Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 466 / 4 / 0
No jak kto chce ale po podaniu donosowym to co miałem takie haluny jak nigdy doustnie.
  • 1474 / 15 / 0
To już osobliwa kwestia...

A spływ jak dla mnie np to jest pikuś. Ale sam ten ból nosa, zaraz potem głowy i te zjebane uczucie jakby mi ktoś petarde odpalił w klamie są już tragiczne.

Różnice w działaniu są już nie mówiąc o długości, ale specyfika tripu jest inna. Zresztą mówimy tu o psychodeliku, a każy Chyba wie, że to jak zadziała zależy głównie od tego co mamy akurat w główce, więc wiadomo iż jak od zjedzenia po około półtora godziny sobie gładziutko wchodzi to inne będzie nastawienie niż zaraz po wciągnięciu pęka nos, głowa i po 5 minutach kopie tak nagle że zapomina sie wypluć śline ;-)
  • 1718 / 9 / 0
Trzeba przebolec ;)

Palone DMT tez nie jest przyjemne, smak ajułaski równiez.
  • 2775 / 39 / 0
Trochę bólu i po krzyku. Da się wytrzymać. Podawał ktoś dożylnie?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 357 / 3 / 0
  • 1857 / 69 / 80
Czy intensywność tripu po 2ce można porównać do np. grzybów?
Jestem średnio doświadczony, wczoraj próbowałem 2ce czwarty raz było to ~13mg w moim założeniu miało to wyglądać tak że to mi ma wypełnić wolny czas (czekałem na kolegów bo mieli dołączyć po jakiś 2-3godz) byłem w idealnych set&settings( z dala od ludzi w takim jakby domku w lesie),... i mnie zmiażdżyło. W życiu nie widziałem takich OEVów :-D dodam że jakoś ze 2tygodnie temu wziąłem ~23mg i to wczoraj wydaje mi się mocniejsze w OEVach. Fakt że przy tych 23mg byłem na polanie nad strumykiem w pełnym słońcu, a tym razem w domku leżałem na fotelu i zastanawiałem się kim ja jestem i co sie dzieje.

No przy tych 23mg było mocniej po stronie mentalnej/myślowej( np. byłem tym strumykiem, czas mi się zatrzymywał, wogóle leciał maksymalnie nierzeczywiście ten czas)

Ważne jest jeszcze to że po psychodelikach zawsze miałem bardzo słabe OEVy a teraz to przez pierwsze 2godzin to było nie do opisania i wszystkie były na poziomie czegoś ultrazajebistego
  • 657 / 7 / 0
Anon pisze:
Czy intensywność tripu po 2ce można porównać do np. grzybów?
tusi-i jest brdziej wizualne niż grzyby. Za to one mają więcej do zaoferowania w kwestii 'rozkmin'. dwace to takie fajerwerki a grzyby to swego rodzaju świątynia, czaisz?

W moim odczuciu 2c-e bardziej wypierdala z butów niż grzygrzy
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Nie byłem pewien, w którym temacie pisać ale niech będzie tu...

Ostatnio przyjęliśmy po 10 mg doustnie i po 10~30 minutach po 20 mg donosowo. Efekt - tak mocno 2C-E jeszcze mnie nie zrobiło. Próbował ktoś w ten sposób ? Jedyne w czym jest problem to wejście, osobiście wydawało mi się to realnie niebezpieczne dla zdrowia/życia. Miałem okazje przyjmować 2C-E w takich dawkach donosowo, i fakt zawsze było dość ostro na początku, ale nie aż tak...
Próbował któs 2-ce pod język ? Jak z dawkowaniem ?

pzdr
  • 357 / 3 / 0
Znajomy wrzucił 20 mg doustnie i po 1,5 h dosniffował 5 mg, bo nie był usatysfakcjonowany. Efekt bardzo pozytywny, podobno piękne oevy, sniff nie był też tak straszny, więc ogólnie chyba dobry sposób.
  • 2775 / 39 / 0
Jak wciągnie 25mg to zmieni zdanie %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.