Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy wierzysz w magie?
tak, wierzę że istnieje
134
24%
tak, nawet praktykuję
83
15%
nie, jestem sceptykiem
104
19%
wyjebane
235
42%

Liczba głosów: 556

ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
feydewey pisze:
Mam nową teorię do jakiej oczywiście doszłem po dużej dawce akodynu trzema róznymi drogami zapodania. Otóż wątek filozofia pierdoły i inne gówna warte niczego(fajnie dwuznacznie zabrzmiało :D) jest cały magiczny. Magia emanuje od ludzi, oczywiście nie wszyskich bo są rodzynki np ja, ale jednak znaznej wiekszości. Otóz to prawdziwa magia byc tak głupim. Magicznie głupim. Innych epitetów brakuje by wyrazic ta wielkość. Pozdrawiam.

Hehe, chemi, widzę, że miałeś chwilę zrozumienia. Ale niestety pudło...
Tu. On nie spudłował, Ty tak.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 49 / / 0
mam dziwne wrażenie, że każdy myśli tu o czymś innym i nazywa to magią.
Ile ludzi tyle koncepcji. Ostatnio niestety przychylam się do koncepcji o magicznej głupocie niektórych.
Po wąchaniu przyprawy do zup odkryłem nieznaną prawdę o znaczeniu wszechświata. Dowiedziałem się też, że wszyscy albo kłamią albo się mylą - w każdej jednej sprawie. Od tego czasu biorę w żyłę cyjanek i żyję, w dodatku rozwijam się wewnętrznie dzięki temu.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Co w niej magicznego?
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
to, że wypowiadają się na tematy o jakich nie mają pojęcia :cheesy:
  • 915 / 4 / 0
Co w tym magicznego? To raczej banda mugoli.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bajabongo »
sex jest magiczny . Na sexie opier się więkość systemów magicznych od tantry po szatanizm . Kto dużo kopuluje ten magie czuje i tyle w temacie . Nawet Adolf uparawiał sex tantre i ćpał po przez to wzbudził kundalinii i wiemy jaką miał charymze jak sterował ludzmi. Jak skończył wiemy wszyscy ale chyba warto nie ? wiec ruchajta ćpajata i czarujta !!! :gun:
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2010 przez Bajabongo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedynym sposobem na obejście systemu jest stworzenie własnego
  • 915 / 4 / 0
Szatanizm to wulgarny, egoistyczny i jebiący spermą seks. No cóż, ludzie lubią ruchać, to czemu nie dorobić do tego ideologii? :blush:
  • 49 / 1 / 0
No właśnie czemu nie ? przyjemne z pożytecznym. Teraz muszę znaleść tylko jakąś dziewice chętna do odbycia rytuału rozbicia ego
  • 915 / 4 / 0
Bo to bez sensu. Co innego egoistyczny seks oparty na pożądaniu, co innego transcendentny, kwasowy i aktywizujący wszystkie komórki boski seks. Nie wystarczy, że zaruchasz.
  • 49 / 1 / 0
fey.. no a o czym ja wcześniej pisałem ? . Już sobie wyobrażam ciebie i ten transcendentny kwasowy sex . Dziewica jeest potrzeba ponieważ przez jej łono płynie czysta energia .
ODPOWIEDZ
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.