwszym razem może być trudno wycelować. Niejednoczesne ładowanie ma tę zaletę, że można obserwować jak jedna substancja przechodzi miksuje się z drugą, do tego jakiś zachód słońca, piwo i psybienty ofc.
Krople walerianowe to zawsze coś, dobrze wyposażyć się w chociaż jeden browar, łagodną nutę i kogoś z kogo można żartobliwie szydzić xd
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.